Chytej.cz

Špička na feeder necteno

28.7.2012 | Don | 6.367 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím. Nevlastní tady někdo feeder Spro Dyno force 360MH ? Podařilo se mi utopit light špičku a chtěl bych si dokoupit novou ale nevím jakou má špíčka gramáž v OZ, protože Spro udává jen ligt,medium,heavy ale to mi moc neřekne u výběru nové špičky. Díky za odpovědi

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 3. srpna 2012 ve 14:41 ® kerob
kerob

Veškrna> Spicky se prodavaj s prumerem odstupnovanym po cca 0,2mm. Cerne konce jsou vetsinou obarvene, nikoliv grafitove…po chvilce brouseni je tam bily laminat. Srovnani tvrdosti jak pises funguje jen u stejne dlouhych spicek se stejnym mnozstvim ocek. Jinak receno at si koupi takovou, ktera mu prijde subjektivne nejlepsi :-)

reagovat
Pátek 3. srpna 2012 ve 14:17 @ Veškrna

Šímánó je skurbveně drahé. Vezmi si ten další díl (druhej od konce)a běž do obchodu. Ty špičky, co jsou tenší neber, ty akorát nebo mírně tlustší ber. Ty tlustší obrousíš na „uňo nuňo“. Černé konce jsou grafitové, svštlé jsou „skleněné“. Když chytíš prsty více špiček za konec a necháš je prohnout se pod vlastní váhou (správně tíží, či hmotností), zjistíš která je měkčí. Na barvu se nespoléhej.

reagovat
Sobota 28. července 2012 ve 12:31 ® osprey
osprey

Buď si můžeš koupit špičku od SPRO anebo jakoukoli jinou se stejným průměrem, která ti bude vyhovovat.

Pokud jde o tu „uncáž“, tak mezi jednotlivými výrobci jsou tak značné rozdíly, že ta čísla v obecném srovnání nemají velký význam.

Špička „light“ od SPRO, co mám momentálně doma, je asi jako laminátová 2 oz od Shimana. Ale liší se akcí.

reagovat