Vyhledávání
Feeder poradíte.
23.7.2012 | Martin Mošna | 30.985 zobrazení | 357 odpovědí
chtel bych zacit chytat na feeder ale nevim jestli to má cenu nekdo rika ze je to nejlepší a nekdo zase ze je to nani ze to je jenom na cejni a tak dal ze je na tom vydet kazdé drbnuti tak jak to je?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 14. září 2012 ve 14:26 ® osprey reakce na …
-
Martin Mošna> Zadej na Googlu heslo „Method krmítka“ a hledej.
Já mám formičku a tři kousky. Moc tomu nehovím, takže mi to stačí.
reagovat - Pátek 14. září 2012 ve 14:24 ® Martin Mošna reakce na …
-
osprey> Výrabí to ještě někde jinde než od těch dvou…
reagovat - Pátek 14. září 2012 v 0:26 ® osprey reakce na …
-
Martin Mošna> No, největší rozdíl je ta cena.
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 ve 23:00 ® lunimus reakce na …
-
hehe … tam voda nebola … tam bolo Tesco :o)
… sorry chose … to bol len zart
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 ve 22:39 ® Martin Mošna reakce na …
-
osprey> Ne ja se jen tak podíval na zbozi a vic sem neřeřil.Ale dost mě to překvapilo v obchodě.Jaké jsou rozdíly mezi těmi od angličanů a Poláků?
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 ve 21:12 ® osprey reakce na …
-
Martin Mošna> Díval ses na výrobce? Od Anglánů jsou např. dražší než od Poláků.
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 v 18:28 ® Martin Mošna reakce na …
-
chose120> se fot s pohledem na vodu ne?
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 v 18:28 ® Martin Mošna reakce na …
-
Sem dnes byl v rybářských potřebách a díval sem se na ten method feeder.A ta formička byla za 99Kč.To je strašná cena.Na internetu se to pohybuje kolem 30Kč.A krmitko samotné 75Kč.A opět na netu kolem 30Kč
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 22:35 ® chose120
-
Tak dnesni kaprik na feeder jednoduchy system od choseho-Hacek.vlasec nastraha
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 22:34 ® Martin Mošna reakce na …
-
MIG-35>
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 21:25 ® MIG-35 reakce na …
-
Martin Mošna> No právě.. takže jako by nic. Navíc kolegové chytali kapři uplně jinak a na úplně něco jinýho.
reagovatAle že si to ty tak prozradim: zrnko bonduelky a červa na to.
- Úterý 11. září 2012 ve 20:50 ® Martin Mošna reakce na …
-
MIG-35> jaj…tak tu tajnou nastrahu snad mužeš prozradit ne? ja totiz nevím kde chytáš
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 20:27 ® MIG-35 reakce na …
-
Martin Mošna> Háček i s nástrahou sem házel do vody.
reagovatA na hák sem píchal tajnou nástrahu…
- Úterý 11. září 2012 v 18:16 ® Martin Mošna
-
MIG-35>Co jsi házel na háček?
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 17:42 ® MIG-35
-
Táák a z5 k fídru.. Dneska sem zasej provětrával fídršpice. Byla to špica, připálil sem si zbytek těla co sem nestih včíra. A zasej co bylo jen o cejnech
reagovatŇo i jeden karásek se poved. Po ránu na mě doost prděli, ale čim víc sem se připejkal tim víc brali.
Kapř žádnej, fi a ještě mi točili kolegové na protějšim břehu co tahali jednoho za druhym. Tak snad příště.
Jo a díkec rybožroutovi! Prodloužil sem návazec a docela to fundovalo!!!
- Úterý 11. září 2012 v 9:33 ® lunimus
-
priatelia, vidím, že diskusia výrazne skĺzla mimo oblasti feedru … takže prosím, ak je to čo len trocha možné, ak potrebujete pokračovať vo vaších debatách, založil som pre vás samostatné fórum: http://www.chytej.cz/…ime-urazame/ tam si môžete povedať, čo máte na srdiečku
reagovatĎakujem
- Úterý 11. září 2012 v 9:15 ® jajco reakce na …
-
chose120> Mě stačí co si tady předváděl minule,urážky,převlékal si se a pokračuješ v urážení dál.I když ted´ jako chose,ses sklidnil a rád by sis pokecal,ale převlek blázna ze sebe jen tak nedostaneš.
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 9:10 ® chose120 reakce na …
-
džigit>No ja se pobavim s kazdym ale s tebou ne kdyz pises o nekom neco a neznas ho proto nemam rad lidi jako jsi ty..Nic ve zlem..
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 9:07 ® džigit reakce na …
-
chose120> širdovic do toho nezatahuj,oni se tě jako poslední snažili zastat. A pokud máš tak krátkou paměť,že už nevíš,chce to lecitin
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 9:06 ® chose120 reakce na …
-
jajco>Ty jsi clovek ktereho jsem nikdy nevidel a pises o lidech co neznas zajimave.
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 9:05 ® chose120 reakce na …
-
džigit>Ty mas ale informaci o me to jsem nevedel ze jsem tak znamy mezi vami.To musel Sirda povykladat.
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 9:05 ® džigit reakce na …
-
chose120> vítej oslíku, přeji ti příjemný a dlouhý den
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 9:03 ® džigit reakce na …
-
jajco> třeba stačí zkoušky bagristy
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 9:03 ® chose120 reakce na …
-
džigit>Pekne jsi to napsal ale to sedi na me ne na rybozravce
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 9:01 ® jajco reakce na …
-
džigit> To mi říkej,že hasiči nemusí na psychotesty!
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 8:58 ® džigit reakce na …
-
jajco> já Ti to zkompletuji:
reagovat
nstrm. josef pchálek, člen hzs čr Hlučín, člen mo Hlučín, člen RS. Jeho revírem je okolí řeky Opavy u Jilešovic, jeho činy však tento revír celorepublikově překračují… - Úterý 11. září 2012 v 8:38 ® jajco
-
rybozravec> Seš obyčejnej ubožák,kterej jen mění převleky a machruje.Už ti to asi chybí,si tady pokecat co!Nejlepší by bylo stáhnout ocas a nepsat sem vůbec nic,natož článek,protože jestli by byl v podobném duchu co předvádíš,tak to je masakr.Sbohem rybožravče,prasopse a dzigite2!,Teda chose!
reagovat - Pondělí 10. září 2012 ve 22:49 ® MIG-35 reakce na …
-
Fryw> Tohle je můj nej jarní 72cm. Já sem rybář a chodim na ryby. Občas se snažim zacílit, ale.....
reagovatStejně mi nejvíc baví ten klid a pohoda! Občas se ukáže mořák sem tam orlovec. Do toho pokecam s kámošema a to mi baví. Ryby ty občas dou a občas nee.
Já to mam o pohodě. Na rybách můžu bejt každej den,ale nejsem. Mam i jiný cíle a zájmy.
Přeju ti, aby ti to nějakej řádnej kapř spucoval!!
- Pondělí 10. září 2012 ve 22:19 ® rybozravec
-
jajco>Neboj se tech par lidi za mnou dolizalo a zjistovalo kde chodim a jak chytam a pak ze sebe delaji chytraky vim o cem mluvim a clanek tady uz nikdy nenapisu aby jste nachytali jeste vic ryb tak to ani omylem!!
reagovat - Pondělí 10. září 2012 ve 21:42 ® Fryw
-
MIG-35> já chytal jen maly. Kolem 30 cm. Největšího mam letos 50 cm. No ale, právě. předminulej rok byl největší 54, minulej 55. Letos jsem myslel že to bude teda 56
reagovatNo ale ve sklepě mam 10 kg pytel pelet(netknutej), tak to vezmu na víkend. Vono jde o to, že jsem kaprař (pípáci a stojani prominou) a když neberu vlačák nebo sumčák, tak jdu vlastně na kapry. Jsem vlastně hodně neuspěšnej rybář