Chytej.cz

Zkušenosti s batohy od fi. Hodonský ? necteno

12.7.2012 | Don | 4.649 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím. Vybírám si batoh od téhle firmy a padlo mi jich do oka hned několik. Angler 51L, SHARK 55L, FISHERMAN 57L a SPECIAL 57L. Odkaz na batohy zde: http://www.rucksack.cz/shop/index.php?… . Podle obrázku toho moc poznat nejde a připadá mi to všechno skoro stejné. Byl bych rád, kdyby sem napsal nějaký vlastník jednoho z těchto batohů nebo někdo, kdo se vyzná. Děkuji

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 14. dubna 2013 v 18:44 @ budosi

Vlastním 6let batoh Hornet od Hodonského a obaly na pruty vše bez problému.

reagovat
Sobota 6. dubna 2013 ve 22:41 @ Aligator321 reakce na …

Já jsem nakupoval batoh Kata tady http://brasnicky.cz vstřícné jednání rychlé dodání a dobré ceny…

reagovat
Středa 18. července 2012 ve 20:28 ® radimekk

Stroft> přesně jak jsem psal, než jsem objednal, tak jsem jim tam zavolal, jestli to není problém. Z jejich strany nebyl, tak co? jestli by to tobě jako prodejci vadilo, to je tvoje věc, ale myslím, že zákazník ocení vstřícnost a nakoupí znovu tam, kde se k zákazníkovi umějí chovat a dokážou vyjít vstříc. Batohy byly součástí větší objednávky a i kdyby nebyly, tak jsem si jeden nechal, takže poštovný a podobně bych tak i tak platil. Druhej batoh, co jsem poslal zpět jsem poslal na mé náklady, takže prodejce na tom netratil. Možná je to moje chyba, že jsem tu situaci nepopsal celou hned takto, ale žádné výčitky rozhodně mít nemusím.

reagovat
Úterý 17. července 2012 v 9:38 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Stroft> O co jde? Vždyť jasně napsal, že to bylo po předchozí dohodě s prodejcem.

reagovat
Pondělí 16. července 2012 ve 23:16 ® Stroft reakce na …
Stroft

radimekk> Takových zákazníku bych chtěl mít co nejvíce, je to na facku.

reagovat
Neděle 15. července 2012 ve 14:31 ® vovo
vovo

Od této firmy máme batoh já, děda, strýc a taťka. Maximální spokojenost strýc má ten batoh už hodně dlouho a nic mu není. A stěmy pruty já je dávám normálně do toho batohu dovnitř a nahoře mám stahovací šňůrku( ta bude u všech batoů) kterou to stáhnu a ten takový přehoz nezapínám. Do těch bočních a postraních kapsiček si dávám vydličky menší krabičky s nastrahami atd… větší krabičky si dám normálně tam jak dávám ty pruty.-

reagovat
Sobota 14. července 2012 v 10:39 ® kerob reakce na …
kerob

regulus> je to zakonna moznost, obchodnik s tim musi pocitat – kdyz si zbozi nemuzes prohlidnout a osahat, tak mi to, ze to proste poslu zpatky neprijde nic „nekoser“. Proste je to riziko, se kterym obchodnik tak jako tak pocita. Horsi mi prijde i to, ze si to okoukne nekde na krame a pak koupi pres net od nekoho jineho.

reagovat
Pátek 13. července 2012 ve 14:42 ® regulus reakce na …
regulus

Robur> řekl bych, že to je stejný. Musíš to zabalit, odeslat, zaplatit poštovný, stojí to čas, práci, peníze a výsledek nula. Takže bez ohledu na to jestli je to výrobce nebo obchodník, no a varianta cos popsal je ještě o to horší, že pokud je to něco neběžného, tak ti to může zůstat trčet ve skladu a ve finále se toho budeš zbavovat pod cenou nebo se toho nezbavíš vůbec.
Z mýho pohledu pokud někdo něco takovýho udělá, to není košér, pochopitelně pokud jak psal radimekk si to s prodejcm předem domluvil, tak to je něco jinýho.

reagovat
Pátek 13. července 2012 v 11:26 ® Robur reakce na …
Robur

regulus> pokdu objednávaš u výrobce, tak to snad takový „podraz“ není. Něco jiného je asu u překupníka, který ti to sežene, zaplatí a ty to pak neodebereš.

reagovat
Pátek 13. července 2012 v 8:40 ® regulus reakce na …
regulus

radimekk> pokud jsi si to domluvil, to je jiná věc, ale to co jsi původně napsal vyznělo trochu jinak, lze to dle zákona, ale úplně košér by to nebylo, myslím tím naobjednávat si a pak půlku bez udání důvodů vrátit.

reagovat
Pátek 13. července 2012 v 1:45 ® radimekk reakce na …

regulus> proč? předem jsem si to s prodejcem domluvil, jestli mu to tak nevadí a souhlasil. já jsem nakoupil a mohl jsem si doma vybrat. myslím, že spokojenost na obou stranách:-)

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 22:23 ® regulus reakce na …
regulus

Don> pokud se týká kvality, tak jsou všechny jejich výrobky velice dobrý. Mám od nich futrál na pruty už pěknejch pár let a absolutně žádnej problém. Ty batohy jsem sice viděl na vlastní oči, firma je z Břeclavi tak jsem si ty jejich výrobky prohlídnul když jsem kupoval ten futrál, ale na tvoji otázku nedokážu odpovědět, takový detaily už si nepamatuju. Je pravděpodobný, že tam ty pruty bez problémů dáš, ale jak už ti tu někdo psal, nejlépe dotaz na výrobce, je to otázka jednoho telefonátu v pracovní době.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 22:12 ® regulus reakce na …
regulus

radimekk> no to z tebe musel mít radost … :-((

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 21:00 ® radimekk reakce na …

tyto batohy neznám, ale dle obrázků alespoň od dvou z tvých vybraných to vypadá, že tam teleskop strčíš do kapsičky a přichytíš řemínkem, takže nevím jestli u všech, ale minimálně u dvou se zdá že ano. Otázku zda pojmou teleskopy by bylo možná vhodnější položit na prodejce. Když objednáš přes internet, tak máš asi do dvou týdnů nárok na vrácení. Já to udělal také. Objednal jsem dva batohy, které se mi líbily, doma jsem je pořádně prohlídl a jeden si nechal a druhý vrátil. Prodejce mi vrátil za ten vrácený peníze.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 v 17:15 ® Don
Don

A ještě by mě zajímalo, jestli do každého z mnou uvedených batohů můžu dát teleskopické pruty

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 v 17:09 ® troutkiller

Od této f.mám futrál na fídry a naprostá spokojenost!

reagovat