Chytej.cz

Desetiletá záruka Sportex necteno

24.6.2012 | osprey | 3.982 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím všechny. Kamarádovi napraskl blank vláčecího prutu od Sportexu, na který je desetiletá záruka, ovšem prý po zaregistrování. Prut je starý něco přes 2 roky, takže pár měsíců po klasické záruce.

Máte někdo zkušenost s uplatňováním té desetileté záruky, je možnost ten prut zaregistrovat takhle dlouho po zakoupení?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 24. června 2012 v 16:01 ® Piscicapus reakce na …

osprey> bojím se toho, až to na mě jednou všechno praskne. To pak teprv bude prča.

Jo a není uhlíková tyčka jako uhlíková tyčka. A je to už pěkná řádka let, kdy mi sportex praskl, což potvrzuje mou domněnku, že jsem narazil na „vadný“ kus.
Dále předpokládám, že pokud neudělám chybu, tak již žádný prut nezlomím.

A co se zlomeným prutem? Buď reklamovat anebo koupit jiný, a jak jsem již psal, koupit jedině šimáno či dragón.

reagovat
Neděle 24. června 2012 v 15:46 ® osprey reakce na …
osprey

Piscicapus> Všechno to praská. Je to jen uhlíková tyčka. Otázka je kdy, jak a proč a co pak s tím.

reagovat
Neděle 24. června 2012 v 15:34 ® Piscicapus

To, že i Sportex prdne jako prd vím z vlastní zkušenosti, takže jsem také řešil reklamaci. Jenže tenkrát byla záruční lhůta tuším pět let a bez nějaké registrace. Jo a byl mi zaslán nový prut.
Zkrátka ať to dotyčný reklamuje a určitě mu vyjdou vstříc. Nemyslím si, že by mu dělali nějaký problém – i když, člověk nikdy neví…

Jo a ještě jedna moudrá rada: příště ať si koupí šimáno anebo dragóna. Tihle prutové nepraskají, natož aby se lámaly.

reagovat