Vyhledávání
Jaký obal na pruty + ostatní nádobíčko ?
14.5.2012 | Don | 10.051 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím. Chtěl bych poradit při výběru obalu na pruty. Délku bych upřednostňoval 140cm, dále bych chtěl aby měl 3 komory a dal se nosit na zádech. Máte nějaké osvědčené obaly ? Nerad bych koupil něco co se za pár dní začne trhat atd. Díky za rady
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 15. května 2012 ve 20:28 ® ladamaj
-
Don>mrkni na tašky od doka,semy nebo se obrať na Ivo Slámu.Jinak ti něco dokážu sprostředkovat za rozumnou cenu a samo sebou se zárukou také se vše dá poslat dobírkou nebo po dohodě jak ti to bude vihovovat.Když budeš mít zájem písni mě na mejl nebo se připoj přes mé kontakty v kartě.
reagovat - Úterý 15. května 2012 v 17:02 ® regulus
-
Toho Hodonskýho, myslím kvalitu, mohu potvrdit i když v mým případě ho používám poměrně málo, nicméně je to ušitý s dobrýho pevnýho materiálu a pořádně.
reagovat - Úterý 15. května 2012 v 16:27 ® Fryw
-
Aha, oprava. ten z penny ma 2 komory.
reagovat - Úterý 15. května 2012 v 16:17 ® alexdelpiero
-
dnes mi nabízel známej v rybářským krámu za 3 kila krasnej futral
reagovat120 cm (2 komory)
- Úterý 15. května 2012 v 15:28 ® hraji
-
Koupil jsem si „futrál“ od firmy Hodonský a dával jsem mu co proto, nosil jsem v něm všechno od prutů před podběrák, stojánky a rybářskou bižuterii. A drží. Je to dobrý výrobek a rozhodně se vyplatil
reagovat - Pondělí 14. května 2012 ve 12:17 ® Fryw
-
V penny jsem natrefil na 145 cm, 3 komory, za 330 kč. Dá se . Kamarád si priplatil dal 450 za trochu lepší. Ale oba jsou naprosto dostatečné. Nesmíš to pťeplňovat, pretezovat a bude sloužit i ten „šunt“. Není třeba mířit vysoko. Ty nad 1000 kč budou už asi jen pro dobrý pocit z jakési vyjimečnosti…
reagovat - Pondělí 14. května 2012 ve 12:02 ® nnnap
-
vyhni se značkovejm a kup si kdejakej šunt. Moc to neprožívej. Je to stejný.
reagovat