Vyhledávání
Extra levné pruty
24.3.2005 | Zlinsky_lovec | 4.790 zobrazení | 16 odpovědí
Lidi,teď se ke mě dostala z tajných zdrojů zpráva, že se prý v Třebíči budou na nějakém výprodeji prodávat pruty za 25Kč. Co by jste od takového prutu čekali a myslíte si, že je to vůbec možné? Ne,že bych chtěl do toho jít, to teda ne, ale kdosi mi říkal,že to budou kvalitní pruty. Prosil bych vaše názory. Děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. března 2005 v 10:25 ® BigMike
-
Asi před 10 lety jsem byl na jarní burze někde na kolejích v Praze, poblíž kulaťáku. Nakoupil Rapaly za 50,– prodal něco svých woblírků. A víckrát jsem nikam nejel.
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 9:15 ® Zlinsky_lovec
-
jake:tam jsem taky byl. a nebylo to zase tak špatný,až na ty věci uprosřed-roztrhaný deštníky,20krát polepená brodáky,roztrhaný a rozlámaný stany,atd. jinak výběr tam byl docela solidní. Ale musel si tam jít až po obědě,řada až doprčic a pouštěli tam po 5!!!
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 9:12 ® jake
-
Když byla podobná akce ve Zlíně před 2 týdny na Kolhausu, chtěl jsem tam jít. Kamarád mě přemlouval, ať se na to vy. eru a jdu s ním raději na poslední dírky. Nechal jsem se přemluvit a dobře jsem udělal. K poledni tam přijeli chlapi, co na té burze byli – nas. aní jak brygadýři se slovy, že kdyby si zajeli na Suchý důl (skládka), tak by si vybrali líp – prý hrůza Jsem z podobných akcí vyléčen
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 8:46 ® Zlinsky_lovec
-
BigMike:fakt???Podobná burza byla ted u nás a stála se nehorázná řada,chce to tam být tak o tři hoďky dřív!!!
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 8:42 ® BigMike
-
Tak to já tam jedu!!!!!!!!
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 7:43 ® toulovec
-
No především by to chtělo uvažovat realisticky. Prut za takový prachy ti neprodá ani kokot kterej to ukradl. Za ty prachy y si obchodník nevydělal ani na mzdu prodavače natož na režii krámu a zisk. rozhodně bych nečekal víc než ty tyčky k rajčatům jak píše Tomucha.
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 1:17 ® alfon_mucha
-
no len aby to nebol dalsi cesky sen
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 22:38 ® BigMike
-
Dokavad bych to neviděl, nedržel v ruce, tak bych nedělal ukvapené závěry. Osobně bych tam klidně dojel, omrkl a třeba bych něco vyšašil. Kdysi jsem ve frcu koupil 4 německé helmy za 20,– a po roce je zpeněžil o podsttně větší stovky procent. Neukvapoval bych se v závěrech! Pokud to máš v dosahu, vyraž. Třeba objevíš klenot za hubičku. Kdo ví?
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 21:47 ® Zlinsky_lovec
-
občasný_piják:V tom případě si ze mě dělal prdel mOJIK!
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 20:52 ® fikus
-
denyg: myslím si, že si z nás děláš pr*el
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 20:12 ® Tomucha
-
Chlapi já bych do toho šel!!! Za chvilku se budou sázet rajčata a co píchnete do země?? Dřevo je moc drahý, lepří je teleskop nebo dělička. Pamatujete si na Slavnosti sněženek- Nekupte to když je to tak levný Já hrozně rád kupuju levný krásný věci
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 v 18:42 ® CeP
-
rek bych ze to bude az po velikonocich. to se asi budou vazaci pomlazek zbavovat poslednich nezpracovanych vrbovych proutku. no nekup za ty penize…
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 v 18:27 ® Chose
-
no u nás teď ruší týpek rybářský krám a měl tam mušák Redington AFTMA 6 za 900,– typ sem nezjišťoval. Tt.
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 13:43 ® hraji
-
Vycházejme z toho, že se jedná o výprodej například skladu zkracovalé firmy. V tom skladu byly určitě normální pruty. takže taková akce by mohla být úplně maximálně výhodná příležitost zakoupit řekněme přiměřeně kvalitní zboží za neskutečně nízkou cenu. Neodsuzoval bych to dopředu, ale zjistil bych rozhodně více informací.
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 13:24 ® Dirk
-
No, za 25 korun můžu mít ve slušné restauraci 0,4l Budvárku… a vyměnit nejlepší
reagovatna světě za prut? NIKDY!
- Čtvrtek 24. března 2005 ve 13:22 ® Zlinsky_lovec
-
Nevím, co bych měkl čekat,dokonce si i myslím, že je to nerealizovatelné. A i kdyby, tak by se to při první rybě, možná i náhozu, zlomilo.
reagovat