Chytej.cz

muzika necteno

24.3.2005 | pif | 29.053 zobrazení | 254 odpovědí

jáká muzika ladí vašemu uchu?víte,co se říká,co rybář,to muzikant

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 24. března 2005 v 19:54 ® Tomucha
Tomucha

no tak spíš taneční, ale jinak až na pár vyjímek můžu skoro fšechno

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 v 19:11 ® Rico
Rico

Cepaku dekuju za zastani......

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 v 18:10 ® Chose
Chose

Tak já to mám všehochuť-kabáty,support lesbiens,red hoti,. poslouchám téměř vše až na dechovku a ramštajny. Tt

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 v 17:24 ® dwarf
dwarf

rád si poslechnu reggae nebo grunge.. jmenovitě př. Bob Marley, Nirvana a spousta dalších.. v podstatě vše kromě dechovky a klasiky (sorry pupáku, ale muselo to ven=))

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 v 17:05 ® DEATH

METAL FOREVER! Ať žijou a potom v pekle hnijou mí oblíbenci Cradle Of Filth (Black Metal)

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 13:42 ® 

U mňa je to jednoznačne metal,v mladšom veku,to bol hard core,grind core,doom,blac­k,death. Teraz hlavne starú klasiku:Judas­Priest,Iron Maiden,Accept,Black Sabath,King Diamond…

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 13:29 ® Prizrak

Já poslouchám především Support lesbiens a Nohavicu..

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 13:09 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Shimi:To jsme na tom stejne,ne jako mOJIK,ktery hned vytahuje boxera. S metalem mi pripominas jednoho borca od nas ze tridy

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 13:05 ® Shimi
Shimi

denyg:neboj ja sem mirumilovnej jenom me obcas neco nastve ))))) Jeste sem zapomnel Lennyho Cravitze a Metallicu a teze Sepulturu !!!! sem to ale sklerotik..

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 13:00 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Shimi:Bojím,bo­jím...... CeP:Přesně tak!!!!

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:59 ® pif
pif

pupák:náhrál to berlinskej symfonickej orchestr CeP. jo,to beru,ale Pistole nepovažuju za punk,to byl komerční výmysl MacLarena!!!!a žpotom je paráda od Johna PublicImageLimited. z českejch ještě byli výborní Výkřiky břich,Litinovej pepa,začátky Už sme doma,Umělá hmota,Ještě jsme se nedohodli. kde byli Pistole,když váleli U. K subs,Buzzcoc­ks,clash,damned a crass?jinak ještě miluju KingCrimson,Johny Wintera,GaryMo­orea,Johna Mayalla. teď mě dost berou Rollins Band a SkunkAnansie. PS:jo,a taky Floydi

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:58 ® CeP
CeP

jeste se tu hadejte blbouni. kazdemu co jeho jest. nekdo anglictinou vladne lepe, jiny vubec, nekdo ma lepsi pamet a nekdo uz sklerozu. serte na malichernosti…

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:57 ® Shimi
Shimi

Rico:v pocitaci mam nahrany temer vsechny radovy alba v mp3 ale to nová eště nemám Denygu denygu denygu ty jednou špatně skončíš … až se mi dostaneš do rukou )))))))))

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:54 ® Dirk
Dirk

2RICO: Ale no tak… já jen, že Rammstein je moje krevní skupina a šlápl jsi mi na kuří oko… Mám všechny alba (i neřadový), byl jsem na obou koncertech u nás, byl jsem když dělali předkapelu ACkům… Dokonalý teksty plný metafor… kytary a OHEŇ!!! Jinak hezká je i jiná hudba – miluju Pearl Jam, Black Sabath aj., ale nikdo neudělá lepší koncert než RAMMSTEINi… )

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:53 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Soráč,největší mistře Shimi,Punks not Death!A s těma metalovýma sračkama se jdi bodnout!

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:52 ® Rico
Rico

Shimi: jestli chces nejaky starsi Judas rok 1975 76 78 77 80 tak mam :-D a novy letosni mam taky jsou dobry :-D

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:51 ® Shimi
Shimi

denyg:Punk není smrt jo???:-D Touhle frází si mě hodně pobavil

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:51 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

ceP:Ale ten uryvek z Exploited je skvělej

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:49 ® Shimi
Shimi

Já du naštvat pupáka Judas Priest,Iron Maiden,Kabát,Nig­htwish,Nirvana,Black Sabath,Ozzy Osbourne,Horkýže Slíže,Green Day,Když je nálada tak Landa nebo Red Hot Chili Pepers,Rammste­in,Apocalipti­ca,The Offspring-Nad tyhlety kapely nikdo nemá!!!!!!

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:47 ® Rico
Rico

tak vite co radsi uz psat nic nebudu mozna spatne napisu nazev ano jazyky mi nikdy nesly ale v muzi se vyznam! Jestli ne chcete sparazit prism nechci se chlubit ani nic podobnyho ale moji sbirku by mi leckdo zavidel!!!

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:45 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

CeP:PUNK'S NOT DEATH-souhlas!
Jo,mě osobně se Sex Pistols moc nelíbí. mě jen poctivej českej punk!

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:42 ® CeP
CeP

. takze pro vsechny co o mne maji jeste dobre mineni. Punks Not Dead !!…

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:41 ® jarv

Queen a s Landou Pupáka srát radši nebudu …

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:40 ® CeP
CeP

>denyg : pekna sbirka punkomerce. ty mladici ani poradne nevi co punk je. az budes chtit poctivej punk tak si sezen treba Exploited, UK SUBS, Dead Kennedys, Damned, Sex Pistols, Ramones; nase kapely teplicky FBP. za zminku by jeste stal šanov1, pribramsky BonPari, ale ty stary, z let kolem 84–87. ty novy plzensky nemaj s punkem nic spolecnyho. jeste tak e!e, v. t. marvin. par dobrejch punkovejch kapel by se naslo, ale vetsinou uz daaavno nehrajou. novodobej punk neni punk. ten chtel svoji dobu. neni to nadcasova vec jako treba rock n roll, anebo pupakova nesmrtelna klasika. stejne u ni jednou skoncime vsichni… btw. dechovku opravdu nesnasim. ty plechovy kytary mne nicej…

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:32 ® MichalB

U 2 forever

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:19 ® Dirk
Dirk

2Rico: . píše se RAMMSTEIN ty neznabohu… Tilla Lindmana na tebe a všechny bezvěrce a pro německy mluvící rybáře doporučuju Laichzeit

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 ve 12:10 ® pupak

pif rek bych ze beru, ale kdo, kdy a kde to je nahrany . . . neni deska jako deska ja ji mam od Cleveland orchestra a M. T. Thomas

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 v 11:15 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Rico:Není zač. ale jsou to vážně skvělí punkový a punkrockový stránky!!!Pos­louchám to od rána do večera

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 v 11:14 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

mOJIK:To jsem psal já a je to Zvlášňý škola!!!!

reagovat
Čtvrtek 24. března 2005 v 11:13 ® Rico
Rico

mOjik tak me sezer .............

reagovat