Chytej.cz

Feeder prut vyšší třídy necteno

12.6.2012 | JKemr | 16.030 zobrazení | 38 odpovědí

Zdravím všechny rybářské kolegy. Sháním feederový prut HEAVY řekněme 20–100g, délka 3,6–3,9m ideálně s prodlužovacím dílem tak aby byly možné obě délky prutu za cenu okolo 4000Kč. Osobně chytám s prutem Middy 3G carbon Live X-flex heavy feeder, který všechna tato kritéria splňuje, ovšem již není k dostání. Na českých e-shopech je již vyprodaný a když jsem napsal přímo výrobci do Anglie, přišla mi odpověď, že se již tento tip nevyrábí. Osobně je to zatím nejlepší feeder, co jsem měl v ruce, ale jistě se za tento peníz dají sehnat i stejně kvalitní kousky od jiných renomovaných značek. prosím o rady a zkušenosti. Předem moc díky za odpovědi

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Čtvrtek 14. června 2012 v 19:46 ® troutkiller reakce na …

džigit>Na konec sem vzal dve media,jedno 3,90 a druhé 3,60m.Odhozovka je dostatečná a taková kterou má jen málo klacku:-)

reagovat
Čtvrtek 14. června 2012 v 19:23 ® džigit reakce na …

troutkiller> nevím jestli si to tu už psal,cos teda pořídil.Ony maj docela zvláštní váhové rozpětí

reagovat
Čtvrtek 14. června 2012 v 19:00 ® troutkiller reakce na …

džigit>Ale nezradil:-) Jem mi líp padl do pazoury:-)) )Když fídr od Daiwy tak něco ze Skotské produkce a to je na delší lokty:-((

reagovat
Čtvrtek 14. června 2012 v 18:21 ® džigit reakce na …

troutkiller> tý woe,zradil sluníčko :-))

reagovat
Čtvrtek 14. června 2012 v 18:09 ® troutkiller reakce na …

Ciffik>Profík neni špatnej ale jeho největší sláva byla před cca 5 lety.Osobně sem ho vlastnil,nemohl ho vynachválit ale dneska už je spousta prutu o dost dál.Nedavno sem zachvátil Sportexy a tam už neni srovnání.Radši bych přišporoval a koupil ten Sportík.

reagovat
Středa 13. června 2012 v 17:56 ® JKemr reakce na …
JKemr

Koukal, už je nemají

reagovat
Středa 13. června 2012 ve 14:53 ® skwor
skwor

Sem jsi koukal? http://www.na-ostruvku.cz/…m-feeder-cp/

reagovat
Středa 13. června 2012 ve 14:48 ® Ciffik
Ciffik

mít já 4tis. a potřebovat heavyčko tak neváhám ani vteřinu http://mivardi.cz/…tdetail.aspx?…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1