Vyhledávání
Prut na L privlac do 15g
31.5.2012 | deni9 | 17.284 zobrazení | 15 odpovědí
Viem že je tu toho už dosť veľa o prutoch ale o L privlaci som toho tu moc nenašiel. Preto by som sa chcel spitať na nejaky prut do 15g,chcel by som nieco také univerzálnejšie aj na gumy(3až6cm) ale aj na woblery(3až5cm) a rotačky(č0,1).Budem chytať na jednej rieke pstruhy a na jedonom menšom jazierku zubáče(candát) podľa toho si myslím že vhodná dlžka by bola 2.4m cenovo do toho aš tak moc nechcem dať kedže je to moj prvý light prut takze cena tak do 60e. Za radi vám už teraz dakujem.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 4. června 2012 v 15:32 ® MATE BOBAN
-
team dragon 2,4m 3–14g fast
reagovat - Sobota 2. června 2012 v 0:28 ® osprey reakce na …
-
deni9> Poděkuješ mi, až s tím prutem budeš spokojeně chytat. Zatím jsem ti nepomohl – třeba ti ani nesedne.
Dobrou.
reagovat - Sobota 2. června 2012 v 0:07 ® deni9 reakce na …
-
osprey> No poznam majtela on vzdy ma to co potrebujem ale vobec to nechapem zatial vzdy mali to co som potreboval a este ti dakujem za radu moc si mi pomohol
reagovat - Sobota 2. června 2012 v 0:00 ® osprey reakce na …
-
deni9> Klidně si tam dones naviják s vlascem a zkus si ho. Oni tě neukousnou.
A gratuluju. U nás jsem ještě neviděl krám, kde by ho měli.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 23:04 ® deni9 reakce na …
-
skwor> dik ze si objavil ten prut dneska som bol v obchode a tam mali tiez nejaky savage gear ale nebol som si isty ci je to ten prut ale teraz som zistil ze je to ten prut takze si ho kupim a uvidim ze ako sa mi bude chytat dufam ze nebude moc tvrdy
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 14:29 ® skwor reakce na …
-
osprey> Zrovna u Shimana se v tom začínám ztrácet taky docela solidně
reagovatNavíc všechny ty pruty mají v podobném vzhledu, jenom třeba s trochu změněným vzhledem. A jediný jejich prut, který mě kdy výrazně zajímal, už mám. Když teď na jaře vybíral kamarád jemný prut, tak ten Savage gear měl v nejužším výběru.
- Pátek 1. června 2012 ve 13:15 ® osprey reakce na …
-
skwor> Nebo tak, je těch prutů na mě moc. Vem si, že jen Catany jsou už 4 (neznačená a pak AX, BX, CX a co model , to jiný prut). Podobně jiné značky. Mám už tu palici zahlcenou.
Nebál bych se ale tohohle prutu. Přijde mi slušný a třeba v Anglii je Savage Gear respektovaná značka. Navíc cena velmi dobrá.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 12:58 ® skwor reakce na …
-
osprey> Mě se loni na veletrhu líbil taky. Jestli byla i jemnější verze nevím, spíš mi připadalo, že ten 5–20g je na udávanou gramáž dost jemný…
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 12:32 ® osprey reakce na …
-
skwor> Jo, přesně ten. Nějak jsem ho tam nedohledal. To víš, práce kvapná, málo platná
Ale za 1500 Kč jeden z nejlepších prutů. Možná maličko silnější než si tazatel přeje, ale mám pocit, že ho možná dělali (nebo nějaký podobný) i jemnější.
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 9:02 ® skwor reakce na …
-
osprey> Nemyslel jsi tohle? http://vmfish.cz/…in%5B1239%5D
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 0:09 ® deni9 reakce na …
-
osprey> no ja us to necham tak zajtra pojdem do obchodu nejake pruty popozeram potom nad tym porozmyslam ze co si vyberem
reagovat - Čtvrtek 31. května 2012 ve 23:58 ® osprey reakce na …
-
deni9> Tak samozřejmě můžeš chytat i se Shimanem. Co by ne. Problém je, že co nová verze (AX, BX, CX,…) to nový prut a mě už to začíná splývat. Forcemaster je měkčí, má delší akci. A je o něco těžší. Ale znám lidi, co s ním chytají a v kratších délkách to není tak hrozné.
Co bych za něj dal, když jsem začínal vláčet.
reagovat - Čtvrtek 31. května 2012 ve 23:12 ® deni9 reakce na …
-
Našiel som len shimano ale nemam snimi ziadne skusennosti
http://www.rybarskepotrebystano.sk/…ing-ax.xhtml
http://www.rybarskepotrebystano.sk/…inning.xhtml
reagovat - Čtvrtek 31. května 2012 ve 22:58 ® deni9
-
Ja ti za tu namahu dakujem myslim ze mas pravdu ze by som mal ist do obchodu ale takychto prutov je v tejto cene velmi preto som sa chcel spitat
reagovat - Čtvrtek 31. května 2012 ve 22:50 ® osprey
-
Strávil jsem teď deset minut tím, že jsem kvůli tobě procházel web, ale přijde mi to zbytečné. Takhle od oka jsem pěkný prut za dobrou cenu nenašel. Chtěl jsem ti najít jeden Savage Gear, který by odpovídal tvým požadavkům a byl by za tu cenu super, ale asi už ho nikde nemají.
Myslím, že se ti vyplatí projít pár obchodů a osahat si něco naživo.
reagovat