Vyhledávání
Desetiletá záruka Sportex
24.6.2012 | osprey | 3.982 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím všechny. Kamarádovi napraskl blank vláčecího prutu od Sportexu, na který je desetiletá záruka, ovšem prý po zaregistrování. Prut je starý něco přes 2 roky, takže pár měsíců po klasické záruce.
Máte někdo zkušenost s uplatňováním té desetileté záruky, je možnost ten prut zaregistrovat takhle dlouho po zakoupení?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 24. června 2012 v 16:01 ® Piscicapus reakce na …
-
osprey> bojím se toho, až to na mě jednou všechno praskne. To pak teprv bude prča.
Jo a není uhlíková tyčka jako uhlíková tyčka. A je to už pěkná řádka let, kdy mi sportex praskl, což potvrzuje mou domněnku, že jsem narazil na „vadný“ kus.
Dále předpokládám, že pokud neudělám chybu, tak již žádný prut nezlomím.A co se zlomeným prutem? Buď reklamovat anebo koupit jiný, a jak jsem již psal, koupit jedině šimáno či dragón.
reagovat - Neděle 24. června 2012 v 15:46 ® osprey reakce na …
-
Piscicapus> Všechno to praská. Je to jen uhlíková tyčka. Otázka je kdy, jak a proč a co pak s tím.
reagovat - Neděle 24. června 2012 v 15:34 ® Piscicapus
-
To, že i Sportex prdne jako prd vím z vlastní zkušenosti, takže jsem také řešil reklamaci. Jenže tenkrát byla záruční lhůta tuším pět let a bez nějaké registrace. Jo a byl mi zaslán nový prut.
Zkrátka ať to dotyčný reklamuje a určitě mu vyjdou vstříc. Nemyslím si, že by mu dělali nějaký problém – i když, člověk nikdy neví…Jo a ještě jedna moudrá rada: příště ať si koupí šimáno anebo dragóna. Tihle prutové nepraskají, natož aby se lámaly.
reagovat