Chytej.cz

Výroba ohebné špičky na teleskpický prut necteno

13.6.2012 | Martin Mošna | 2.861 zobrazení | 14 odpovědí

Jednou sem odcházel z ryb a potkal jsem pána a v baglu mnel teleskopický prut a na jeho špičce mnel udelanou plastovou špičku která byla z plastu byla i sundavací.Po­treboval bych radu jak a z ceho vyrobit.Bojím se ze by se s tim poškodila spička.tak radte kdystak to vyrobým a umístím na tomto serveru ;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 16. června 2012 ve 21:56 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

:D ja wm píšu rychle a chyb si nevšímám :/

reagovat
Sobota 16. června 2012 ve 21:46 ® regulus reakce na …
regulus

Martin Mošna> tvůj češtin je katastrofa, musel jsem ti to trochu opravit :-|

reagovat
Sobota 16. června 2012 ve 21:41 ® Martin Mošna
Martin Mošna

vím že vymýšlím hovadiny ale nad čím to nahřát to nevím nad ohnem asi ne nad parou nevím jestli to bude stačit.ale snažit se muzu o co chci treba se to povede

reagovat
Sobota 16. června 2012 ve 21:06 ® Robur reakce na …
Robur

Martin Mošna> neuraz se, ale vymýšlíš hovadiny. Udělej si splávek, wobler. Ale proč proboha špičku? Je to složité, a ty ani nevíš, čím to nahřát, a to je teprve začátek.

reagovat
Sobota 16. června 2012 ve 20:17 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

a čím tu špičku nahřát?

reagovat
Sobota 16. června 2012 ve 20:16 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

težko řict.ja se bojím abych ci tim nepoškodil špičku.Jelikož ješte musim chytat poze na jeden prut a muj prut ne terý ted chytám je skoro nový tak se o nej dost bojím.Vím ze si muzu vzít styrý ale ten je na nic :-(( (( .a uchycení pruzunky taky nebude nic lehkého.myslym ze se na to budu muset… protože nevím jak.:(((ale asi koupim tu feederovou špičku a ani není drahá ;-) )

reagovat
Sobota 16. června 2012 v 18:35 @ barbar reakce na …

Co tohle?

reagovat
Sobota 16. června 2012 v 1:25 ® Fryw
Fryw

co zkusit pérko + feederovou montáž? Nemusíš nic rozebírat.

reagovat
Pátek 15. června 2012 ve 22:45 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

Když si to vyrobíš tak to má své kouzlo.a jsi na sebe hrdý co mjsi udelal.jasne ze nemam vsechen svuj vercaj vyrobenej ale chtel bych to nejak ukutit ale nevím.

reagovat
Pátek 15. června 2012 v 16:13 ® vovo
vovo

Osprey> Já to nepotřebuji já jsem jenom odpovídal >Martin Mošna Osprey> ale tak nějak to mel i strýc

reagovat
Čtvrtek 14. června 2012 v 15:08 ® osprey reakce na …
osprey

vovo> Nahřeješ a stáhneš koncové očko. Dole rozšroubuješ prut a vysypeš špičku. No a do té díry budeš zastrkovat jinou, kterou si musíš pečlivě zabrousit.

No a nebo si to celé koupíš.

reagovat
Čtvrtek 14. června 2012 v 0:04 ® Petas
Petas

http://www.tahoun.cz/…-tele-feeder

a nemusíš se s ničím vyrábět

reagovat
Středa 13. června 2012 ve 22:07 ® Robur
Robur

tak si najdi telefídr a budeš to mít hotvé, jsou už od 500Kč

reagovat
Středa 13. června 2012 ve 20:52 ® vovo
vovo

On tam měl jakože neco jako je špička na Feeder???

Jestli jo tak strýc tak jednu dobu chytával koupil si špičku na Feeder nevim sice jak ale připevil si ji na krátký teleskopický kapřák a chytal na „špičku“ když zabrala ryba sekl a zdolával ji normálně jako by tam žádno špičku neměl

reagovat