Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 27. března 2005 v 10:39 ® jake
-
Chytám letos druhým rokem a s feederem jsem začal až letos, takže jsem taky naprostý začátečník – zvolil jsem pro začátek feederový prut – zn. PRION – kompozice – 3,60 m – 2 špičky – cena cca 1200 Kč + naviják 5 ložiskový CRUISER za 850 Kč. Není to sice bůhvíco, ale pro začátek takový vcelku rozumný kompromis mezi kvalitou a cenou.
reagovat - Neděle 27. března 2005 v 0:40 ® mirmen
-
Ondra230: je to o penězích. Kolik do toho chceš investovat? Máš k tomu už i naviják nebo musíš koupit novej? Dá se pořídit výbava z druhé ruky za ceny 30–70% původní nebo hledat mezi značkami. A taky záleží na tom, jestli budeš chytat jenom na stojácích nebo zda chodíš na řeku ( a na jakou, zda nížinnou nebo parmovou). Nejuniverzálnější je prut označený MEDIUM, standartní délka 360 cm. Prodejci nabízejí v cenách zhruba od 1400 Kč výše. A nezapoměeň na další nutnou investici ( nebo domácí výrobu), tj. futrál na přepravu. Uhlíkáče nesnášejí nárazy ostatních věcí v batohu ( vidliček, podběráku, ostatních prutů. Kdo na to kašle, tak na to může dost brzo doplatit.
reagovat - Neděle 27. března 2005 v 0:26 ® ondra230
-
Jsem začátečník a potřebuju poradit jaký si pořídit na začátky feederovej prut! dík za rady!
reagovat