Chytej.cz

muzika necteno

24.3.2005 | pif | 29.051 zobrazení | 254 odpovědí

jáká muzika ladí vašemu uchu?víte,co se říká,co rybář,to muzikant

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 30. ledna 2007 ve 21:36 @ Pikes

Haha, koukám že vás hodně poslouchá hip hop.. R35p3ct borci, neříkej hop dokud neřekneš hip.. Ne, dělám si prdel, sice neposlouchám ale nevadí mi.. Já spíš rock, ska – SOAD, Sto zvířat, Ska-P, Greenday, Iné kafe atd… Ale aji se mi líbí např. Coldplay.. Vlastně je toho hodně ají z jiných stylů, ale hlavně asi toto.. Victory! :-)

reagovat
Úterý 30. ledna 2007 v 18:47 @ ??? reakce na …

aky Deejay-Jany?

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 v 19:43 ® M2 reakce na …
M2

Protože jsem z Tábora mam rád Táborské kapely např.Deverova chyba,C,SOBI20 apd.Ze světa jinak mám rád Beastie boys,Pixies,Faith no more,The cure,Spermbirds atd. Dám typ www.sobi20.zde.cz

reagovat
Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 20:49 ® judas.d
judas.d

tak chlapy podle nicku judas priest

reagovat
Úterý 9. ledna 2007 v 19:15 ® Vlackar
Vlackar

Zapoměl sem přidat Lostprophets, System of a Down, Bow WaVe,ale hlavně rap(Marpo)

reagovat
Pondělí 8. ledna 2007 v 9:38 ® harpunar

Kenny Wayne Shepard band.Kdo zná,ten ví,kdo ne o hodně přichází.A pak ještě Evu a Vaška.

reagovat
Neděle 7. ledna 2007 v 19:34 ® Jarda carp
Jarda carp

Poslouchám nejraději ticho…to když jsem u vody ,protože to je jeden z hlavních důvodů proč chodím k vodě..ale jinak žádný ŠKATULKÁŘ :Stratovarius,At vance,Europe,DJ Tiesto,DJ@Wor­k,Novaspace,Ned­vědi,M.Tučný,Ka­bát atd.,atd.,

reagovat
foto/forum/2007/th-img1529.jpg
Neděle 7. ledna 2007 ve 12:37 ® Ratlin

Support lesbiens, Prodigy, Nightwish, Cocote minute, Cradle of filth, Sigur rós, Green day, Kabát, Divokej Bill, no a System of a down taky ale spíš starší alba jako Toxicity

reagovat
Neděle 7. ledna 2007 ve 12:27 ® Rosi
Rosi

jako bývalý DJ vše co je dobré a poslouchatelné.

reagovat
Sobota 6. ledna 2007 ve 22:52 ® Bezrybka reakce na …
Bezrybka

Sem já to hlava dubová!!! málem sem zapomněl na to nejdůležitější…Sys­tem of a Down

reagovat
Sobota 6. ledna 2007 ve 22:10 ® Bezrybka
Bezrybka

Wohnout, –123 minut, Horkýže Slíže, Foo Fighters, Nirvana,…

reagovat
Sobota 6. ledna 2007 v 18:21 ® kele24
kele24

NIRVANA JE PROSTĚ NEJLEPŠÍ :-D D

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 ve 22:27 ® Robur
Robur

Eva a Vašek ta má kapelu od vody Surf

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 ve 22:11 ® koloseum

Paul Van Dyk, Kai Tracid,Blank and Jones,Mauro Picotto, Dj PMC-Česke disko:-)) )) , Dj Tiesto, ATB, Deejay-Jany, co dodat, asi si viete predstavit to disko ked sa taha Sumec:-) ,a taky spomeniem zaner: Hard-core, Trance, Tech-Hause, Eletro-Dance, Funky-Dance,Italiano Dance, Pop,Rock,Metal,Hip-hop…no skratka nejake tie vecicky co sa daju aj zmixovat, napr na disko…:-)) joo,uz koncim:o)) .

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 v 19:01 ® Vlackar
Vlackar

Support LEsbiens,Green Day, Linkin PArk, Trance ale hlavně hipec, nej je MARPO!!!

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 v 18:32 ® Kosmik

Nejraději poslouchám zvuk brzdy navijáku, jinak rock.

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 v 15:17 ® kubajzs
kubajzs

Adicts, Elvis Presley, Sham 69,Misfits, Perkele, Los Fastidios, TleSKAč,Ska-P, Fastfood, Horropops, MadSin, Nekromantix, Pilsner Oiquell, Operace Artaban,Die Outsiders, N.V.Ú., Telex, PrOiekt, Krucipüsk, Rockabilly Rebel, Beatles, Social Distortion, Discipline, Tiger Army, Visací Zámek, Kabát, Alkehol, Agnostic Front, E!E, Cocotte Minute, Tři Sestry, Tattooed Bastards, Coldplay, Čechomor, Lucky 4, Exn!to, Green Day, Incident, The Casualties, U2, Začiatok konca, Incident, Sex Pistols a ještě spoustu dalších… Hlavně Oi, ska, punk, HC a Oi!punk :-)

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 21:28 ® Prutos
Prutos

Dream Theatre, –123 minut, Metallica,Monkey Bussines, Jeff Beck, Joe Satriani, Tleskač, různý jazz, Norah Jones, Cocote Minute,Jamiroquai, Audioslave,Dan Bárta,Placebo.. Je toho ještě hodně a z různých stylů… Záleží na náladě a duševním rozpoložení..

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 21:19 ® Scanix
Scanix

Mam rad temer vse, dechovku snad jen na svatbach apod. poslechnu si Electro House, neco Hip-hopu, R&B a nejakej rap treba Eminem. Tezko by nekdo rek, ze ten tichej blazen posloucha hudbu nastiletych :-)

reagovat
Úterý 26. prosince 2006 v 11:43 ® skwor
skwor

Tomik: Poslouchám pořád to stejný. Zrovna dneska jsem přijel ve 4 ráno z Karviné z vánočního unpluged koncertu Dogy :-)

reagovat
Úterý 26. prosince 2006 v 0:27 ® Tomik
Tomik

Tohle forum se mi dost libilo, tak jak ste na tom nyni? poslouchate neco jinyho? ja posloucham soulfly, Volant, Jaksi taksi…co Vy?

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 13:52 ® pif
pif

trocha nostalgie.tuto kapelo dosud nokdo nepřekonal.jj.

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 ve 12:44 ® Mejny reakce na …

Kromě toho pravopisu, tak Agrese je docela tragédie,ne? Jsou daleko lepší skupiny a textově ne tak stupidní :-)

reagovat
Čtvrtek 1. června 2006 v 10:00 ® Robur
Robur

Mirek: Mám rád jen Evu, Vaška nemusím.

Koukám, že nikdo neposloucháte ani Gagrinova bratra:-) , ale i tak je tu přehršle hnusných mániček.

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 14:55 ® Petas
Petas

Stavba,– souhlas, konečně někdo ze stejným vkusem. JUPíííí, vypadalo to, že tu jsem sám.

reagovat
Středa 31. května 2006 ve 14:33 ® Stavba

tak to ja si poslechnu trance, progressive, techno a hard techno. napr. DJ Tiesto, Armin van Buuren, Mario Rainiery

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 18:40 ® zany

no já jedině Landu buldoky a ještě opčas agrese…jinak dáseříct vše kromě panku a dechovek a hop hopu a repu …

reagovat
Pondělí 29. května 2006 v 17:28 ® ywan

koudy, kača, asi sa fakt rozpadli ale neni to tak dávno, ešte minulý rok hrali na Szigete

reagovat
Pondělí 29. května 2006 v 17:20 ® breca reakce na …

To all: Mně se líbí pěvecké duo Paroubek – Filip, pánové ti nám zazpívají tak, že příští 4 roky nebudeme poslouchat nic jiného!!! ):o))

reagovat
Pondělí 29. května 2006 v 15:43 ® skwor
skwor

Mirek: Ne :-D

reagovat