Vyhledávání
Nový naviják na vláčku
1.6.2012 | bushman | 16.772 zobrazení | 109 odpovědí
Ahoj,máte někdo zkušenost s navijákem PENN BATTLE.Nebo podobným od PENNU.Díky za odpověd.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 9:49 ® Jarda Š. reakce na …
-
kejra> Záleží také na tom, jakých oček. Když to nejsou originál FUJI SIC nebo dobré kopie, bývá větší počet spíš na závadu.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 9:37 ® kejra
-
… samotné rozložení oček bez jejich dostatečného počtu je k ničemu a já tvrdím,že na vlačák o délce 2,50m je šest prostě málo!Jestliže nějaký kapřák chrápe půl dne v tripodu,tak je to buřt,ale ne u klacku,který neustále držíš v ruce a chceš si to s ním užít(
reagovat) …a navíc přečti a prohlédni to předešlé pozorně…Tonda chtěl Kubasovi doporučit Charismu(6oč.) místo Carboflexu(9oč.) s čímž jsem si dovolil nesouhlasit.ANO,odvažuji se tvrdit,že Sportex carboflex je lepší prut než WFT Charisma…a to je taková hezká tečka za tou naší diskuzí…opakuji,to je taková hezká..........
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 7:36 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Vidim to tak že žádná budoucnost nebude,brzo bude válka.Bohužel!
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 ve 22:32 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> a mě se líbí jeden bicykl od Cube, ale kašlu na to. Nějak mě přepadají chmurné myšlenky při pomyšlení na budoucnost.
reagovat
Celopéro so občas půjčím od mlaďocha, ale karbon rozhodně nechci.
Tak osvětlení není radno podceňovat. Zrovna před cca čtrnácti dny jsem málem sejmul nějaké zmatené spoluobčany. Ale asi se tam cicmali či co… - Středa 28. listopadu 2012 ve 21:21 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Já budu mít pujčený karbonový celopéro na velkejch kolech tak na to prdno noční světla a budu si hrát na night ridera
reagovat)
- Středa 28. listopadu 2012 v 19:54 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> chtěl jsem na kolo vyrazit dnes, ale do teď jsem se nezastavil a tvořil a tvořil, až jsem se málem znetvořil (tou prací)…
Snad zítra, ale tik možná z toho mám.reagovat - Středa 28. listopadu 2012 ve 13:29 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Kolo má čas do příštího tejdne
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 ve 13:10 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> a co ten tik a cukání v koutku? Že ty máš absťák, protože nemůžeš na kolo, co?
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 ve 12:07 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Já se nemračím jsem v klidu
reagovat)
- Středa 28. listopadu 2012 v 11:55 ® Piscicapus reakce na …
-
džigit> na vláčku navi? To je ale divné, že?
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 v 11:54 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> na svých prutech má různý počet oček, tak jak to má být.
A jak to ovlivní prut jako takový? Jednoduše, prostě si dotyčný prut pořídím nebo nepořídím.
Ano, rozložení oček je důležité. A kolega kejra právě zmínil nízký počet oček na prutu, pak onen prut srovnává se sportexem, který jich má shodný počet a tak… Tak nějak to začalo, ale stále čekám na jeho vyjádření.A nemrač se, má to špatný vliv na ostatní a kolega džigit je z toho nesvůj a je možné, že se právě vrtí na sesli.
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 v 11:48 ® Piscicapus reakce na …
-
osprey> a počítáš i koncové? Ale jinak jo, na mých to tak bylo, je a nejspíš i bude. No a na těch na MP jich je logicky víc a jsou i tak nějak hezčí, krásně menší, roztomile nízká a tak nějak ty pruty na MP vypadají jinak, napsal bych veseleji.
A to jsem ještě nezmínil sedlo navijáku. Ono je totiž také jiné. Oproti prutům na SN má šroubení z druhé strany – logicky, že? A také, a to tu musím zmínit, se vyznačuje takovýmjakobytentonoccovypadájakoněcotaknějaktakovéhozobatého. No a to tam musí být, tedy mělo by to tam být, to proto, protože proto.Tolik ve stručnosti…
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 v 11:30 ® Stroft reakce na …
-
osprey> Každý prut je zlomitelný a mých pazourách to platí dvojnásob, už jsem zlomil i tolik vychvalovaný WFT Northman Pilk 420gr. Spíše jde o uživatelský komfort a akci prutu. Proto jsem takto ironicky psal o Charismě
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 v 11:11 ® troutkiller reakce na …
-
džigit>Neboj,časem se to k němu zas vrátí
reagovat)
- Středa 28. listopadu 2012 v 10:19 ® džigit
-
sím, a je to tady ještě o novém navi na vláčku?
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 v 7:46 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Mám kapráky se 7 očkama a vláčáky s 10 očkama,na akci to nemá vliv
reagovatChápu že 4 očka u teleskopu jsou hruza ale spíš si myslím že je duležité rozložení než počet oček.
- Úterý 27. listopadu 2012 ve 20:34 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Bez jakékoli ironie a z čistého zájmu (tuhle kategorii prutů prostě nevedu) – uveď tu nějaké alternativy, které jsou lepší a dostatečně odolné (ověřeno praxí).
Ve stojanech na výstavě je to hezké všechno.
reagovat - Úterý 27. listopadu 2012 ve 20:26 ® Stroft
-
Pánové co máte proti Charismě, vždyť je to nejoblíbenější proutek všech „Norských vlků“
reagovatUf, co mi dalo dřiny, než jsem se ho zbavil
- Úterý 27. listopadu 2012 ve 20:05 ® osprey reakce na …
-
Piscicapus> Sportex jich má sedm. Někdy i osm.
reagovat - Úterý 27. listopadu 2012 v 17:09 ® Piscicapus reakce na …
-
kejra> svou retardaci neskrývám, nemá to smysl, protože mě každý ihned prokoukne. Tak jako ty.
Takže jestli to dobře chápu, charisma je horší než sportex, ano?
reagovat
Vidíš, když mi dáš víc času, tak mi to jde, ale teď ta očka, ano?
Píšeš: „…jakou akci asi může mít prut,který je vyvázaný pouze na šesti očkách?…to ten blank může být sebelepší(jakože není)a ten počet oček a jejich rozložení to pošle do kytek“, no a pak je to už s tím sportexem a tak…
Takže, jak je to s těmi očky? A co s tím (s očky) má společného sportex? - Úterý 27. listopadu 2012 v 15:42 ® osprey reakce na …
-
kejra> Když to vezmu oficiálně, tak mýval se v naší zemi skutečně šíří a místy se zřejmě už i rozmnožuje.
Když to vezmu s nadhledem, tak vstupenkou do naší králíkárny jsou tááááááááákovýhle uši.
reagovat - Úterý 27. listopadu 2012 v 15:26 ® kejra reakce na …
-
osprey>…no jasně…to tobě je hej,na Šumavu se prý často zatoulají z Bavorska…že jich máš plnou kralíkárnu?!?
reagovat - Úterý 27. listopadu 2012 v 15:17 ® osprey reakce na …
-
kejra> To je jen roční dobou a nedostatkem mývalů
reagovat - Úterý 27. listopadu 2012 ve 14:57 ® kejra reakce na …
-
troutkiller>Aáá kuwa,tak to jsem netušil a omlouván se za předem vzniklé potíže
reagovat…ale nuda je prevít
- Úterý 27. listopadu 2012 ve 14:44 ® troutkiller reakce na …
-
kejra>Tak ted si tomu dal na prdel!!!Protože řešit s Piscim očka už tu jednou bylo a jestli se to zopákne budem tu do rána
reagovat((
- Úterý 27. listopadu 2012 ve 14:16 ® kejra reakce na …
-
Piscicapus>Osprey pochopil,zkus i ty.Nikomu nic nevnucuji,pouze jsem vyjevil svůj názor a zkušenost.Ať si každý chytá třeba s lešeňovkou.V další třeskuté bžundě na téma očka jsi na řadě
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 23:47 ® Piscicapus reakce na …
-
osprey> jo teta jednoho mývala mívala a i ho mývala. Ale to už je dlouho, co mývala mívala a i ho mývala, mývala jednoho…
A počkej si na očka, jo!
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 23:37 ® osprey reakce na …
-
Piscicapus> A medvídka mývala už máš?
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 23:36 ® Piscicapus reakce na …
-
osprey> no to nevím, proto si raději počkám na vyjádření, no a pak se bude pokračovat.
Nuda je prevít…reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 23:26 ® osprey
-
Piscicapus> Myslím, že haněl Charismu, takže z tvého pohledu je to asi OK
reagovat