Vyhledávání
Nový naviják na vláčku
1.6.2012 | bushman | 16.907 zobrazení | 109 odpovědíAhoj,máte někdo zkušenost s navijákem PENN BATTLE.Nebo podobným od PENNU.Díky za odpověd.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 24. listopadu 2012 ve 14:16 ® macek2 reakce na …
-
džigit> mě taky říkali,jsi magor tolik peněz za hadry,ale je to investice do zdraví,je to celkem pohoda když po dešti sundáš bundu a triko mikinu máš suché
reagovat - Sobota 24. listopadu 2012 ve 13:31 ® džigit reakce na …
-
kejra> kujwa Tobě se musi „dařit“
reagovatdvacku za hadry…
- Sobota 24. listopadu 2012 ve 12:39 ® macek2 reakce na …
-
kubas> Sportex Carboflex NG 95–130g
reagovat - Sobota 24. listopadu 2012 ve 12:25 ® kubas reakce na …
-
macek2> Pěkná zdolávačka… Copak to máš za proutek?
reagovat - Sobota 24. listopadu 2012 ve 12:06 ® kejra reakce na …
-
macek2>Díky,už hodně dlouho po něm pošilhávám a v zásadě jsem už rozhodnutý…ale každá nová,kladná reference potěší
reagovat - Sobota 24. listopadu 2012 v 9:12 ® macek2 reakce na …
-
osprey> ne,velikost mám 4000,ta 5000 je už celkem těžká,a navíc se mi na tu 4000-ku vešlo tolik šnůry co jsem potřeboval tak jsem neměl důvod kupovat větší.
reagovat - Sobota 24. listopadu 2012 v 9:07 ® macek2 reakce na …
-
kejra> s oblečením jsem spokojen hodně,tento membránový komplet je hodně propracovaný,podlepené zipy,v kapuci je všita stahovací guma takže ti kapuce dobře ,,sedí" na hlavě a nepřepadává přes oči,v rukávech jsou všité neoprenové bezprsté rukavice,u bundy je zádová oblast prodloužená takže ti při sezení v lodi netáhne na záda,jsou to maličkosti které hodně navyšují konford a pohodlí další důležité vlastnosti je stoprocentní nepromokavost i v silném lijáku jsem byl v suchu,100% odolný větru,jsem rád že jsem ho koupil i když ta cena není zanedbatelná.
reagovat - Sobota 24. listopadu 2012 v 7:30 ® jajco reakce na …
-
osprey> Cenová relace kolem třech tisíc.Mám zatím v merku toho zaubera a penna.Do vánoc se snad stihnu rozhodnout.Penna si půjdu osahat do Rsp a uvidím.
reagovat - Sobota 24. listopadu 2012 v 0:46 ® osprey reakce na …
-
macek2> A velikost? 5000?
Dnes jsem si točil jedním, co se fakt povedl. A jak je ta 5000 dle katalogu docela těžká, celkem by se mi líbila. Nepotřebuju ji, nechci ji kupovat, ale moje sběratelsky ulítlá dušička by se tou věcí mohla kochat častěji než jednou za rok na veletrhu.
reagovat - Sobota 24. listopadu 2012 v 0:41 ® kejra reakce na …
-
macek2>…a jak si spokojený s tím Geoff Andersonem?
reagovat - Sobota 24. listopadu 2012 v 0:00 ® macek2
-
Penn Battle mám je to skvělá mašinka,koupil jsem ho na sumcovláčku,vlastním ho něco přes měsíc a půl,nedávno jsem se vrátil z 24 denní výpravy z Itálie a nebyl to jen pasivní rybolov u bojek,každý den jsem vyjížděl na vodu vláčet takže naviják dostal celkem zabrat, podařilo se mi udělat pár záběrů z toho ten nejzajimavější byl sumík okolo 90kg,naviják v tomto supertestu obstál perfektně za sebe mohu jen doporučit,.na fotech je bohužel vidět jen částečně ale věřte je to on.
reagovat - Pátek 23. listopadu 2012 ve 23:50 ® osprey reakce na …
-
jajco> No a cenová relace? Kolem 1200 Kč třeba černá Okuma Trio, za 2000 Red Arc, za 3000 Zauber a dál už je to věc osobní volby, páč rozdíly nejsou tak velké jako to, jak to majitel prožívá.
reagovat - Pátek 23. listopadu 2012 v 16:49 ® jajco reakce na …
-
osprey> Já chci nějakou 40tku na 40ti gramovou černou perlu.Abučko neuspělo,tak musím přitvrdit.
reagovat - Pátek 23. listopadu 2012 v 16:33 ® osprey reakce na …
-
jajco> Měl jsem ho doma den, koupil jsem ho ze zahraničí pro kolegu.
Velice slušný naviják, zvlášť když padneš na dobrý kus. Podle mě srovnatelné se Stradicem. Trochu bytelnější, ne tak „navoněný“.
Kdybych ho bral na sumce, asi bych dal přednost velikosti 5000 před 4000.
reagovat - Pátek 23. listopadu 2012 ve 14:27 ® jajco
-
Nějaké nové postřehy od majitelů tohodle navijáku jsou?
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 23:58 ® osprey reakce na …
-
bushman> To, jestli Battle vydrží, to je jedna z mála věcí, co ti neřeknu. Ale je to naviják na moře (hlavně větší velikosti). Mohl by vydržet.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 21:35 ® bushman reakce na …
-
Převod vyhovuje,mám stradiky,jenže nevydrží.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 20:27 ® DeFoRt
-
Mam penn battle, je to uzasna masina. A celkovo znacka penn je dokaz toho ze dobry navijak nemusi stat nehorazne tisice.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 20:03 ® osprey
-
Zkušenost s Battle nemám, ale líbí se mi docela dost. Má dost vysoký převod – ne každému to vyhovuje. Skvělé zkušenosti jsou s modelem Atlantis (viz jeden z nedávných Duelů).
reagovat