Chytej.cz

Máte zkušenosti s nástrahami od firmy EMTE necteno

28.3.2005 | Lovec | 3.534 zobrazení | 19 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s nástrahami od firmy EMTE (www. emte. info). Jak chodí a zda povrchová úprava po čase nerezne . Předem Dík

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 16. října 2009 ve 13:35 ® albin
albin

Ještě jsem neviděl matné meppsky takže v této variaci bezkonkurenční­.Nedávno jsme od nich brali i jig.hlavičky a super.Kvalita,cena i rychlost vyřízení.

reagovat
Čtvrtek 15. října 2009 ve 22:43 ® Libor
Libor

já mám zkušenosti dobré, fungují.

reagovat
Sobota 24. února 2007 v 15:40 ® Tomik
Tomik

Taky s nima mám výborné zkušenosti hlavně v velikostech 00–1, ty 00 se bezpečně vyrovnají meppskám ve stejné velikosti.

reagovat
Sobota 24. února 2007 ve 12:39 ® Stanik reakce na …
Stanik

Já jsem s nima odchytal velkou část minulé sezóny (klasik 00 – 2) a jsem opravdu spokojený. Super kvalita za skvělou cenu.

reagovat
Sobota 24. února 2007 v 8:04 ® Shrek reakce na …
Shrek

hecht: ne

reagovat
Sobota 24. února 2007 v 0:21 ® hecht reakce na …
hecht

Dělaji taky vrbový list ??

reagovat
Pátek 23. února 2007 v 19:49 ® regulus
regulus

Mám, objednal sem si loni prakticky celou sadu rotaček (myslím klasickejch) a schválně jsem je porovnával s Meppskama a neviděl jsem žádnej podstatnej rozdíl.

reagovat
Pátek 23. února 2007 v 9:20 ® Alfons

Používám Klasik 00–2 a jsou opravdu dobré, odchytám s nimi takřka celou sezónu. Třpytky s peřím se mi už tak neosvědčily, ale to bude asi rukama.

Tady posílám odkaz na jeden článek o zmíněných EMTE www.fikar-fishing.info

reagovat
Čtvrtek 22. února 2007 ve 20:31 ® Prichy
Prichy

Mám jako ostatni Sokolovaci to stesti, ze si pro trpytky Emte muzu dojit osobne k vyrobci. Prakticky chytam z 90% jen tyto rotacky. Nechytam 00-ky a 3-ky, jsem velmi spokojen.

reagovat
Čtvrtek 22. února 2007 v 16:15 ® ulrisak2
ulrisak2

rozhodne komby, supr třpytka, velikost 2 a zlatý list, doporučuji hl. na pstruhy

reagovat
Čtvrtek 22. února 2007 v 11:19 ® aspius
aspius

Mám ich vo veľkostiach od 00 do 2 a pracujú bezchybne. Absolútna spokojnosť. Rozhodne odporúčam.

reagovat
Čtvrtek 22. února 2007 v 10:26 ® Shrek
Shrek

Na EMTEčka velikosti 2 a 3 s peřím jsem nachytal loni snad nejvíce vláčených ryb.Nevim jestli je to Mirkovýma rukama,nebo čim,ale ty třpytky chytaj.Možná bych jim vytknul jednu vlastnost,na můj vkus jsou lehké oproti jiným rotačkám,ale to je opět na vkusu daného jedince.

reagovat
Čtvrtek 22. února 2007 v 10:25 ® rarach

Dokud jsem vláčel, tak jsem s nima odrybňoval. Nejsympatičtější mi vždy byl kombík, celkem selektivně se na něj věší větší ryby, což je zvláště na P revírech velká výhoda.

reagovat
Čtvrtek 22. února 2007 v 9:36 ® janors

Mám rotačky klasik a moskyt vo veľkostiach od 00 do 2. Moje skúsenosti s nimy sú takéto: veľkosť 00 a 0 – nič lepšie som doteraz v tejto veľkosti nemal! Veľkosť 1 a 2 – krídelko pracuje bez chyby, ale celá rotačka sa chveje-vychyluje sa z osi a krídelko často naráža do telíčka, akoby boli zle vyvážené alebo to je tak schválne aby mali špecifickú akciu. Neviem, mne to osobne nevadí, hlavne že chytajú, môžem len odporučiť!

reagovat
Úterý 29. března 2005 v 11:32 ® Dědek
Dědek

Mám jich několik a můžu doporučit. Hlavně se mi osvědčil tandem a potom ta s ocáskem

reagovat
Úterý 29. března 2005 v 7:19 ® Forest

Mám cyankály a tandemy, chodí perfektně a úlovky už taky byli. Jsem spokojený

reagovat
Pondělí 28. března 2005 ve 22:04 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Zatím nevím,ale letos si nechám poslat nějaký tandemy,pera,cy­ankali,atd...­..

reagovat
Pondělí 28. března 2005 ve 21:25 ® Lerak

Mám a to především pozitivní, byť jsem zatím používal pouze rotačky Klasik vel. č. 0 a 1. Žádná část třpytek mi zatím nereziví a dokonce jsem na ně ulovil celkem slušné ryby. Důležité je, použít je ve sladěné sestavě prutu, vlasce, karabinky atd. Ale to jsou obecná pravidla, které občas někteří nespokojenci s nástrahami ignorují či vůbec neznají !

reagovat
Pondělí 28. března 2005 ve 12:12 ® HaD
HaD

osobní ne, ale zatím jsem slyšel jen samou chválu

reagovat