Vyhledávání
Přívlač v noci
25.3.2005 | | 3.526 zobrazení | 19 odpovědí
Letos bych rád zkusil vláčet na sumce v noci. Máte s tim někdo zkušenost na řece? Vim že už se tak chytá.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 29. března 2005 v 19:42 ® Zlinsky_lovec
-
mOJIK:Tys už uvláčel sumca? HaD:ty tvý články znám na zpaměť!!! Jinak musím souhlasit s Milkym,i když se sumší přívlačí chci věnovat letos,že na barvě opravdu nezáleží!!!!
reagovat - Úterý 29. března 2005 v 18:39 ® Robur
-
Toršku se ta debate odklonila od tématu, ale v každém případě /sex i sumec/ se dá něco chytit.
reagovat - Sobota 26. března 2005 v 7:39 ®
-
HaD Dik za ten článek.
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 23:51 ® HaD
-
zadar: četl jsi ode mě tohle:? www. chytej. cz
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 21:45 ® mOJIK
-
Zadar jo dostal na Vranclu 2. Celkem pěkné.
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 17:49 ® Milky
-
o manželece taky píšeš, že máš 17 let stejnou a tak, když chceš to porovnání se sumce, tak ho máš!
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 17:43 ®
-
Těď jsem ti moc nerozuměl ?? Proč jenom jednoho????
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 17:38 ® Milky
-
A ty chodíš pořád jen na jednoho sumce?
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 17:33 ®
-
Milky Souhlas , záleží co máš na prutě, ale taky záleží co máš v posteli po 17ti letech s manželkou to je lepší ten sumec. Je zajímavé, že když si vzponenu na první sex tak nic moc ale prvního sumce si pamatuju přesně
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 17:25 ® Milky
-
S tím, cos napsal souhlasím, jen s tou výjimkou, že i sex může být adrenalínový! Osobně bych to dal na stejnou příčku žebříčku, spíše je to o tom co máš (obecně) – na prutě!
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 17:20 ®
-
Už se těšim až to pude. Už mě to lákalo loni ale nějak to nevycházelo letos do toho určitě pudu když si vzpomenu na ten adrenalin když je sumec na prutu. Kam se hrabe sex. Musim si z toho jít otevřít
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 17:16 ® Milky
-
… tahal. Ale ten, po kterém jsem nejvíce toužil mi po asi dvacetisekundovém úprku urval platenku na 12kg a já šel pápá Asi se to někde přeřízlo o kamen. Inu zanl o jeden trik navíc a tím si zachránil svoji anonymitu
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 17:14 ®
-
mOJIK Už jsi na to nějakého dostal? On občas někdo něco doporučuje a pak z něj vyleze, že to někde čet.
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 17:11 ®
-
Díky. Už si tahal takhle sumce. Já tahal asi před 10ti lety na Berounce 16kg na vlasec 0,22 ještě jsem měl rozbitej naviják a sahnul jsem si až na dno sil, ale zvítězil jsem. To bylo ale na půlku hrouzka
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 17:11 ® Milky
-
mOJIK: Otázka se týká sumce a přívlače v noci.
Nevím, jestli černo-bílá Kopyta mají lepší chod, než třeba červená nebo žlutá. Vím jen, že ani ve dne, natož v noci sumec téměř nevidí. S přihlédnutí k průhlednosti vody, občas podkalené vodě a zhoršených světelných podmínek obecně – je v podstatě slepej a rozezná jen světlo, mírné světlo, agresivní světlo ..... . Kořist :::vidí::: v jiném kmitočtovém pásmu! Vnímá její pohyb.
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 17:03 ® Milky
-
Noční přívlač je opravdu ňamka. Chodím v létě téměř denně. Co se týká tvé otázky, je to asi jako ve všem. NIC tutového není! Je to na pokusu, je to na způsobu, je to na lokalitě, … jako vlastně celá rybařina. Nutné!
- znát lokalitu ve dne z i šera
- spolehlivá baterka, návyk co kde máš v kapsách
- broďáky
- savý bavlněný roláček s dlouhým rukávem
- nutné nástrahy (žádný zbytečnosti!)
Chodím tak, abych se dostal na loviště něco více než hodinu před západem slunce. Nejlepší je to hodinu před a hodinu po západu. Roláček oceníš, až tě budou žrát mouchy, komáři, … ono je i nepříjemné, když se ti na rukou chytaj ty drobný mušky do chlupů, sice nežerou, ale pořád se ošíváš. Se soumrakem poznáš i jeho druhou výhodu. S sebou nebrat žádný hovadiny – jdeš na dvě hoďky, jít jen s vestou, žádný batoh, … . V noci jsi poměrně levný terč ftipálků, proto je třeba dbát i na svojí bezpečnost. Nejhorší je úlek – proto je třeba zabrodit pár metrů od břehu – většinou i nasloucháš, jak jde nástraha vodou a uslyšíš i někoho přicházet. Včas si nasadit čelovku (nemusí být super výkonná, ale musí být lehká a spolehlivá. Většinou se vyplatí jít ve dvou, i když třeba 100metrů od sebe, jde o pocit.
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 16:56 ® mOJIK
-
Nejlepší jsou velký černo bílí KOPYTA.
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 15:02 ®
-
Nástrahy a úspěšnost, já chyt sumce na přívlač jenom jednou a to ve dne na rotačku vlastní výroby velikou jak kráva když jsem jí tahal tak to bylo jako když tahám 3kg rybu s tim se nedá moc dlouho vydržet
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 14:49 ® HaD
-
v létě občas v noci vláčím. co by tě zajímalo?
reagovat