Vyhledávání
muzika
24.3.2005 | pif | 29.066 zobrazení | 254 odpovědí
jáká muzika ladí vašemu uchu?víte,co se říká,co rybář,to muzikant
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 20. července 2007 v 10:46 ® martin.prochi
- reagovat
- Čtvrtek 19. července 2007 ve 22:45 ® acid23 reakce na …
-
SP23 tek,punk,rock,ska,reggae,Sto Zvířat,Tleskač,Švihadla,Tři Sestry,Neočekávaný Dýchýnek atd..
reagovat - Čtvrtek 19. července 2007 v 0:12 ® Mary reakce na …
-
Je to dost dobrý
reagovat
a co tohle: Já nejsem štika, já jsem jen candát, mě blbci svěřej vždycky ten mandát.................kdo to znáte? Je to vydané asi po padesátem roce. - Středa 18. července 2007 ve 23:02 ® pif
-
i tohle… www.youtube.com
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 23:01 ® pif
-
i tohle… www.youtube.com
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 22:54 ® pif
-
i tohle… www.youtube.com
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 22:50 ® pif
-
i tohle… www.youtube.com
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 22:48 ® pif
-
tohle taky… www.youtube.com
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 22:47 ® pif
-
tohle taky,, www.youtube.com
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 22:46 ® pif
-
a tohle považuu za vrchol všeho…čeho?…no prostě všeho muzikomíra… www.youtube.com
reagovat - Úterý 17. července 2007 v 10:29 ® pif
-
tohle mě po dlouhé době udělalo radost… www.youtube.com
reagovat - Středa 11. července 2007 ve 23:26 ® martin.prochi
-
Queen jsou nejlepší.....
reagovat - Úterý 22. května 2007 ve 21:08 ® kubas
-
vše kromě repu,technu a hip-hopu.
reagovat - Úterý 22. května 2007 ve 20:28 ® Lukas 5
-
Všechno ale nejlepší je HIP-HOP
reagovat - Úterý 22. května 2007 v 16:17 ® MAF
-
REGURGITATE,NASUM,ROTTEN SOUND,COCK AND BALL TORTURE,THE LAST DAYS OF HUMANITY,UTOPIE,GUT,HAEMORRHAGE,GOREROTTED,WACO JESUS,LIVIDITY,DYING FETUS,ROMPEPROP,CLITEATER,SUBLIME CADAVERIC DECOMPOSITION,DEVOURMENT a stovky dalších"hlukotvorných" smeček
reagovat - Úterý 22. května 2007 v 11:46 ® Moolis
-
Pogues, Pixies, Joy Division, The Cure, ze současný reality asi Red Hot… Edith Piaf, starej Wabi, Vlasta Redl, Nohavica, Skoumal a jeho písničky pro děti. K poslechu a k tanci Brutus. Spousta etno hudby, hlavně Latina a Oceánie.
reagovat - Pondělí 21. května 2007 v 10:55 ® b.gun
-
Tak Number One jsou pro mne Doors, pak už je to takový mišmaš všeho možného … Janis Joplin, Rolling Stones (a ne Beatles), Jimi Hendrix, Ozzy Osbourne, David Bowie, U2, Queen, Nirvana, G'n'R, Foo Fighters, Strokes, Biffy Clyro, Nine Inch Nails, System of a Down, Blur, Iggy Pop, Oasis, Rammstein, Die Happy, Guano Apes, Massive Attack, Sheryl Crow, Beastie Boys, Björk, Khoiba, Gaia Mesiah, Richard Müller, Peha, Jana Kirschner, Vypsaná fixa, Mňága A Žďorp, Dan Bárta, Lenka Dusilová, Tři Sestry, J.A.R., Monkey Bussines, Tichá dohoda … a takhle bych mohl pokračovat ještě hodinu, protože to není rozhodně všechno…
reagovat - Pondělí 21. května 2007 v 9:55 ® harpunar
-
Bob Dylan,Kenny Wayne Sheperd band,Placebo,Nirvana,U2,Phill Colins,Kryštof a v neposlední řadě megahvězdná dvojice Eva a Vašek!!!!
reagovat - Sobota 19. května 2007 v 15:09 ® Andrea reakce na …
-
Vůbec nemám vyhraněný hudební styl. Poslechnu si všechno možné. Hudbu poslouchám nejraději v autě a nebo přímo na nějakém fesťáku a těch bylo loni dost. Líbí se mi Kryštof, oni umí udělat příjemnou atmosféru, když je to živě. Je vidět, že to dělají pro lidi. Mám ráda i Support Lesbiens, Tři ségry (také super naživo) ale i Arakainy. Spektrum je široký. Divokej Bill taky není špatnej a Zuzana Navarová a dokonce i Kryl je fajn. Písnička, která mi vždycky zvedne náladu – Frank Zappa „Bobby Brown“ (strašně sprostá).
reagovat - Sobota 19. května 2007 ve 12:44 @ Pikes
-
Což mě přivádí k otázce a k rozšíření původní otázky: Ají se projevujete nějak hudebně nebo hudbu jenom pasivně posloucháte?
reagovat - Sobota 19. května 2007 ve 12:41 @ Pikes
-
skwor> no já je taky přímo nežeru, ale taky sem si chtěl dokázat že se tam dostanu zadara, když všeci říkali že nemám sebemenší šanci..
reagovatAle nakonec to bylo celkem dobrý a aspoň sem tam zbalil nejvíc hezkou holku..
(ale jenom po dobu koncertu, jenom taková ošahávačka..
) Ani nevím proč sem pak nechtěl číslo, byla totiž fakt mocná..
Ale jinak se zas docela dobře zpívají, jednou sem od nich na karaoke zpíval Pohodu a Láďu..
- Sobota 19. května 2007 v 11:26 ® skwor
-
Pikes: Na K… bych nešel ani zadarmo
reagovatPoslední dobou je nějak nemůžu ani cítit
- Sobota 19. května 2007 v 9:46 ® izzi
-
no tak je toho víc, ale nejvíc asi Elektrick Mann, Horkýže Slíže, Cocotte Minute, Morčata na útěku a ostatní
reagovat - Sobota 19. května 2007 v 9:35 @ Pikes
-
Tak bych zas mohl otevřít toto téma.. Včera sem byl zadarmo na Kabátech – (ikdyž je neposlouchám, tak zadara proč ne..) Já se tam dostal i když na každým metru byly sekuriťáci, ale jak sem lezl přes plot, tak sem si solidně roztrhl mí oblíbený kalhoty..
reagovatAle jinak byly docela v klidu, dokonce sem se dostal až dopředu, což sem bral za nereálnej úkol se protlačit tím davem, pač si to tam každej bránil a chtěl tam taky.. No sem hold šikovnej..
- Sobota 3. února 2007 ve 13:57 ® Vlko-fly
-
SKA, Punk Vsechno na co se da SKAkat a poradne se vyblbnout !!POGO!!!! Jinak kapely Tleskač, Vypsana Fixa
reagovat - Pátek 2. února 2007 v 18:12 @ ??? reakce na …
-
: Manowar,Rage,Hammerfall,King Diamond,Stratovarius,Grave Digger, a.t.d.. Včera jsem si pouštěl DVD od Manowar:The Absolute Power, je to těžkej nářez a povedené DiViDičko
reagovat - Pátek 2. února 2007 ve 12:05 ® lucioperce69
-
houba, totální nasazení, jaksi taksi, ale snesu asi všechno, ale když mám možnost tak vypadnu na nějakej punkovej fesťáček a když jdu jezdit na prkně tak na mp3 jedině systém of a down, limp bizkit a linkin park
reagovat - Pátek 2. února 2007 ve 12:05 ® lucioperce69
-
houba, totální nasazení, jaksi taksi, ale snesu asi všechno, ale když mám možnost tak vypadnu na nějakej punkovej fesťáček a když jdu jezdit na prkně tak na mp3 jedině systém of a down, limp bizkit a linkin park
reagovat - Pátek 2. února 2007 v 10:49 ® Kouba
-
JO ´jo muzika mam toho radopravdu mooooc:Metallica, GnR, Clawfinger, Landa, limp bizkit, Morčata, Aerosmith, kabat, Skrwdriver, pAk uz par jenom nejmenovanych zakazanych skupin kazdej asi víí
reagovat - Středa 31. ledna 2007 ve 21:11 ® noap
-
mno já mám nejradši rock a metálek
reagovatco se týče skupin tak: arakain, In Flames, Sentenced, Nightwish, atd. … akorát poslední dobou začínám měknout, takže můžu i rádiovky…ale jediný co neskousnu je HIP HAP HOP