Vyhledávání
Staňkovský rybník
30.5.2012 | Honcek | 19.250 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj,vím, že o tomto revíru toho zde bylo napsáno hodně, ale zajímá mě aktuální situace na této vodě na kterou jezdím tak jednou ročně. Zajímá mě kaprařina a dravci( minulý rok).Podělte se o zkušenosti s touto vodou, kde nejvíc obdivuji krásně prostředí. děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 4. července 2012 v 0:02 ® TJSS reakce na …
-
Honcek> Zdar, zatím po zahájení trochu přes rámec
reagovatvše přečteš na stránkách. Petrův zdar.
- Pondělí 4. června 2012 v 18:07 ® Honcek reakce na …
-
je dobré, že tato pěkná voda má i své stránky, jsem zvědav jak to tam bude vypadat až se budou moc chytat dravci
reagovat - Pondělí 4. června 2012 v 17:02 ® TJSS
-
zdarec, jsem místní, plus založení stránek: www.rybolovstankov.webnode.cz Teď se věc na Staňkováku trochu polepšila…Doporučuji zadní části rybníka, ta rekreační oblast nic extra…
reagovat - Neděle 3. června 2012 v 10:21 ® bořek reakce na …
-
Děkuji za informace
reagovat - Sobota 2. června 2012 v 19:28 ® TondaN
-
Teď se sypali kapři kolem 45 – 55 cm. Rychlená štika se též nasazovala podle informací co mam. Sumci jdou teď do tření tak doufejme ,že od 16. června už budou aktivnější, candáti se úspěšně vykulili a vypadá to, že rybářství Třeboň už dostalo rozum a začalo s touto vodou něco dělat… Pravidelně chodí rybářská stráž kontroluje jak povolenky tak způsob jakým jsou ryby uchovávány. Kapři berou, ale jsou ve sloupci takže to chce delší návazce s foukačku a něčím jí kombinovat.
reagovat - Čtvrtek 31. května 2012 v 9:20 ® Honcek reakce na …
-
To se mě na tomto revíru lbí nejvíce, právě ta krajina a nádherné borovice, zátočiny…právě mě zajímalo jestli se udály nějaké změny od loňského roku, jinak článek jsem četl..
reagovat - Středa 30. května 2012 ve 23:49 ® osprey
-
Jestli je pravda to, co napsal jeden kolega v článku, co jsme tu zveřejnili, tak jde jen o to, zda Rybářství Třeboň něco dosypalo.
Souhlasím, že voda je to nádherná. Hlavně podzim je tam úžasný.
reagovat