Vyhledávání
muzika
24.3.2005 | pif | 29.053 zobrazení | 254 odpovědíjáká muzika ladí vašemu uchu?víte,co se říká,co rybář,to muzikant
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. března 2005 ve 21:53 ® mOJIK
-
Skupiny:Ramms+ein,eminem,chaozz,Sean Paul,Peter Gabriel,safri duo,Syndrom separace,A dlaší.......
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 21:48 ® vasik
-
Můžu skoro všechno co je melodické.
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 21:47 ® mOJIK
-
Já mám nejradši Hip-Hop(Rap),Beat box.
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 20:57 ® sethy
-
OK ja nemam nic proti, ale vis jak me zas dokaze nastvat kdyz napises neco takovyho o punku a napises ze poslouchas eminema. Nevim proste nemam lidicky co delaj hudbu jen pro prachy. Nerikam ze nektery punkovy kapely to nedelaj . No jinak zvladam taky rok, ale spis nazivo nejaky festaky a tak nez jen v radiu
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 18:02 ® Tomash
-
Dědek : Beatles jsou fajn. Nejvíc se mi líbí. Let it be. sethy : Klídek! Buď si ten největší posluchač punkový hudby. Já říkám, že se mi punk nelíbí, ale rozmlouvat ti ho nebudu! To jsem psal i v prvním příspěvku-radši si to víckrát přečti a pak reaguj… Já slyšel dost punkovejch písniček a vůbec mě to nechytlo a nelíbí se mi. Chápeš?! Snad jo…
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 17:50 ® Radim
-
Rock!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!je super!!!!!!!!Ramstein se docela da.
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 13:56 ® ywan
-
PUNK slovenský, český, anglický v poslednej dobe sa dosť zaujímam o poľský punk a ska – dobre sa to počúva
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 13:53 ® sethy
-
Tomash: nevim jak muzes rict ze punk je hnus nebo co to tam meles. Asi se v tom moc nevyznas co
reagovatNetvrdim ze veskerej punk je dobrej, ale tak poslechni si neco co se normalne nedostane do tv a nekdy ani do CR pokud nemas nejaky znami mimo cr nebo nevis kde hledat na netu a pak mluv jo!!!! a navic poslouchat takovou komerci jako je Eminem a pod. to mluvi samo za sebe
- Pátek 25. března 2005 ve 13:50 ® sethy
-
to denig: good charlotes-tak mozna driv ale ted uz to zklouzava moc do hip hopu, ale ty starsi veci klidne.
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 13:49 ® pif
-
Jake.řekl bych,že huascarán je nejlepší. a zapoměli sme ještě colegium muzikum,taky lahůdka. jo,a co mám moc rád,tak od Bacilů Planetárium.
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 13:49 ®
-
Jinak jednoznačně u mě vedou Tři sestry jejich texty jsou dokonalé. V poslední době je poslouchám furt a mám už jejich všechny CD heč
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 13:36 ® jake
-
to pif: Podařilo se mi stáhnout přes hub 6 alb od Fermáty – Piesne z hol, Huascaran, Dunajská legenda, Simile, Real Time a X – bomba. Jinak mám ještě něco na vinylových deskách, ale gramofon už je v dost desolátním stavu, takže si to nemůžu pustit. Akorát tak na nohu
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 13:21 ® pupak
-
Ma to 100 hlav, 100 vocasu a rve to jako krava. Co to je????
(Alexandrovci)
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 13:13 ®
-
Nějaké pecky od Alexandrovců jsou ke stazění na rudoarmejec. narod. ru jsou to české stránky, ale moje oblíbená tam není a kupovat celé CD se mi nechce
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 12:58 ® Dědek
-
Má tady taky někdo rád klasiku ? – Beatles
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 12:40 ® Tomash
-
Teď jsem si ještě vzpomněl – Coolio – Gangster´s paradise! Ta je hustá! No a nějaký sportovní hity – The final countdown, soundtrack Rockymu. atd.
reagovat - Pátek 25. března 2005 ve 12:38 ® Tomash
-
Punk is death!!! je to strašná hudba! Blueeeee!!! Fůj! Ať si každý poslouchá co chce – hlavně když to není punk! ))) Né, já mám rád věci, který se „dají“ poslouchat. Daniel Landa, Karel Kryl, Nohavica, Lou Reed – Perfect day, Queen, Ozzy – Dreamer, Robbie Williams, Afroman, Eminem, Rammstein. Prostě takovou normální hudbu. Nemyslete si, že vám budu punkovou hudbu rozmlouvat, ale není to nic pro mě. Tt
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 10:20 ® BigMike
-
Zadar: někde na Music world je celá jejich produkce, ale také nemám, jak se na to dostat. A tolik bych chtěl jejich písně.
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 10:11 ®
-
toulovec Zdravim, když už píšeš o těch Alexandrovcích nevíš kde by se dala stahnout jejich piseň Svatá válka v mp3 celá
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 9:50 ® pif
-
jo,Jake,tak Fermáta nemá nemá chybu . spojení varga,griglák,frešo,oláh. lahůdka-:)))
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 8:39 ® BigMike
-
Toulovec: já to nepřehraji, máme i v práci nějakou kraksnu nebo není v ní asi ten správnej program. Ale ruské bojovky já miluju, má to takovou zvláštní náladu
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 8:32 ® jake
-
Poslouchám veškerou nekomerční a dobrou hudbu – poslední dobou hlavně jazz a jeho odnože – Weather Report, Flecktones, Chick Corea, Norah Jones, Oscar Peterson etc. ale taky bluegrass a jeho odnože (ten mimo jiné také hraju – kontrabas) – Alison Krauss, Tony Rice, Bela Fleck, Lonesome River Band, Rob Ickes, Jerry Douglas etc., ale taky klasiku (hlavně baroko) – Händel, Bach, Vivaldi. Z našich jednoznačně Dvořák (i když to není baroko ). A dobrý rock – Jethro Tull, Dire Straits, Genesis, Yes, AC DC, Sweet, Deep Purple etc. Na naší scéně mě toho moc neoslovuje – ale přece jen – folk – Ebenové, Karel Plíhal, Jakub Noha, Slávek Janoušek, Oldřich Janota, etc. Z bigbeatu hlavně Pražský výběr a pak nějaké starší fláky, kde figuruje Radim Hladík – M. Efekt. Vynikající je slovenská Fermáta. Ufff – to jsem se zase jednou rozepsal.
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 7:55 ® toulovec
-
Big Mike – ještě trocha nostalgie – sice to nejsou naši oblíbení Alexandrovci, ale cvrknete si do trenek )))
www. spasitel. cz
reagovat - Pátek 25. března 2005 v 7:52 ® toulovec
-
Big Mike – já bych pro tebe něco měl, že jseš ten kámoš jiri. etnetera. cz ale bedny naplno a „JEDÉÉÉM“
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 23:18 ® Padis
-
Já poslouchám bigbít od Led Zepellin až po Metallicu. Ale nevadí mě žadná hudba když je dobrá. Snad jen house a techno to mě nebere
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 22:57 ® Zlinsky_lovec
-
sethy:A good charlotte nee???
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 22:55 ® sethy
-
Tak taky punkrock, ale trosku jiny kapelky napr. AFI, Anti flag, blink 182(ti se uz raozpadli), Boxcar racers, Dead poetic, Donots, Early nowember, Green day, Jaxi taxi, Gob, Jawbreaker, My chemical romance, No helmet, NOFX, Smashing pumpkins, Taking back sunday, Sum 41, Yellowcard. atd atd…
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 22:45 ® BigMike
-
Jako Čajda, ale mohu i dechovku
reagovatFakt. Taková Stará lípa mě vždycky dostane. Někdy klasika, ale to spíš v práci
Jinak jednoznačně Queen, pak Sabati s OZZYm, Ozzy, AC-DC, Iron Maiden, no, klasickej metal a v neposlední řadě Alexandrovci. Nemáte někdo možnost je někde sehnat? Mám jen nějaké kazety a na CD nic.
- Čtvrtek 24. března 2005 ve 22:00 ® Čajda
-
Poslechnu si rád dobrou muziku ze všech žánrů,kromě dechovky. Ale pravidelně poslouchám jenom klasiku,hlavně Mozarta a Verdiho,ale i další.
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 21:05 ® fikus
-
sqelá je Hana Hegerová
reagovat