Vyhledávání
muzika
24.3.2005 | pif | 29.060 zobrazení | 254 odpovědí
jáká muzika ladí vašemu uchu?víte,co se říká,co rybář,to muzikant
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 18. října 2005 v 0:52 ® Shimi
-
teď sem to rozvinul ještě o AC/DC a Kiss … ty kdybych zapomněl tak by mě nepřijali do rock „n“ rollovýho nebe ))))))
reagovat - Pondělí 17. října 2005 ve 23:25 ® pepino99
-
cokolif krom dechovky . Záleží na náladě.
reagovat - Pondělí 17. října 2005 ve 23:02 ® RASTOK
-
Kabát, Alkehol, Olympic. Motorhead, Marilyn Manson. a na šukačku Enya
reagovat - Pondělí 17. října 2005 v 18:13 ® Mlady_Rybar
-
Já mám nejradši latinskou Ameriku, pak poslouchám občas divokýho billa a rapsody
reagovat - Pondělí 17. října 2005 v 9:34 ® Donald
-
A co tak Helloween, Stratovarius… (tzv. uječené kapely 70. let). Nebráním se Mannowar, Kiss. Skvělí jsou Iron Maiden. Z českých můžu jen pochválit Argemu – Velká Morava, staří Reflexy, Motus, Wayn, Kosovci (prostě kapely dřívějších let) a mám 13 CD od Kabátů. Ve slabší chvilce oba Jandové a rád si poslechnu třeba Staré pověsti české.
reagovat - Pondělí 17. října 2005 v 9:10 ® hraji
-
Hudba musí být melodická a příjemná, pak to může být i punk
reagovat - Neděle 16. října 2005 ve 12:34 ® Tomik
-
TECHNO JE FSECHNO
reagovat - Neděle 16. října 2005 v 11:50 ® willIam
-
posloucham vsechno
reagovat - Neděle 16. října 2005 v 11:15 ® Tumi
-
nej je Hip hop
reagovat - Sobota 15. října 2005 ve 23:11 ® Richayrd-X
-
pouze vlastní, ale o to mně víc baví..
reagovat - Pátek 14. října 2005 v 15:22 ® Tloust
-
Diana Krall,Louis Armstrong,Bela Fleck – super jazz,Alison Krauss,Tony Rice – dobrý bluegrass, Grieg a Pucciny – nádherné věci. Mám rád především akustickou hudbu – žádná elektřina,leda el. kytara a basskytara v jazzu.
reagovat - Pátek 14. října 2005 ve 13:36 ® skwor
-
Doga,Aleš brichta,škWor,Arakain,Kabát,Krucipusk,Tři sestry,Alkehol, Divokej Bill, Dan Landa, Harlej,Torr, Apple Juice, Orlík, J. Nohavica – pouze česká muzika!!!
reagovat - Středa 30. března 2005 ve 12:16 ® jake
-
to mirmen: souhlas
reagovat - Úterý 29. března 2005 ve 23:35 ® mirmen
-
Jethro Tull.
Muzika, kterou poslouchají všechny generace a která i po desítkách let má stále co dát.
reagovat - Neděle 27. března 2005 ve 20:02 ® Tomash
-
Noe : Landu neznám z rádia, ale trochu jinak… Howgh potřetí P. S : myslíš, že rádi hraje jen špatnou muziku? Nebo hudbu, co nemá úoveň?
reagovat - Neděle 27. března 2005 v 17:10 ® Noe
-
Tomash – muj citat z 27.3. – 7:18 hod., poradne si precti co jsem napsal.............(pokud to tam nenajdes, tak jsem uvedl tip pisnicky atd., kterymi se Landa prezentuje) A jinak ti muzu dat radu, na tehle planete existuje i jina muzika, nez tu co hraji v radiu :o))))
Jeste ze nezpivaji kapri :o))
reagovat - Neděle 27. března 2005 ve 14:15 ® Tomash
-
zedus : Někdy si tu píseň poslechni od začátku a leccos ti dojde… On ji Krylovi věnuje! Jinak souhlas, že spousta bláznů si myslí, že Landa tu píseň složil. Tt. Howgh podruhé
reagovat - Neděle 27. března 2005 ve 12:28 ® pif
-
kluci neblbnite,tady je to vo tom,aby každej řekl,co se mu líbí,a ne ,aby se někomu kvuli tomu,co poslouchá nadávalo. ať si každej poslouchá,co chce,od dechovky po etno,ale hlavně klídek. děkuju-:))))
reagovat - Neděle 27. března 2005 ve 12:10 ® Radim
-
mOJIK:ty mas asi hodne rad hip hop. Bakelit
reagovat - Neděle 27. března 2005 ve 12:10 ® zedus
-
Landa byl nácek a je nácek pořád, nesnáším toho pošuka, przní písničky českejch velikánů jako byl Kryl. Hovg.
reagovat - Neděle 27. března 2005 ve 12:06 ® Tomash
-
Noe : Nevím, jestli znáš všechny Landovy písně, ale jestli je spojuješ s těžkým pokondrem, tak se s tebou nemám o čem bavit! Howgh!
reagovat - Neděle 27. března 2005 v 8:18 ® Noe
-
Tomash – ja jsem ti jen zdelil, ze Landa uz neni nacek, ale spojil se s nabozenstvim, nic vic – nic min............. a to ze jeho pisne jsou legrace, tak jako treba Tezkej pochondr. to jsou, neber prezpivane pisne od Kryla. ber ty Amigos mexicanos atd....... on sam tvrdi ze to bere jako legraci a zabavu. Rekl bych to asi takhle Landa je lepsi ridic nez hudebnik :o)))
Rico – mam se tech jeho priznivcu bat? :o))
reagovat - Neděle 27. března 2005 v 0:17 ® Rico
-
Noe: Hele Landa ma tolik priznivcu ze se ti o tom ani nezda!!!Akorat to nedavaji tak najevo jako slacny zabouchnuty do Gottaka…
reagovat - Sobota 26. března 2005 ve 23:47 ® jake
-
Chlapi soory. Ale proč se tady na rybářském serveru hádáte o muzice? Pif definoval problém naprosto jasně: jaká muzika lahodí Vašemu uchu? – tak si přestańme vysvětlovat, která muzika je dobrá a která špatná… Muzika je naprosto niterní záležitostí každého jedince a má mu přinášet určitou duševní pohodu a klídek, ale k té své kvalitě musí dospět každý sám. Ale proč si tady honit triko, jestli to či ono je lepší nebo ne…? Sorry – píšu asi po osmi pivech, takže mě berte s rezervou. Nicméně jsem rád, že jsem si tady aspoň s někým padnul hudebně do noty – a to je u mě co říct
reagovat - Sobota 26. března 2005 ve 23:21 ® Tomash
-
Noe : Landa je hustej chlap a jeho písně jsou super a vůbec celá jeho tvorba je perfektní.
reagovat - Sobota 26. března 2005 ve 21:23 ® Honza
-
Kabát,Katapult,AC-DC, někdy i folk,Nezmaři,Hop trop,W. Daněk........
reagovat - Sobota 26. března 2005 v 18:44 ® Noe
-
Tomash – hm, ............ nikdo ti preci nerika, ze si spatny, dokonce jsem potvrdil, ze jsi zcela normalni. To jakou si kdo posloucha hudbu je kazdeho soukroma vec. Jen treba tady v te nasi hezke zemi 92,5 % radii, hraje jeden styl. To je docela smutne. Jinak Landa uz davno neni skinhead a ani nacek, ale dal se na viru (nabozenstvi), to asi vis :o) a jeho tvorba? no coment, ale zase je legrace :o)
reagovat - Sobota 26. března 2005 ve 12:57 ® Tomash
-
sethy, Noe : Ku. wa si ze mě děláte srandu,ne? Já přece napsal, že nemám nic proti lidem, kteří poslouchají punk!!! Jinak fakt nevím, proč bych měl poslouchat Petra Muka. No a jestli se podle toho, co člověk poslouchá pozná typ člověka, tak to je docela vtipný ne? Já mám rád kompletně všechny písně Daniela Landy – takže jsem minimálně poloviční nácek a skinhead, ne? Nejsem ten typ člověka, který žere jednoho zpěváka, zpěvačku. Prostě se mi líbí jen některé písně – od jedné skupiny třeba jen jedna píseň! Co se žánru týče pop,rock, tak asi.
reagovat - Sobota 26. března 2005 v 10:19 ® Noe
-
Thomas – jj, poslouchas normalni hudbu, jsi tim normalni clovek, No a vidis, nekdo nehce byt normalni. Byt normalni je totiz nuda. Nekdo hleda neco noveho, neco neotrepaneho, ale ty co si vyjmenoval, to fakt nejsou.......... jeste si zapomnel prihodit Petu Muka a byla by to kompletni zbirka :o)
Me je to jedno, ale vetsinou elektro – at treba Nana and Zorin, nebo Monkey Business, ale treba si rad vytrepu hlavu Jungle, Drum´s, radsi sviznejsi muziku, ale dam si i prvni ligu Björk atd...........
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 22:04 ® mOJIK
-
Z beat boxu:zlep,nasty,killa kella,bounce,a další…
reagovat