Vyhledávání
Jak na úhoře
20.6.2012 | Martin Mošna | 5.714 zobrazení | 7 odpovědí
Neporadil by někdo, jak na úhoře? Chystám se na ně, ale nikdy jsem na nich nebyl, tak poraďte. Děkuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 22. června 2012 v 9:06 ® tucnak11
-
Ja uš mam 7 kousku s Bečvy.Teras je nej obdobi na kobry,obzvlašč jak je přykalena voda,jak vite uhoř ma vynikajicy čuh, moje roba ma stejny vřdycky najde mi prahy jak je shovam
reagovatDavam uzavřene krmitko Feedrove a tam narvu uhořove pelety a nebo posilovač namočeny ve pěně.a dam rousnicu pul metrovou a nebo malou rybičku do 5–7 cm.zatym nej letos mam 86 cm šnurek jisem nachytal na žižu asi s 20 kousku tak jisem se přehodil na rybky.Navazec pruběžny 40–50 cm 2 troihačky 16-ky a na Feedr zaběr ihnet zatnu aby neměl to u same ryti, sedi většinou za kraik rypadla, tak chytam i candaty zaběr zatnuti a za kraik tlamy.
- Středa 20. června 2012 v 15:55 ® osprey
-
Hlavně musíš jít tam, kde jsou. Časově je lepší večer, na háček rousnice nebo mrtvá rybka. Otázky kolem návazce se řeší tak, že si nejsem jistý, jak dalece to má vůbec cenu. Já dávám tak 40 cm a průběžnou montáž.
reagovat - Středa 20. června 2012 v 15:30 ® Robur
-
http://www.chytej.cz/…uhore-1-dil/
2. díly už si najděte sami
reagovat - Středa 20. června 2012 v 15:24 ® Márty
-
Po dešti s žížalou!!!
reagovat)
- Středa 20. června 2012 v 15:22 ® Martin Mošna reakce na …
-
Robur> ty na tomto serveru jsi dot často že?
reagovat - Středa 20. června 2012 v 15:12 ® Martin Mošna
-
né tak já to sem dávam akorát proto aby ten co zacíná tak aby si zjistil od tud.jenom jedna vjec mne zajimale ale co pridat do srotu to wm.
reagovat - Středa 20. června 2012 v 15:09 ® Robur
-
nejlepší cesta je založit fórum, čím vic jich je, tím lepší rybář bude
reagovat. Zkus hledat, oživit fórum, páč 17. 6. je tady úplně stejné.