Chytej.cz

Feeder poradíte. necteno

23.7.2012 | Martin Mošna | 31.000 zobrazení | 357 odpovědí

chtel bych zacit chytat na feeder ale nevim jestli to má cenu nekdo rika ze je to nejlepší a nekdo zase ze je to nani ze to je jenom na cejni a tak dal ze je na tom vydet kazdé drbnuti tak jak to je?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 10. září 2012 ve 21:34 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

Fryw> Tak to já sem si na jaře zafídroval luxusně! Na jeden prut za dopoledne i 10 kapřů a hafec cejnů… Jak se začli třít šlo to do háje. teď doufam, že si jich pár povodim. Mam nasazený krmiče tak uvidíme. :-D

reagovat
foto/forum/2012/th-img20992.jpg
Pondělí 10. září 2012 ve 21:32 ® Fryw reakce na …
Fryw

1Mara> Já revír kam jsem chodil dřív na kapry letos uplně vypustil z programu a soustředil se jen na řeku kam se sice kapr dá ale hned je na ně hon a do týdne jsou pryč. Ale zato jsem si tam pěkně zachytal ostroretky a povodil si na novym feederu parmu kolem 60. Já to mám skoro všude autem a buď si teda zajedu tam na ten revír kde je chycení kapra téměř jisty a nebo si za stejnej benzín zajedu 5× k řece na jelce, ostroretky a s trochou štěstí tu parmu. No ale teď mě čeká víkend na D5, tak třeba si tam nějakyho vysedím.

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 21:12 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Fryw> No taky se nemohu letos tak nějak chlubit , ale teď to snad přijde , jedu konečně cíleně na ně :-) Doteď jsem jen čudlařil,lína­řil,tlouštoval,sum­cařil a pokoušel jsem se i zabodovat v pruhovanejch :-)

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 21:11 ® 1Mara reakce na …
1Mara

osprey> A hááá , tak oto je to větší borec , do očí by to džigitovi neřekl , to jsem si naprosto jist :-) Míro omlouvám se , nechtěl jsem zasahovat , ale dokuď tady na tomto servru necháte takovéto psychopaty dělat to co dělaj , tak to určitě má i dopad na popularitu a chuť lidí sem cokoliv psát. Ať si honěj své přihlouplé ego jinde , třeba na facebooku a nebo jinde .Toť můj názor. :-)

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 21:09 ® Fryw reakce na …
Fryw

1Mara> kéž by .-) Letos jich mam opravdu poskrovnu…

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 21:07 ® osprey reakce na …
osprey

1Mara> Není tu dva měsíce, jen předtím měl jinou přezdívku. Jeden člověk sem to věčné převlíkání kabátů zatáh a ono se to ujalo.

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 21:05 ® 1Mara reakce na …
1Mara

rybozravec> Jo a kapry umí chytat každej jouda .....

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 21:02 ® jajco reakce na …
jajco

rybozravec> Už ti zase ruplo v bedně a snažíš se nasrat pár dobrých lidí co!Uvař si kukuřici,radši víc,zalez někam do kopřiv a chytej.I Když myslím,že těch pár lidiček co ti leží v srdci ti ani nenapíšou,protože jim nestojíš za odpovědˇ.

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 21:00 ® 1Mara reakce na …
1Mara

rybozravec> Nehctěl bys raději začít psát něco k tématu , než tady urážet našeho kolegu a dobrého chlapa , kterého ty osobně ani neznáš ? Takhle je vidět jak hluboko máš do tvé hlavy ! :-(( Být adminem , bych ti trochu utípnul tipec , jsi tu dva měsíce a howna co tu plácáš se nedají ani číst !

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 20:49 ® Fryw
Fryw

Jsem tu psal cosi z toho androidího haristóna a vidim že nic nevidim.

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 20:40 ® rybozravec reakce na …
rybozravec

džigit>Navíc historky o jeho rybářských kontrolách už začínají být legendární-to by me zajimalo teda co za historky zadne nemam..Oci mam dobre ale nemas je ty prikalene z toho chlastu kdyz porad pijes??:-D :-D :-)

reagovat
Pondělí 10. září 2012 v 19:53 ® 1Mara reakce na …
1Mara

osprey> Jsi řádně poučen , jak na to ? :-))

reagovat
Pondělí 10. září 2012 v 16:33 ® džigit

osprey> leda na hubě,on je tím pan Pchálek na severu Moravy známý.Propálit klukům fleky a následně je vydávat za svoje,okoukat a napsat článek…
Navíc historky o jeho rybářských kontrolách už začínají být legendární.
A Tobě Pepo na foťák řeknu leda jedno,i kdyby si měl Mark 5 bute Ti leda k hownu,neb máš oko z kašparove kravy.Na to co fotiš by stačil obyč kompakt,tak si ty režimy taky můžeš nastavit

reagovat
Pondělí 10. září 2012 v 16:04 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> Tak zrovna na kaprech bude mít odchytáno víc. Já bych tohle neřešil.

Ale fakt je, že tady kapr nemá moc šancí dorůst na 6 kg. Ještě tak před 15 – 20 lety jsem tu takové ryby občas vídal, teď je to o náhodě anebo musí člověk jít po kaprech cíleně po celý rok. To já nedělám ani v náznaku.

reagovat
Pondělí 10. září 2012 v 16:03 ® rybozravec reakce na …
rybozravec

džigit>Od profesionala jako ty si necham vzdycky poradit.:-) Co rikas na mou zrcadlovku canon eos 600D koupil jsem spatne nebo dobre??A jakou celovku mam koupit led lenser stoji 1500 a ja si koupim ze stejnyma parametrama za 399 kc od sencoru uplne totozna jen znacka jina no nevim zda si mam od zkuseneho jako ty poradit nebo jsi se jen spletl??Ze ty mas takovy prehled vlastne o vsem to me nejvic desi.Ale presto ti dam sanci to selatko jsi uz opekal a zabijel??

reagovat
Pondělí 10. září 2012 v 15:52 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

džigit> Orla ne, orlovce přeci :-))

reagovat
Pondělí 10. září 2012 v 15:51 ® osprey reakce na …
osprey

rybozravec> Tady je to o dost jiné.

Ale není problém chytit tu kapra. Jen ta velikost jaksi vázne. 6 kg je tady anomálie.

Velcí jsou v anonymní vodě nadjezí, tam mě nebaví chytat.

Zatím dík za rozhovor, skončíme to, musím dělat.

reagovat
Pondělí 10. září 2012 v 15:50 ® džigit

pískle učí orly lítat,to mě baví :-))

reagovat
Pondělí 10. září 2012 v 15:41 ® rybozravec reakce na …
rybozravec

osprey>Vsak az tam chytaji kdyz si zacnu zakrmovat flek o 150 metru nize pod nima nebo vyse podle terenu tak mi nerikej ze nic nechytis.Kdyz si pripravim misto tak stahnu pul reky cca 800 metru a v kazdym useku se zdrzuje urcita sorta ryb ty nejvetsi co jsem vzdycky nasel tak byli tam kde je nejvetsi hloubka hned s malou hloubkou a pak opakovane najizdeli do plytciny a zpatky a to se opakuje porad.A nekrmi se hned naplno ale postupne po cely den.Proto mi tam nikdo nechodi kazdy jde na tu hloubku dale mam rad koprivy a vysoky porost to ja muzu otevreny prostor nenavidim je me videt.A hlavne tam nesedim porad jdu maximalne na 3 hodky po 3 dnech chytnu 2–3 kusy a pak domu po 3 dnech se to opakuje to same.

reagovat
Pondělí 10. září 2012 v 15:32 ® osprey reakce na …
osprey

rybozravec> Mluvím o rybách přes 6 kg. Ono jich tu taky pár bude, ale na místech, kam se mi nechce, páč je tam moc lidí. A pro mě je kapr okrajová ryba.

reagovat
Pondělí 10. září 2012 v 15:22 ® rybozravec reakce na …
rybozravec

osprey>Klidne!! Staci mi reka do 10 metru sirky a hloubka do 1 metru a jedno klidne mistecko a uvidime zda tam neco plave staci 3 dny a mam je.V kazde ricce jsou kaprici chytal jsem je jednou i ve 40 cm hloubce na potoku neboli jinak pod chovnym rybnikem tekla ricka do reky a na jare jich tam je kdyz se tam trou:-) A nerikej ze po zaplavach tam nic neni!!

reagovat
Pondělí 10. září 2012 v 15:15 ® osprey reakce na …
osprey

rybozravec> Jasně. Přijeď mě to naučit sem. :-))

reagovat
Pondělí 10. září 2012 v 15:04 ® Martin Mošna
Martin Mošna

Já si myslym že dost lídí co tu je tak občas donese nějakou tu rybu domů A nekdy ji dá někomu příbuznému.

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 14:54 ® rybozravec reakce na …
rybozravec

osprey>Asi te to budu muset naucit ja jsem ti to nabidl ale neozval jsi se mi.Ja si narozdil od bavicu a pisalku nachystam misto tak aby jsem tu rybu chytil najisto a tam teprve poznavam jak berou opatrne a na kratkych navazcich do 20 cm vsechny ryby spadly nebo se vyrizly a to pouzivam vetsi hacky c 4.Na stojate vode chytam na hacky co nejmensi tak jak nas buh pres tezky feeder Matak!!:-))

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 14:46 ® osprey reakce na …
osprey

rybozravec> Já na dlouhé návazce chytám často, na řece zvlášť.

Jestli sem něco dáš nebo nedáš, to je tvoje volba.

Pokud jde o džigita, nikdy na srazu nezkazil žádnou legraci, takže jeho obleček pobavil a potěšil. A nikdy se na srazech neprezentoval jako nějaký feedrař, který by druhé poučoval, jak se to má dělat.

Mimochodem, já u nás na řece kapra 6 kg nechytil za dvacet let. Asi prd umím… :-))

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 14:41 ® rybozravec reakce na …
rybozravec

džigit>Me tebe taky ale ten uborek co jsi mel na srazu bych si nikdy nevzal na sebe no fuj ale ten destnicek no chapu to jako recesi..Jini si to prebrali u me v praci jinak se ptali co to je za vo…A ja jim rekl Dzigit nejlepsi feedrar!!!

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 14:37 ® rybozravec reakce na …
rybozravec

osprey>To jsou zrovna ti dobri krom toho Dzigita co jen tady pise a v zivote jsem ho nevidel poradne zachytat a ukazat solidni ulovky co u nas co plave.Jinak k tomu feedru cim dele na nej chytam tak se mi osvedcilo prodluzovat navazce kdy to ryba lepe dobira nez kdyz jsou kratke treba 15 cm a to mluvim i o zime.Na rece je to same kdyz zkratim navazce tak se ti kaprici pichnou jen z krajicku a vyhaknou se.Muzu tady hodit delku navazce na ktere chytam kapry kolem 6 kilo 2 m od brehu.Ted si chytnu ve stredu jednoho vyfotim a dam ho tady i z montazi az se rybari podivaji jak na to!:-) Samohrejme ne zabiteho ale ziveho:-D

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 14:31 ® džigit reakce na …

rybozravec> chose chose,je mi tě vážně líto…

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 14:25 ® osprey
osprey

rybozravec> Víc napsat nemůžu, komentuju, co jsem viděl. Ty tři, co jsem jmenoval, jsem poznal jako lidi, s niž se rád kdykoli uvidím.

Možná bys ale svůj soukromý spor neměl přenášet na tyhle stránky. Jako admin bych měl bránit sporům, které končí jen vzájemným napadáním a nadávkami, protože to sráží hodnotu diskuzí a odrazuje to řadu ostatních návštěvníků. Zkus to tak brát.

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 14:25 ® rybozravec
rybozravec

MIG-35>Staci mi jak chodim na kontroly ted jsem byl o vikendu 2 krat a zjistuji ze jsem asi nejmensi masar ze vsech.Kdyz si rybari berou kazdeho uloveneho kapra a to treba i 41 cm tak to uz vubec nechapu a je mi z toho na bliti a ma jich tam treba i 20 takovych malych napsanych.Berou proste vsehno co ulovi i toho cejna.Ja kdybych byl ve vyboru tak to zmensim minimalne o polovinu ten limit 40 kapru je hodne.

reagovat