Vyhledávání
Nový naviják na vláčku
1.6.2012 | bushman | 16.770 zobrazení | 109 odpovědí
Ahoj,máte někdo zkušenost s navijákem PENN BATTLE.Nebo podobným od PENNU.Díky za odpověd.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 9. listopadu 2014 ve 21:10 ® jepice-zruseno reakce na …
-
BigMike> Mě jó velkej kousek nepřijde ani naschvál ani kdybych měl něco s navijákem :-/
reagovat - Neděle 9. listopadu 2014 ve 21:05 ® BigMike reakce na …
-
jepice> jo, jo, dochytal jsem, ale modlil se, aby na to nepřišel nějaký jo velký kousek:) Co je uvnitř nevím, nebudu ani koukat, dám to zítra kamarádovi. Ale snad nemám naviják aby nebyl alespoň jednou v servisu s nějakou bolístkou – magořina! Asi koupím Daiwu:))
reagovat - Sobota 8. listopadu 2014 ve 23:44 ® jepice-zruseno reakce na …
-
BigMike> To je pérko v ramínka přesmykače? Bez toho se dá většinou celkem v klidu dochytat, akorát se to musí zavírat ručně. A jak je tam udělaný? Vinutý pérko navlečený na čudlíku, nebo nějaká pružinka ala starý klasický navijáky?
reagovat - Sobota 8. listopadu 2014 ve 20:01 ® BigMike
-
Ale jo, řeknu to spíš, že je „rozhodím“:) Loni jsem mu při pádu u vody ukopl kličku, letos skoro v tu samou dobu odešla pružinka… Kamarád jí opraví, ale když jsi 1km mimo lidi od auta, náladě to nepřidá.)
reagovat - Sobota 8. listopadu 2014 v 15:28 ® HaD reakce na …
-
BigMike> Mrtvej navi vypadá jinak… Pružinka se dá přece vyměnit…
reagovat - Pátek 7. listopadu 2014 v 15:12 ® BigMike
-
Mám Battle 2.rokem, spokojenost, ale dnes praskla v překlapěči pružinka. Ale jak už jsem tu někde psal, mně umírají navijáky pod rukama stabilně a jakékoliv.))
reagovat - Pátek 30. listopadu 2012 v 17:36 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> no je to tak, dnes je to těžší, ale na druhou stranu i lehčí – nemusíš dlouho tápat.
Mám na mysli samozřejmě smekací navijáky a ještě k tomu ty z poslední doby.reagovat - Pátek 30. listopadu 2012 v 17:28 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Konečně slovo chlapa!!!
reagovat)
- Pátek 30. listopadu 2012 v 16:48 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> ve smekacích navijácích, co se dají v dnešní době běžně sehnat je, podle mého prostého názoru, kloudná jedině daiwa.
reagovat
Ale dříve to tak nebylo, bohužel. - Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:42 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Ten Atlantis je fakt dobrej,Spin je proti tomu děs a hruza
reagovat - Pátek 30. listopadu 2012 ve 12:16 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> také přispěji. Měl jsem jednou jeden penn, přímo penn spinfisher 716Z. Jednalo se o model vyrobený v úesá a byla to hrůza a děs. Výrobní tolerance otřesné a slibovaný bronz nikde (vím, bronzu je hromada), místo něj pórovitá mosaz.
reagovat
Šel do světa, ale lituji toho, časem mohl získat na hodnotě jako exponát. - Pátek 30. listopadu 2012 ve 12:04 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Ta přispějem
reagovatOd PENNu mám ATLANTIS 5000 a je to dobrej naviják.BATTLE neznám
- Pátek 30. listopadu 2012 v 11:15 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> myslíš, že už je dav dostatečně motivován?
Ty brďo, možná bychom měli přispět k původnímu zadání diskuze.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 22:47 ® azmikamuran reakce na …
-
sethy> Charismu jsem si prohledl v loni na výstavě.Objednal jsem si jí,když mi přišla,tak jsem teprve zjistil co je to za humpolácké bidlo s humpoláckou rukojetí.Druhý den jsem ho vrátil.Se Sportexem carboflex 2,70 130 g nesrovnatelné.Navíc rozsah gramáže 50–190 g úplně naprd.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 22:19 ® kerob
-
kejra> me ty pruty prijdou neporovnatelny…mam Charismu i Sportexe (Blackpearla) ve stejny delce (2,40) a kazdy je dobry na neco jineho – tak jako bych se Sportexem nesel na sumce, tak bych s Charismou nesel vlacet na stiky…
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 21:16 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Neboj brzo to nastane!A nebude to už dlouho trvat!
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 17:46 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> uznávám, že by v dnešní době by bylo něco podobného potřeba. A začal bych doma – jak se říká, že by se mělo zamést před vlastním úřadem vlády a tak.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 16:41 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Problém je že žižka a jeho banda když o něco šlo tak místo kecu se zvedly a hr na ně!Bez zbytečnejch kecu měla z čechu vítr celá evropa!
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 15:31 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> samozřejmě nás to nemine, převálcuje nás to.
Žižka? Nedělám si iluze, drancovalo se, zabíjelo se, znásilňovalo se v každé době a dnes? Hádej…No, bude veselo.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 14:27 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Až se to vysere v celé Evropě nás to nemine!Zlatej Honzík žišku a jeho parta,byla doba kdy měl ještě českej chlap koule!
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 12:40 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> ten problém se netýká pouze nás a naší země, ten problém se týká všech. Ale to je na jinou debatu a hlavně ne tady.
reagovat
Ano, dav začíná být nasraný, ale znáš české ovce. Ty akorát bečí u piva či v práci nebo doma, ale jinak nic.
Stačí se podívat za hranice a vše je jasnější, bohužel, my to nevyřešíme. - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 12:35 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Asi tak nějak!Lidi už sou dostatečně nasraný a stačí už jen ta kapka.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 12:33 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> toto už řeším několik let a něco již mám vyřešené. A ano, je to přesně tak, jak píšeš.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 12:31 ® Piscicapus reakce na …
-
sethy> na svých komerčně produkovaných prutech mám Fuji SiC a tato očka tam jsou standardně.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 12:30 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Mám pár kámošu co už to začínaji řešit,místo novejch prutu začínaji s nákupem podstatnějšího cajku.Neni daleko doba kdy peníze přestanou mít cenu a mluvit začnou jiný argumenty!
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 12:29 ® Piscicapus
-
kejra> kolik oček je podle tebe jejich dostatečný počet?
Na svých prutech o délce 270cm pro SN mám oček sedm i s koncovým. Na kratších samozřejmě méně a nevidím žádný problém. Výjimkou jsou pruty na MP, kde je vyšší počet nutností.
Jo a věř mi, že si to s nimi užívám.Jen jsem chtěl od tebe vysvětlení, proč srovnáváš charismu zrovna se sportexem a zmiňuješ počet oček, nic víc, nic míň v tom nehledej. Není totiž co hledat.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 12:22 ® Piscicapus
-
troutkiller> přesně tohle mám už nějakou dobu na mysli. A bude hůř a nebude se nám to líbit.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 10:29 ® kejra reakce na …
-
sethy>…hlad se dá zahnat i točeným,ale jasně,každému co jeho jest…
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 10:16 ® sethy
-
Jarda Š.> Ale prosimtě. I na nejvyšší řadu dragonu HM80 se dávají mimo FUJI SiC i Fuji Alconite. Originál Fuji SiC nejsou skoro na žádném komerčně prodávaném prutu.
Jsou desítky dalších kvalitních oček.K počtu oček. Mám na HM80 320cm dlouhé, 9 oček včetně koncového a víc bych tam nechtěl ani náhodou.
Ano u multíko prutu je potřeba oček víc, ale za ti titěrnějších.Měl jsem plno prutu a mimo jiné i charismu a kdybych tehdá nepřecházel na multíky, chytám s ní fousky dodnes. Výborný prut, s kterým chytá hodně vláčkařů sumce a nevím o žádném, co by chtěl měnit.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 9:59 ® kejra
-
Jarda Š.>…samozřejmě tichý předpoklad
reagovat