Vyhledávání
RS ??
24.3.2005 | Rico | 6.018 zobrazení | 33 odpovědí
Chtěl bych se zeptat co je třeba aby se rybář mohl stát rybářskou stráží…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 28. března 2005 ve 13:35 ® jake
-
to HaD: OK budu si ale nejdřív muset někým vyfotit držku Díky.
reagovat - Pondělí 28. března 2005 v 10:22 ® HaD
-
jake: tak mi ji pošli na mail
reagovat - Neděle 27. března 2005 ve 21:32 ® BigMike
-
Maj rozum, to u nás na jihu je povinný.
reagovat - Neděle 27. března 2005 ve 14:23 ® jake
-
to BigMike: Podběrák? V RŘ MRS nikde není psáno, že musíš mít podběrák. Nevím, jak je to u ČRS.
reagovat - Neděle 27. března 2005 ve 13:52 ® BigMike
-
Paen, metr a podběrák jak kdy. Dle nálady a dle toho jak se mi onen jeví, jestli nechce dělat ofuky a tak. Pak zkontroluju všechno.
reagovat - Neděle 27. března 2005 v 9:39 ® Tloust
-
BigMike: Kontroluješ pean a metr?
reagovat - Neděle 27. března 2005 v 8:44 ® jake
-
Jakto že tam máš HaDe jako ikonu svoji fotku? Já scu taky!!!
reagovat - Sobota 26. března 2005 ve 23:26 ® Rico
-
Pro penize ani ne, jen sem to nejak shrnul a vyslo mi vic zaporu nez kladu… Ale tady u nas by to potrebovalo poradnej zarez, ja bych ten prasatum ukazal…
reagovat - Sobota 26. března 2005 ve 22:17 ® ywan
-
Big Mike : daj si spraviť odznak s číslom 007007, to budeš frajééééééééér. Sa s teba všetky rybárky po*erú
reagovat - Sobota 26. března 2005 ve 22:13 ® BigMike
-
Když se nad tím rozumně zamyslím, tak se divím, že to vlastně dělám. Kolikrát už jsem chtěl odznak vrátit, ale mám číslo 04040, tak se mi nechce
reagovat) No a holt přeci jen asi v něčem té rybařině pomohu, když se tak loudám okolo vody a mohu v případě nějaké levárny zakročit.
- Sobota 26. března 2005 ve 21:14 ® HaD
-
rico: a tys to chtěl dělat za účelem zisku?
reagovat - Sobota 26. března 2005 ve 20:04 ® Rico
-
Takze z tohy vyplyva ze se na to vybodnu
reagovat - Sobota 26. března 2005 ve 14:03 ® BigMike
-
Mám za to krajskou povolenku zdarma (750,–) a nemusím dělat brigády
reagovatCož jako pokladník, ekonom, místopředseda, školitel nových členů, vedoucí evidence členů a šéf RS stejně nemusím, mám jich dost po nocích. Na benzín ti nikdo nic nedá a 1–2× do roka zaplatí GO kupónek.
- Sobota 26. března 2005 v 9:34 ® jake
-
Obdivuji lidi, kteří se na to dají. Zajímalo by mě, jestli za to mají aspoń nějaký (byť i mrzký) peníz. Pokud ne, tak je můj obdiv k nim ještě větší. Já sám jsem se s RS dosud nesetkal – nevím jestli je to dobře nebo špatně? Nicméně chci věřit tomu, že mezi nimi nejsou žádní demagogové, kteří chtějí za každou cenu buzerovat a mají za cíl na kontrolovaném rybáři aspoň něco najít. Doufám, že jednou nebudu trpce zklamán…
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 10:23 ® BigMike
-
Já asi 4 kousky. Za chytání na 3 pruty, nezapsaná ryba, chytání po povolené rybě a tu 4. už ani nevím. Ale to už musí bejt! Jinak spíš jen zápis a po druhý už natvrdo. Většinou ale domluvou.
Slovně napaden? Jen jednou, neřešil jsem to, povolenku zpět stejně nedostal
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 9:23 ® Zlinsky_lovec
-
To si pif,ze tam to nemaji porybný lehký. Ale slyšel jsem,že na podzim tam dělali razii a že tam skoro všem kaprařům šlohli povolenky. Ale to tam museli jit v zadech s policajtama,jinak si to predstavit nedovedu!!!
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 9:19 ® pif
-
Denyg. nikdy sem u vody neměl problém. ale je to daný místem,kde provádíš kontroly. já nechodím na velkou vodu,tu nemáme. na mlýnech narazit na pariju vožralejch hrdinů,tak bych je šel kontrolovat s těžkým kulometem,minometem a Bruce Leem v zádech.
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 8:53 ® Zlinsky_lovec
-
Otázka na rs:Kolikrát jste byli fyzicky nebo slovně napadeni?
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 8:52 ® pif
-
otázka na RS!!!!zebral někdo z vás někdy papíry?já jednou za to ,že měl ve vezírku malinkatýho kapříka. co vy?
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 8:41 ® BigMike
-
Pupak: záleží na MO. Je jasné, že u nás se lidi znaj. V Praze si ho musí víc oťukat a zjistit, jestli to bude ono. Mezi námi, taky jsem se asi ve 2 případech zklamal a je to pak těžké, brát jim odznaky. Kor když je to soused
reagovat(
- Pátek 25. března 2005 v 7:51 ® pupak
-
BM – prazaci na meste to tak maj 5 let aktivnim rybarem . . .
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 4:33 ® Rico
-
BigMiki: Ja ti dekuju za vycerpavajici odpoved!!! Za chvilku jdu na vlak a hura za Thomasem na rybky ryby rybycky
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 22:31 ® BigMike
-
21 let, čistej trestní rejstřík, zdravotně způsobilej, musí tě navrhnout tvoje MO. Ale že bys musel být členem 5 let, to není pravda. Je pravda, že jsou MO, které si moc nových členů nepouští mezi staré"zasloužené" členy. Jde o zkostnatělost, obavu z nového koštěte a pod. Záleží na jejich vůli. Třeba v Tá dělali 2 klukům ofuky, nechtěli je pustit mezi sebe a to jich tam je asi 40, z toho tak 5 ks stojí za to a něco dělají. Tak na ně vymešleli, že rok musí chodit s RS a pak se uvidí a pod. Přestoupili k nám a do 3 měsíců měli zkoušky a vše hotové. Byl jsem rád, že mám v týmu takové „honící“ psi
reagovatByť si většinou hleděli Tábora a okolí. U nás osobně bych uvítal tak 2–3 opravdu zapálené kluky, co jim není dění okolo vody cizí a lhostejný, ale když to rozhodím mezi lid, přihlásí se spíš nějaký živel nebo pytlák a rozumný člověk se do toho nehrne a ruku na srdce, ani se mu nedivím. Musíš to zkrátka žrát, jinak tě to znechutí. Kor na velkých revírech, přehradách a pod. Stačí?
- Čtvrtek 24. března 2005 v 18:37 ® rybar11
-
Musí Ti být 21.
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 v 18:36 ® rybar11
-
Zajdi na tvoji MO. Jestli potřebujou porybného, tak tě vemou do „učení“. Musíš s nima chodit na pochůzky, zátahy a vysazování. Pak budeš dělat zkoušky a ja je uděláš, tak budeš porybný.
PS: Vykašli se na to. Nestojí to za ty nervy a dohadování.......
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 v 15:18 ® Gudaska
-
No, není nutná bezúhonnost, ale beztrestnost. O bezúhonnosti řady veřejných činitelů (tedy zdaleka ne jen členů RS) se dá dost nahlas pochybovat!
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 13:45 ® hraji
-
Požadavky an RS jsou napsány jasně v zákoně 99/2004Sb. a v prováděcí vyhlášce 197/2004Sb. Plnoletost a bezúhonnost je základ.
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 13:02 ® Zlinsky_lovec
-
Rico:Já bych si to „nelaznul“. Když kolikrtát poslouchám pytláky,co by všechno udělali porybnému,tak bych se této „profese“ zdržel!!
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 v 10:52 ® Rico
-
Tak to co si napsal ted tak to je samozrejmosti
reagovatD
- Čtvrtek 24. března 2005 v 10:50 ® pupak
-
jo a jeste musis bejt bezuhonnej a vic jak 18 let . . .
reagovat