Chytej.cz

muzika necteno

24.3.2005 | pif | 29.060 zobrazení | 254 odpovědí

jáká muzika ladí vašemu uchu?víte,co se říká,co rybář,to muzikant

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 18. října 2005 v 0:52 ® Shimi
Shimi

teď sem to rozvinul ještě o AC/DC a Kiss … ty kdybych zapomněl tak by mě nepřijali do rock „n“ rollovýho nebe ))))))

reagovat
Pondělí 17. října 2005 ve 23:25 ® pepino99
pepino99

cokolif krom dechovky . Záleží na náladě.

reagovat
Pondělí 17. října 2005 ve 23:02 ® RASTOK

Kabát, Alkehol, Olympic. Motorhead, Marilyn Manson. a na šukačku Enya

reagovat
Pondělí 17. října 2005 v 18:13 ® Mlady_Rybar

Já mám nejradši latinskou Ameriku, pak poslouchám občas divokýho billa a rapsody

reagovat
Pondělí 17. října 2005 v 9:34 ® Donald
Donald

A co tak Helloween, Stratovarius… (tzv. uječené kapely 70. let). Nebráním se Mannowar, Kiss. Skvělí jsou Iron Maiden. Z českých můžu jen pochválit Argemu – Velká Morava, staří Reflexy, Motus, Wayn, Kosovci (prostě kapely dřívějších let) a mám 13 CD od Kabátů. Ve slabší chvilce oba Jandové a rád si poslechnu třeba Staré pověsti české.

reagovat
Pondělí 17. října 2005 v 9:10 ® hraji
hraji

Hudba musí být melodická a příjemná, pak to může být i punk

reagovat
Neděle 16. října 2005 ve 12:34 ® Tomik
Tomik

TECHNO JE FSECHNO

reagovat
Neděle 16. října 2005 v 11:50 ® willIam

posloucham vsechno

reagovat
Neděle 16. října 2005 v 11:15 ® Tumi

nej je Hip hop

reagovat
Sobota 15. října 2005 ve 23:11 ® Richayrd-X

pouze vlastní, ale o to mně víc baví..

reagovat
Pátek 14. října 2005 v 15:22 ® Tloust

Diana Krall,Louis Armstrong,Bela Fleck – super jazz,Alison Krauss,Tony Rice – dobrý bluegrass, Grieg a Pucciny – nádherné věci. Mám rád především akustickou hudbu – žádná elektřina,leda el. kytara a basskytara v jazzu.

reagovat
Pátek 14. října 2005 ve 13:36 ® skwor
skwor

Doga,Aleš brichta,škWor­,Arakain,Kabát,Kru­cipusk,Tři sestry,Alkehol, Divokej Bill, Dan Landa, Harlej,Torr, Apple Juice, Orlík, J. Nohavica – pouze česká muzika!!!

reagovat
Středa 30. března 2005 ve 12:16 ® jake
jake

to mirmen: souhlas

reagovat
Úterý 29. března 2005 ve 23:35 ® mirmen

Jethro Tull.

Muzika, kterou poslouchají všechny generace a která i po desítkách let má stále co dát.

reagovat
Neděle 27. března 2005 ve 20:02 ® Tomash
Tomash

Noe : Landu neznám z rádia, ale trochu jinak… Howgh potřetí P. S : myslíš, že rádi hraje jen špatnou muziku? Nebo hudbu, co nemá úoveň?

reagovat
Neděle 27. března 2005 v 17:10 ® Noe

Tomash – muj citat z 27.3. – 7:18 hod., poradne si precti co jsem napsal.......­......(pokud to tam nenajdes, tak jsem uvedl tip pisnicky atd., kterymi se Landa prezentuje) A jinak ti muzu dat radu, na tehle planete existuje i jina muzika, nez tu co hraji v radiu :o))))

Jeste ze nezpivaji kapri :o))

reagovat
Neděle 27. března 2005 ve 14:15 ® Tomash
Tomash

zedus : Někdy si tu píseň poslechni od začátku a leccos ti dojde… On ji Krylovi věnuje! Jinak souhlas, že spousta bláznů si myslí, že Landa tu píseň složil. Tt. Howgh podruhé

reagovat
Neděle 27. března 2005 ve 12:28 ® pif
pif

kluci neblbnite,tady je to vo tom,aby každej řekl,co se mu líbí,a ne ,aby se někomu kvuli tomu,co poslouchá nadávalo. ať si každej poslouchá,co chce,od dechovky po etno,ale hlavně klídek. děkuju-:))))

reagovat
Neděle 27. března 2005 ve 12:10 ® Radim

mOJIK:ty mas asi hodne rad hip hop. Bakelit

reagovat
Neděle 27. března 2005 ve 12:10 ® zedus
zedus

Landa byl nácek a je nácek pořád, nesnáším toho pošuka, przní písničky českejch velikánů jako byl Kryl. Hovg.

reagovat
Neděle 27. března 2005 ve 12:06 ® Tomash
Tomash

Noe : Nevím, jestli znáš všechny Landovy písně, ale jestli je spojuješ s těžkým pokondrem, tak se s tebou nemám o čem bavit! Howgh!

reagovat
Neděle 27. března 2005 v 8:18 ® Noe

Tomash – ja jsem ti jen zdelil, ze Landa uz neni nacek, ale spojil se s nabozenstvim, nic vic – nic min............. a to ze jeho pisne jsou legrace, tak jako treba Tezkej pochondr. to jsou, neber prezpivane pisne od Kryla. ber ty Amigos mexicanos atd....... on sam tvrdi ze to bere jako legraci a zabavu. Rekl bych to asi takhle Landa je lepsi ridic nez hudebnik :o)))

Rico – mam se tech jeho priznivcu bat? :o))

reagovat
Neděle 27. března 2005 v 0:17 ® Rico
Rico

Noe: Hele Landa ma tolik priznivcu ze se ti o tom ani nezda!!!Akorat to nedavaji tak najevo jako slacny zabouchnuty do Gottaka…

reagovat
Sobota 26. března 2005 ve 23:47 ® jake
jake

Chlapi soory. Ale proč se tady na rybářském serveru hádáte o muzice? Pif definoval problém naprosto jasně: jaká muzika lahodí Vašemu uchu? – tak si přestańme vysvětlovat, která muzika je dobrá a která špatná… Muzika je naprosto niterní záležitostí každého jedince a má mu přinášet určitou duševní pohodu a klídek, ale k té své kvalitě musí dospět každý sám. Ale proč si tady honit triko, jestli to či ono je lepší nebo ne…? Sorry – píšu asi po osmi pivech, takže mě berte s rezervou. Nicméně jsem rád, že jsem si tady aspoň s někým padnul hudebně do noty – a to je u mě co říct

reagovat
Sobota 26. března 2005 ve 23:21 ® Tomash
Tomash

Noe : Landa je hustej chlap a jeho písně jsou super a vůbec celá jeho tvorba je perfektní.

reagovat
Sobota 26. března 2005 ve 21:23 ® Honza

Kabát,Katapult,AC-DC, někdy i folk,Nezmaři,Hop trop,W. Daněk........

reagovat
Sobota 26. března 2005 v 18:44 ® Noe

Tomash – hm, ............ nikdo ti preci nerika, ze si spatny, dokonce jsem potvrdil, ze jsi zcela normalni. To jakou si kdo posloucha hudbu je kazdeho soukroma vec. Jen treba tady v te nasi hezke zemi 92,5 % radii, hraje jeden styl. To je docela smutne. Jinak Landa uz davno neni skinhead a ani nacek, ale dal se na viru (nabozenstvi), to asi vis :o) a jeho tvorba? no coment, ale zase je legrace :o)

reagovat
Sobota 26. března 2005 ve 12:57 ® Tomash
Tomash

sethy, Noe : Ku. wa si ze mě děláte srandu,ne? Já přece napsal, že nemám nic proti lidem, kteří poslouchají punk!!! Jinak fakt nevím, proč bych měl poslouchat Petra Muka. No a jestli se podle toho, co člověk poslouchá pozná typ člověka, tak to je docela vtipný ne? Já mám rád kompletně všechny písně Daniela Landy – takže jsem minimálně poloviční nácek a skinhead, ne? Nejsem ten typ člověka, který žere jednoho zpěváka, zpěvačku. Prostě se mi líbí jen některé písně – od jedné skupiny třeba jen jedna píseň! Co se žánru týče pop,rock, tak asi.

reagovat
Sobota 26. března 2005 v 10:19 ® Noe

Thomas – jj, poslouchas normalni hudbu, jsi tim normalni clovek, No a vidis, nekdo nehce byt normalni. Byt normalni je totiz nuda. Nekdo hleda neco noveho, neco neotrepaneho, ale ty co si vyjmenoval, to fakt nejsou.......... jeste si zapomnel prihodit Petu Muka a byla by to kompletni zbirka :o)

Me je to jedno, ale vetsinou elektro – at treba Nana and Zorin, nebo Monkey Business, ale treba si rad vytrepu hlavu Jungle, Drum´s, radsi sviznejsi muziku, ale dam si i prvni ligu Björk atd...........

reagovat
Pátek 25. března 2005 ve 22:04 ® mOJIK

Z beat boxu:zlep,nas­ty,killa kella,bounce,a další…

reagovat