Vyhledávání
muzika
24.3.2005 | pif | 29.053 zobrazení | 254 odpovědí
jáká muzika ladí vašemu uchu?víte,co se říká,co rybář,to muzikant
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. března 2005 v 19:54 ® Tomucha
-
no tak spíš taneční, ale jinak až na pár vyjímek můžu skoro fšechno
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 v 19:11 ® Rico
-
Cepaku dekuju za zastani......
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 v 18:10 ® Chose
-
Tak já to mám všehochuť-kabáty,support lesbiens,red hoti,. poslouchám téměř vše až na dechovku a ramštajny. Tt
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 v 17:24 ® dwarf
-
rád si poslechnu reggae nebo grunge.. jmenovitě př. Bob Marley, Nirvana a spousta dalších.. v podstatě vše kromě dechovky a klasiky (sorry pupáku, ale muselo to ven=))
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 v 17:05 ® DEATH
-
METAL FOREVER! Ať žijou a potom v pekle hnijou mí oblíbenci Cradle Of Filth (Black Metal)
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 13:42 ®
-
U mňa je to jednoznačne metal,v mladšom veku,to bol hard core,grind core,doom,black,death. Teraz hlavne starú klasiku:JudasPriest,Iron Maiden,Accept,Black Sabath,King Diamond…
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 13:29 ® Prizrak
-
Já poslouchám především Support lesbiens a Nohavicu..
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 13:09 ® Zlinsky_lovec
-
Shimi:To jsme na tom stejne,ne jako mOJIK,ktery hned vytahuje boxera. S metalem mi pripominas jednoho borca od nas ze tridy
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 13:05 ® Shimi
-
denyg:neboj ja sem mirumilovnej jenom me obcas neco nastve ))))) Jeste sem zapomnel Lennyho Cravitze a Metallicu a teze Sepulturu !!!! sem to ale sklerotik..
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 13:00 ® Zlinsky_lovec
-
Shimi:Bojím,bojím...... CeP:Přesně tak!!!!
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:59 ® pif
-
pupák:náhrál to berlinskej symfonickej orchestr CeP. jo,to beru,ale Pistole nepovažuju za punk,to byl komerční výmysl MacLarena!!!!a žpotom je paráda od Johna PublicImageLimited. z českejch ještě byli výborní Výkřiky břich,Litinovej pepa,začátky Už sme doma,Umělá hmota,Ještě jsme se nedohodli. kde byli Pistole,když váleli U. K subs,Buzzcocks,clash,damned a crass?jinak ještě miluju KingCrimson,Johny Wintera,GaryMoorea,Johna Mayalla. teď mě dost berou Rollins Band a SkunkAnansie. PS:jo,a taky Floydi
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:58 ® CeP
-
jeste se tu hadejte blbouni. kazdemu co jeho jest. nekdo anglictinou vladne lepe, jiny vubec, nekdo ma lepsi pamet a nekdo uz sklerozu. serte na malichernosti…
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:57 ® Shimi
-
Rico:v pocitaci mam nahrany temer vsechny radovy alba v mp3 ale to nová eště nemám Denygu denygu denygu ty jednou špatně skončíš … až se mi dostaneš do rukou )))))))))
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:54 ® Dirk
-
2RICO: Ale no tak… já jen, že Rammstein je moje krevní skupina a šlápl jsi mi na kuří oko… Mám všechny alba (i neřadový), byl jsem na obou koncertech u nás, byl jsem když dělali předkapelu ACkům… Dokonalý teksty plný metafor… kytary a OHEŇ!!! Jinak hezká je i jiná hudba – miluju Pearl Jam, Black Sabath aj., ale nikdo neudělá lepší koncert než RAMMSTEINi… )
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:53 ® Zlinsky_lovec
-
Soráč,největší mistře Shimi,Punks not Death!A s těma metalovýma sračkama se jdi bodnout!
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:52 ® Rico
-
Shimi: jestli chces nejaky starsi Judas rok 1975 76 78 77 80 tak mam
reagovata novy letosni mam taky jsou dobry
- Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:51 ® Shimi
-
denyg:Punk není smrt jo???
reagovatTouhle frází si mě hodně pobavil
- Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:51 ® Zlinsky_lovec
-
ceP:Ale ten uryvek z Exploited je skvělej
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:49 ® Shimi
-
Já du naštvat pupáka Judas Priest,Iron Maiden,Kabát,Nightwish,Nirvana,Black Sabath,Ozzy Osbourne,Horkýže Slíže,Green Day,Když je nálada tak Landa nebo Red Hot Chili Pepers,Rammstein,Apocaliptica,The Offspring-Nad tyhlety kapely nikdo nemá!!!!!!
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:47 ® Rico
-
tak vite co radsi uz psat nic nebudu mozna spatne napisu nazev ano jazyky mi nikdy nesly ale v muzi se vyznam! Jestli ne chcete sparazit prism nechci se chlubit ani nic podobnyho ale moji sbirku by mi leckdo zavidel!!!
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:45 ® Zlinsky_lovec
-
CeP:PUNK'S NOT DEATH-souhlas!
reagovat
Jo,mě osobně se Sex Pistols moc nelíbí. mě jen poctivej českej punk! - Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:42 ® CeP
-
. takze pro vsechny co o mne maji jeste dobre mineni. Punks Not Dead !!…
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:41 ® jarv
-
Queen a s Landou Pupáka srát radši nebudu …
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:40 ® CeP
-
>denyg : pekna sbirka punkomerce. ty mladici ani poradne nevi co punk je. az budes chtit poctivej punk tak si sezen treba Exploited, UK SUBS, Dead Kennedys, Damned, Sex Pistols, Ramones; nase kapely teplicky FBP. za zminku by jeste stal šanov1, pribramsky BonPari, ale ty stary, z let kolem 84–87. ty novy plzensky nemaj s punkem nic spolecnyho. jeste tak e!e, v. t. marvin. par dobrejch punkovejch kapel by se naslo, ale vetsinou uz daaavno nehrajou. novodobej punk neni punk. ten chtel svoji dobu. neni to nadcasova vec jako treba rock n roll, anebo pupakova nesmrtelna klasika. stejne u ni jednou skoncime vsichni… btw. dechovku opravdu nesnasim. ty plechovy kytary mne nicej…
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:32 ® MichalB
-
U 2 forever
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:19 ® Dirk
-
2Rico: . píše se RAMMSTEIN ty neznabohu… Tilla Lindmana na tebe a všechny bezvěrce a pro německy mluvící rybáře doporučuju Laichzeit
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:10 ® pupak
-
pif rek bych ze beru, ale kdo, kdy a kde to je nahrany . . . neni deska jako deska ja ji mam od Cleveland orchestra a M. T. Thomas
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 v 11:15 ® Zlinsky_lovec
-
Rico:Není zač. ale jsou to vážně skvělí punkový a punkrockový stránky!!!Poslouchám to od rána do večera
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 v 11:14 ® Zlinsky_lovec
-
mOJIK:To jsem psal já a je to Zvlášňý škola!!!!
reagovat - Čtvrtek 24. března 2005 v 11:13 ® Rico
-
mOjik tak me sezer .............
reagovat