Chytej.cz

muzika

24.3.2005 | pif | 29.053 zobrazení | 254 odpovědí

jáká muzika ladí vašemu uchu?víte,co se říká,co rybář,to muzikant

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 25. března 2005 ve 21:53 ® mOJIK

Skupiny:Ramms+e­in,eminem,cha­ozz,Sean Paul,Peter Gabriel,safri duo,Syndrom separace,A dla­ší.......

reagovat
Pátek 25. března 2005 ve 21:48 ® vasik

Můžu skoro všechno co je melodické.

reagovat
Pátek 25. března 2005 ve 21:47 ® mOJIK

Já mám nejradši Hip-Hop(Rap),Beat box.

reagovat
Pátek 25. března 2005 ve 20:57 ® sethy
sethy

OK ja nemam nic proti, ale vis jak me zas dokaze nastvat kdyz napises neco takovyho o punku a napises ze poslouchas eminema. Nevim proste nemam lidicky co delaj hudbu jen pro prachy. Nerikam ze nektery punkovy kapely to nedelaj . No jinak zvladam taky rok, ale spis nazivo nejaky festaky a tak nez jen v radiu

reagovat
Pátek 25. března 2005 v 18:02 ® Tomash
Tomash

Dědek : Beatles jsou fajn. Nejvíc se mi líbí. Let it be. sethy : Klídek! Buď si ten největší posluchač punkový hudby. Já říkám, že se mi punk nelíbí, ale rozmlouvat ti ho nebudu! To jsem psal i v prvním příspěvku-radši si to víckrát přečti a pak reaguj… Já slyšel dost punkovejch písniček a vůbec mě to nechytlo a nelíbí se mi. Chápeš?! Snad jo…

reagovat
Pátek 25. března 2005 v 17:50 ® Radim

Rock!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!je super!!!!!!!!R­amstein se docela da.

reagovat
Pátek 25. března 2005 ve 13:56 ® ywan

PUNK slovenský, český, anglický v poslednej dobe sa dosť zaujímam o poľský punk a ska – dobre sa to počúva

reagovat
Pátek 25. března 2005 ve 13:53 ® sethy
sethy

Tomash: nevim jak muzes rict ze punk je hnus nebo co to tam meles. Asi se v tom moc nevyznas co:-) Netvrdim ze veskerej punk je dobrej, ale tak poslechni si neco co se normalne nedostane do tv a nekdy ani do CR pokud nemas nejaky znami mimo cr nebo nevis kde hledat na netu a pak mluv jo!!!! a navic poslouchat takovou komerci jako je Eminem a pod. to mluvi samo za sebe:-)

reagovat
Pátek 25. března 2005 ve 13:50 ® sethy
sethy

to denig: good charlotes-tak mozna driv ale ted uz to zklouzava moc do hip hopu, ale ty starsi veci klidne.

reagovat
Pátek 25. března 2005 ve 13:49 ® pif
pif

Jake.řekl bych,že huascarán je nejlepší. a zapoměli sme ještě colegium muzikum,taky lahůdka. jo,a co mám moc rád,tak od Bacilů Planetárium.

reagovat
Pátek 25. března 2005 ve 13:49 ® 

Jinak jednoznačně u mě vedou Tři sestry jejich texty jsou dokonalé. V poslední době je poslouchám furt a mám už jejich všechny CD heč

reagovat
Pátek 25. března 2005 ve 13:36 ® jake
jake

to pif: Podařilo se mi stáhnout přes hub 6 alb od Fermáty – Piesne z hol, Huascaran, Dunajská legenda, Simile, Real Time a X – bomba. Jinak mám ještě něco na vinylových deskách, ale gramofon už je v dost desolátním stavu, takže si to nemůžu pustit. Akorát tak na nohu

reagovat
Pátek 25. března 2005 ve 13:21 ® pupak

Ma to 100 hlav, 100 vocasu a rve to jako krava. Co to je????

(Alexandrovci)

reagovat
Pátek 25. března 2005 ve 13:13 ® 

Nějaké pecky od Alexandrovců jsou ke stazění na rudoarmejec. narod. ru jsou to české stránky, ale moje oblíbená tam není a kupovat celé CD se mi nechce

reagovat
Pátek 25. března 2005 ve 12:58 ® Dědek
Dědek

Má tady taky někdo rád klasiku ? – Beatles

reagovat
Pátek 25. března 2005 ve 12:40 ® Tomash
Tomash

Teď jsem si ještě vzpomněl – Coolio – Gangster´s pa­radise! Ta je hustá! No a nějaký sportovní hity – The final countdown, soundtrack Rockymu. atd.

reagovat
Pátek 25. března 2005 ve 12:38 ® Tomash
Tomash

Punk is death!!! je to strašná hudba! Blueeeee!!! Fůj! Ať si každý poslouchá co chce – hlavně když to není punk! ))) Né, já mám rád věci, který se „dají“ poslouchat. Daniel Landa, Karel Kryl, Nohavica, Lou Reed – Perfect day, Queen, Ozzy – Dreamer, Robbie Williams, Afroman, Eminem, Rammstein. Prostě takovou normální hudbu. Nemyslete si, že vám budu punkovou hudbu rozmlouvat, ale není to nic pro mě. Tt

reagovat
Pátek 25. března 2005 v 10:20 ® BigMike

Zadar: někde na Music world je celá jejich produkce, ale také nemám, jak se na to dostat. A tolik bych chtěl jejich písně.

reagovat
Pátek 25. března 2005 v 10:11 ® 

toulovec Zdravim, když už píšeš o těch Alexandrovcích nevíš kde by se dala stahnout jejich piseň Svatá válka v mp3 celá

reagovat
Pátek 25. března 2005 v 9:50 ® pif
pif

jo,Jake,tak Fermáta nemá nemá chybu . spojení varga,griglák,fre­šo,oláh. lahůdka-:)))

reagovat
Pátek 25. března 2005 v 8:39 ® BigMike

Toulovec: já to nepřehraji, máme i v práci nějakou kraksnu nebo není v ní asi ten správnej program. Ale ruské bojovky já miluju, má to takovou zvláštní náladu:-))

reagovat
Pátek 25. března 2005 v 8:32 ® jake
jake

Poslouchám veškerou nekomerční a dobrou hudbu – poslední dobou hlavně jazz a jeho odnože – Weather Report, Flecktones, Chick Corea, Norah Jones, Oscar Peterson etc. ale taky bluegrass a jeho odnože (ten mimo jiné také hraju – kontrabas) – Alison Krauss, Tony Rice, Bela Fleck, Lonesome River Band, Rob Ickes, Jerry Douglas etc., ale taky klasiku (hlavně baroko) – Händel, Bach, Vivaldi. Z našich jednoznačně Dvořák (i když to není baroko ). A dobrý rock – Jethro Tull, Dire Straits, Genesis, Yes, AC DC, Sweet, Deep Purple etc. Na naší scéně mě toho moc neoslovuje – ale přece jen – folk – Ebenové, Karel Plíhal, Jakub Noha, Slávek Janoušek, Oldřich Janota, etc. Z bigbeatu hlavně Pražský výběr a pak nějaké starší fláky, kde figuruje Radim Hladík – M. Efekt. Vynikající je slovenská Fermáta. Ufff – to jsem se zase jednou rozepsal.

reagovat
Pátek 25. března 2005 v 7:55 ® toulovec
toulovec

Big Mike – ještě trocha nostalgie – sice to nejsou naši oblíbení Alexandrovci, ale cvrknete si do trenek )))

www. spasitel. cz

reagovat
Pátek 25. března 2005 v 7:52 ® toulovec
toulovec

Big Mike – já bych pro tebe něco měl, že jseš ten kámoš jiri. etnetera. cz ale bedny naplno a „JEDÉÉÉM“

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 23:18 ® Padis
Padis

Já poslouchám bigbít od Led Zepellin až po Metallicu. Ale nevadí mě žadná hudba když je dobrá. Snad jen house a techno to mě nebere

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 22:57 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

sethy:A good charlotte nee???

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 22:55 ® sethy
sethy

Tak taky punkrock, ale trosku jiny kapelky napr. AFI, Anti flag, blink 182(ti se uz raozpadli), Boxcar racers, Dead poetic, Donots, Early nowember, Green day, Jaxi taxi, Gob, Jawbreaker, My chemical romance, No helmet, NOFX, Smashing pumpkins, Taking back sunday, Sum 41, Yellowcard. atd atd…

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 22:45 ® BigMike

Jako Čajda, ale mohu i dechovku:-) Fakt. Taková Stará lípa mě vždycky dostane. Někdy klasika, ale to spíš v práci:-)) Jinak jednoznačně Queen, pak Sabati s OZZYm, Ozzy, AC-DC, Iron Maiden, no, klasickej metal a v neposlední řadě Alexandrovci. Nemáte někdo možnost je někde sehnat? Mám jen nějaké kazety a na CD nic.

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 22:00 ® Čajda

Poslechnu si rád dobrou muziku ze všech žánrů,kromě dechovky. Ale pravidelně poslouchám jenom klasiku,hlavně Mozarta a Verdiho,ale i další.

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 21:05 ® fikus
fikus

sqelá je Hana Hegerová

reagovat