Chytej.cz

Kde lovit sumce... necteno

12.7.2012 | coch | 5.184 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Jestli je tu někdo z Veselí nad Moravou, tak by mi mohl poradit, kam mám jít na sumce na Morave… nebo na velké kapry.

Pls, dík moc předem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 12. července 2012 v 15:09 ® lubosek reakce na …
lubosek

hochu ,to není jen chytat ryby, ale najít si flek kde ti sumíci jsou,to je ta pravá rybařina.Jinak.jak ti psal kolega MACRO

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 14:07 ® troutkiller

Taky bych na ně vyrazil!Poradíte kam:-)) )

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 12:41 ® nnnap
nnnap

šmudla je výraznou ikonou rybářských webů, je to pracné imídž, nechal bych ho autorovi, i když samozřejmě chápu, jak je to myšleno.

No a na Moravě jsem viděl sumce nejčastěji v Makru. To bez nadsázky. Podívej se po nejbližším. Taký velký, žlutý barák, poslal jsem je do prdele za přístup ke klientovi, ale máš li po sepnutí dostatečně špičaté ruce, jejich anál je bezedný.

No a jestli máš na mysli ty ve vodě, budou v každé větší i menší louži, vhodných řekách, bude jich tam pokokot. Jestli jde jenom o to se to naučit, potrápit malé rybky, zanadávat si, poslat ty malé stvořeníčka do tam, protože mám gramlavé ruce, můžeš to zkusit prakticky na každém větším mimopstruhovém revíru, ale ani slepá ramena nejsou bez šancí. Od tama ho sice nevydoluješ, ale sype li tam organizace kapry, můžeš se spolehnout, že ti urve šňůru nebo oběsíš pěkný kousek.

Velcí kapři jsou úplně všude, kde se to nedá slovit sítí. Řeky, propadliny, štěrkáče, prakticky všechny revíry.

Zblblej seš webama a šopama dost, přesto bych ti radil nepřeskočil hned do kategorie Big Monster, ale začčít kategorií- Filet, Brojler, grilovací koření. Protože je jisté, že kdybys tuto kategorii měl za sebou, tak se tak nezeptáš.

Ale držím ti soukromě palce, protože sumec z vody, sto kaprů ve vodě.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 3:37 ® MIG-35
MIG-35

Přesně táák!! Hledej a pátrej šmudlo!! :-P

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 v 1:20 ® osprey
osprey

Žiješ v iluzi, kolego. Takové věci se dnes neříkají.

Buď začneš chodit tam, co chodí všichni (projedeš se na kole kolem řeky a chlapa, co chytá sumce poznáš) anebo si pracně najdeš vlastní flek.

reagovat