Vyhledávání
Máte zkušenosti s nástrahami od firmy EMTE
28.3.2005 | Lovec | 3.534 zobrazení | 19 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s nástrahami od firmy EMTE (www. emte. info). Jak chodí a zda povrchová úprava po čase nerezne . Předem Dík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 16. října 2009 ve 13:35 ® albin
-
Ještě jsem neviděl matné meppsky takže v této variaci bezkonkurenční.Nedávno jsme od nich brali i jig.hlavičky a super.Kvalita,cena i rychlost vyřízení.
reagovat - Čtvrtek 15. října 2009 ve 22:43 ® Libor
-
já mám zkušenosti dobré, fungují.
reagovat - Sobota 24. února 2007 v 15:40 ® Tomik
-
Taky s nima mám výborné zkušenosti hlavně v velikostech 00–1, ty 00 se bezpečně vyrovnají meppskám ve stejné velikosti.
reagovat - Sobota 24. února 2007 ve 12:39 ® Stanik reakce na …
-
Já jsem s nima odchytal velkou část minulé sezóny (klasik 00 – 2) a jsem opravdu spokojený. Super kvalita za skvělou cenu.
reagovat - Sobota 24. února 2007 v 8:04 ® Shrek reakce na …
-
hecht: ne
reagovat - Sobota 24. února 2007 v 0:21 ® hecht reakce na …
-
Dělaji taky vrbový list ??
reagovat - Pátek 23. února 2007 v 19:49 ® regulus
-
Mám, objednal sem si loni prakticky celou sadu rotaček (myslím klasickejch) a schválně jsem je porovnával s Meppskama a neviděl jsem žádnej podstatnej rozdíl.
reagovat - Pátek 23. února 2007 v 9:20 ® Alfons
-
Používám Klasik 00–2 a jsou opravdu dobré, odchytám s nimi takřka celou sezónu. Třpytky s peřím se mi už tak neosvědčily, ale to bude asi rukama.
Tady posílám odkaz na jeden článek o zmíněných EMTE www.fikar-fishing.info
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 ve 20:31 ® Prichy
-
Mám jako ostatni Sokolovaci to stesti, ze si pro trpytky Emte muzu dojit osobne k vyrobci. Prakticky chytam z 90% jen tyto rotacky. Nechytam 00-ky a 3-ky, jsem velmi spokojen.
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 16:15 ® ulrisak2
-
rozhodne komby, supr třpytka, velikost 2 a zlatý list, doporučuji hl. na pstruhy
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 11:19 ® aspius
-
Mám ich vo veľkostiach od 00 do 2 a pracujú bezchybne. Absolútna spokojnosť. Rozhodne odporúčam.
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 10:26 ® Shrek
-
Na EMTEčka velikosti 2 a 3 s peřím jsem nachytal loni snad nejvíce vláčených ryb.Nevim jestli je to Mirkovýma rukama,nebo čim,ale ty třpytky chytaj.Možná bych jim vytknul jednu vlastnost,na můj vkus jsou lehké oproti jiným rotačkám,ale to je opět na vkusu daného jedince.
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 10:25 ® rarach
-
Dokud jsem vláčel, tak jsem s nima odrybňoval. Nejsympatičtější mi vždy byl kombík, celkem selektivně se na něj věší větší ryby, což je zvláště na P revírech velká výhoda.
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 9:36 ® janors
-
Mám rotačky klasik a moskyt vo veľkostiach od 00 do 2. Moje skúsenosti s nimy sú takéto: veľkosť 00 a 0 – nič lepšie som doteraz v tejto veľkosti nemal! Veľkosť 1 a 2 – krídelko pracuje bez chyby, ale celá rotačka sa chveje-vychyluje sa z osi a krídelko často naráža do telíčka, akoby boli zle vyvážené alebo to je tak schválne aby mali špecifickú akciu. Neviem, mne to osobne nevadí, hlavne že chytajú, môžem len odporučiť!
reagovat - Úterý 29. března 2005 v 11:32 ® Dědek
-
Mám jich několik a můžu doporučit. Hlavně se mi osvědčil tandem a potom ta s ocáskem
reagovat - Úterý 29. března 2005 v 7:19 ® Forest
-
Mám cyankály a tandemy, chodí perfektně a úlovky už taky byli. Jsem spokojený
reagovat - Pondělí 28. března 2005 ve 22:04 ® Zlinsky_lovec
-
Zatím nevím,ale letos si nechám poslat nějaký tandemy,pera,cyankali,atd.....
reagovat - Pondělí 28. března 2005 ve 21:25 ® Lerak
-
Mám a to především pozitivní, byť jsem zatím používal pouze rotačky Klasik vel. č. 0 a 1. Žádná část třpytek mi zatím nereziví a dokonce jsem na ně ulovil celkem slušné ryby. Důležité je, použít je ve sladěné sestavě prutu, vlasce, karabinky atd. Ale to jsou obecná pravidla, které občas někteří nespokojenci s nástrahami ignorují či vůbec neznají !
reagovat - Pondělí 28. března 2005 ve 12:12 ® HaD
-
osobní ne, ale zatím jsem slyšel jen samou chválu
reagovat