Chytej.cz

Jestřabice - zkušenosti ? necteno

25.7.2012 | coca | 4.289 zobrazení | 15 odpovědí

Zdarec lidičky,

chystám se do Jestřabic… uvítal bych Vaše zkušenosti ohledně tohoto revíru (místo, a na co to tam jde… kapříci, jeseteři…)

Dik

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 21. října 2012 ve 14:22 ® osprey reakce na …
osprey

Fryw> Na pstruhy bez lanka a zamačkej protihroty. Osmnáctka je až až.

Šokovka není návazec. Jak s krmením, nevím. Touhle dobou už skoro jen vláčím.

reagovat
Neděle 21. října 2012 ve 14:00 ® Fryw
Fryw

Ahoj. Příští víkend jedeme s kamarádama na tuhle vodu. Chtěl bych se zeptat na pár drobností, hlavně co se týče výbavy ale i krmení.

Trošku se nám ochladilo. Voda je v pstruhovém režimu. Mám představu že bych si sebou vzal dva medium feedery (do 90g). Chtěl bych si zkusit chytnout jesetera, nebo kapříka. Háčky bez protihrotu jsou jasné. Ale co tohle? „Zákaz používání šokových nebo odhozových spletených šňůr.“ To znamená, že se nemůže používat klasická kaprařská montáž, kdy je háček a „vlas“ přivázaný na kousku pletenky?

Jsou v tomto období učiné ještě halibut pelety, nebo je lepší něco jiného? Krmení je omezeno na 5L bojlísu (a předpokládám, že je možné použít teda 5L pelet). Máte tam vyzkoušený nějaký bojlís, co dobře funguje?

Chtěl bych tam vyzkoušet i vláčku, na pstruhy. Tahal bych malé rotačky, zkusil smáčky. Menší nástrahy. Vystačím si s navijákem na který je návin 18 nebo to chce přitvrit? Co lanko k takovým nástrahám na této vodě? Nutné?

Děkuji

reagovat
Úterý 31. července 2012 v 0:52 ® cercer
cercer

coca> napiš si Cepovi-on je na tom revíru vyhlášený znalec..asi největší tu na CHytej:->

reagovat
Pondělí 30. července 2012 v 17:09 ® džigit reakce na …

spike> jj,Tomík :-))

reagovat
Pondělí 30. července 2012 v 17:09 ® osprey reakce na …
osprey

kerob> Já se ještě kouknu. Ale mám to na jiném compu. Tak později.

reagovat
Pondělí 30. července 2012 v 16:50 ® kerob reakce na …
kerob

osprey> ja nefotil nikoho a nic :-) zeptam se sethyho

reagovat
Pondělí 30. července 2012 v 16:42 ® spike
spike

džigit> Ale zase jsi loni měl úlovek, který se nepodařil každému :-)

http://www.chytej.cz/…IMG_0362.jpg

reagovat
Pondělí 30. července 2012 v 16:40 ® spike
spike

coca: Ahoj, na jestřabice jak psal osprey. Čím víc olejnaté halibutky, tím líp. Jinak vlasec min 0,20mm.

reagovat
Pondělí 30. července 2012 v 16:09 ® osprey reakce na …
osprey

kerob> Tebe asi ne. Mám vyfoceného sethyho, sethy asi fotil tebe. Koho jsi fotil ty, to nevím:-))

reagovat
Pondělí 30. července 2012 v 10:49 ® kerob reakce na …
kerob

džigit> ja ho chyt asi hodinu pred odjezdem na ospreyuv sejra :-)

Osprey – nemas nahodou fotku? Nekdo to fotil, jen uz nevim, jestli ty nebo sethy…

reagovat
Čtvrtek 26. července 2012 v 17:23 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> Dáš ho příští rok. Já ti povím, co všechno jsem dělal loni blbě, ty se toho vyvaruješ a nachytáš jich hromadu.

reagovat
Čtvrtek 26. července 2012 v 8:15 ® džigit reakce na …

osprey> tak tak,vysavač jeden zasjany,co mnou pohrdnul :-))

reagovat
Čtvrtek 26. července 2012 v 0:56 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> My jsme chytali na sýr bez papriky. Ale jeseterům to bylo celkem jedno. Žrali halibutky i sejra, jen když toho bylo dost.

reagovat
Čtvrtek 26. července 2012 v 0:45 ® džigit

osprey> myslíš ty sýrové s pálivou paprikou ? :-))

reagovat
Středa 25. července 2012 ve 23:40 ® osprey
osprey

Jestřabice jsou o krmení (pokud zrovna nejsou ryby ve sloupci). Víc se krmí ze strany, co je bouda, takže to tam pak i víc bere. Na jesetery jsou tradiční nástrahou halibut pelety. Kvalitní, mastné. Nešetřit. Neházet daleko.

reagovat