Vyhledávání
FÓRUM O MNĚ 119,7
30.5.2012 | DJ | 16.868 zobrazení | 12 odpovědí
K tomuto nápadu mě přivedl MIG-35 a tímto mu za to děkuji. Chci pozdravit všechny rybáře co mě neznají. Potom co si pročtou chválu těch co mě znají, budou mě jistě chtít poznat také. Tímto tedy žádám vás co mě milujete. Napište do tohoto fóra co pro vás váš DJ znamená. Předem děkuji za slova nekončící chvály a obdivu :)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 31. května 2012 v 8:36 ® MIG-35 reakce na …
-
DJ> Třebas se někdá zjevim.
reagovatNejsem sice moc na cestování a i povolenku mam pouze jiho republikovou. Věřim, že by sme se bobavili moc.
- Středa 30. května 2012 ve 23:49 ® regulus
-
Už to nehul …
reagovat - Středa 30. května 2012 ve 22:20 ® DJ reakce na …
-
Kazan> To je daleko kamaráde. Budete muset ještě chvilku chytat ryby ruky
reagovatale pak dáme pivko a pokecáme, slibuju.
- Středa 30. května 2012 ve 22:04 ® Kazan reakce na …
-
DJ> Doraz do Písku, budeš nám dělat to školení
reagovat - Středa 30. května 2012 ve 21:51 ® DJ reakce na …
-
MIG-35> Doraz do Brandýsa, zajdem k vodě, dáme řeč. Řekl bych že budeš má krevní skupina.
reagovat - Středa 30. května 2012 ve 20:20 ® MIG-35 reakce na …
-
DJ> Sem rád, že sem tě inspiroval! Doufám, že konečně přestaneš kydat špínu na velmistra.
reagovatZnam tě jen tu odsaď tak doufam, že brzo tvůj xichtík bude k dostání i na nějaká dvojstraně toho časáku. Vylepim si tě hned vedle mistra!
- Středa 30. května 2012 v 15:19 ® Kazan
-
Dobrý den, rád bych se optal v jakém termínu proběhne to školení rybářů pro Písek a okolí.
reagovat - Středa 30. května 2012 ve 13:47 ® Robur
-
a jo, pardon.
reagovat - Středa 30. května 2012 ve 13:43 ® DJ reakce na …
-
Robur> breca to napsal dobře, CSOB má Vágnera tam už se jinej lhář nedostane, ale u konkurence možnost je. Musím se ho zastat.
reagovat - Středa 30. května 2012 ve 12:54 ® Robur reakce na …
-
breca> na tobě je názorně vidět, že Jakuba V. je v médiích ještě málo, bo dělá reklamu na ČSOB
reagovat.
- Středa 30. května 2012 ve 12:39 ® DJ
-
breca> Pokorně souhlasím
reagovatžiješ kousek ode mě. Jedna nám společná řeka je zrovna plná těch zlatých co onich psal Ota. Doporučuju. Petru zdar
- Středa 30. května 2012 ve 12:18 ® breca
-
Až tě budou plné stránky novin, budeš mít vlastní pořad v televizi, naučíš se dokonale lhát a v mediích ti poběží reklama na hypotéku ČS, tak si to vlastní fórum zasloužíš. Takhle mohu jen doporučit:
reagovat
s m a z a t !