Chytej.cz

POMOC necteno

9.5.2012 | Mr. Vydra | 19.323 zobrazení | 29 odpovědí

Zdravim všechny rybáře a rybářky byl jsem osloven abych vybral několik návrhů soukromých revírů na rybářské závody, závody jsou to firemní které se konají každý rok na jiném místě a pokaždé to byla tragédie takže bych potřeboval poradit nějaký revír kde je hondě zarybněno a hlavně dostatek velkých ryb. Rozloha nejméně 5 ha

Díky moc

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 24. května 2012 v 7:56 ® Robur reakce na …
Robur

Mr. Vydra> pak je nejjednodušší m u dovézt pár ryb do vany či bazénu u něj doma.-D,ale chápu, jak to myslíš.

reagovat
Čtvrtek 24. května 2012 v 0:35 ® valcha186

Zkus Kunratice. Taky dobrý.

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 13:59 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

DJ> pan ředitel firmy to chce hlavně taky aby nemusel nic dělat jenom zaplatit

reagovat
Úterý 22. května 2012 ve 13:34 ® DJ reakce na …
DJ

Mr. Vydra> Zdravím tě polabáku :-) pár akcí pro partenry tohoto druhu jsem dělal a párkrát jsem se v našem okolí dohodl s některou z místní org. je fajn cpát peníze do našeho – svazové vody. Místní org. ti na jeden den půjčí vybraný revír a ty jim za to zaplatíš a necháš přivezt ryby. Vše je jen o dohodě.

reagovat
Neděle 20. května 2012 ve 13:39 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

osprey> konečně odpověď kteroui jsem chtěl díky pivo

reagovat
Neděle 20. května 2012 v 0:49 ® osprey reakce na …
osprey

Mr. Vydra> Hele, zeptej se v Jestřabicích, tam jsou zvyklí na kdejakou šarádu. Pak zkus Dobrou vodu u Příbrami.

reagovat
Sobota 19. května 2012 ve 23:46 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

Robur> na vzdálenosti nezáleží a na penezích taky ne já to nepořádám jenom se m ě zeptali jestli bych mohl zjistit nějaký revír kde by se to dalo uskutečnit

reagovat
Sobota 19. května 2012 ve 22:40 ® Robur reakce na …
Robur

Mr. Vydra> ale proč to pořád řešíš. Na Mrku i tady je atlas revírů, tak si vem telefon a volej. Aji když ti něco doporučím, tak tě třeba majitel vyhodí nebo to pro tebe bude daleko.

reagovat
Sobota 19. května 2012 ve 22:25 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

radimekk> všechno to jsou veterináři kteří kupují výrobky od firmy Bioveta a za nákup obdrží nějaké body za které se pak uspořádá tato akce a nevím jestli je vhodné aby se dohadovalo přes padesát lidí na kterej chtějí jet revír prostě se potom rozešlou pozvánky a zařídí vše kolem chtěl jsem jen poradit

reagovat
Sobota 19. května 2012 ve 20:02 ® Bigpista
Bigpista

Většina dotazů tu končí útokem na tazatele. Přijde vám to normální? Tak se zeptal. Když mu nechcete odpovědět, tak to nedělejte.

reagovat
Sobota 19. května 2012 v 19:12 ® radimekk

„skoro každý znich v rybaření závodí a společně jezdí i na Ebro“ …a to si nejsou schopní najít revír sami???

reagovat
Pátek 18. května 2012 ve 23:54 ® valcha186 reakce na …

Já jsem jednou takové závody měl. Je to s tím rozdílem, že jsem si rybník opravil, ryby vychoval od malých a pak jsem se nechal vyhecovat. Dobrý ceny, prase, kočky na podpadcích u vody atd. Vše zadara, pro dobrý pocit. Každý kočár za mega, pak značkový lahve a nakonec je nikdo neuhlídal a bylo po zábavě. Auty k vodě, nahozíno a tvrdé chrápání.Přežil jsem to. po týdnu několik padlých K 15 a nákaza. 8000 antibiotika, 1500 veterina a nervy. Dnes si tam pouštím jen dobré rybáře a mám výhodu, že každou padlou rybu hned najdu. Když mi nic nepadne po zimě, tak nevím proč by mělo jinak. Líni 49–50 jsou běžné a 23 letí kapři taky. Mám to pro radost svoji, moc nechytám, ale jen se na ně dívám a pro radost dobrých rybářů, kteří to jinde nevidí. Názor.

reagovat
Pátek 18. května 2012 v 18:56 @ Bushmanx reakce na …

Robur> Všichni jsou pohodlní. Chtějí všechno na podnose direkt pod čumák.

reagovat
Pátek 18. května 2012 v 18:56 @ Bushmanx

Tak tebe pověřili, vydro. To si našli pravého. A ty pověřuješ výběrem jiné…

reagovat
Pátek 18. května 2012 v 18:54 @ Bushmanx

Vydro, zavleč je do hypáče, ať soutěží, kdo v mrazáku chytí větší rybu.

reagovat
Pátek 18. května 2012 v 17:37 ® Robur
Robur

skoro každý závodí, ale nikdo asi neumí číst a psát, sorry, tady je něco divné. Pokud závdí, tak by teoreticky měli umět zachytat. Navíc by měli znát revíry, takže by nezakládali takové fórum. Prostě je to divné.

reagovat
Pátek 18. května 2012 v 17:23 ® osprey reakce na …
osprey

Mr. Vydra> Určitě seženeš vhodnou vodu. Nabídka je široká a majitelé potřebují vydělávat.

Jinak souhlasím s kolegou valcha186. Ale stejně jako napsal on – je to jen názor.

reagovat
Pátek 18. května 2012 v 16:57 ® Alov reakce na …
Alov

Mr. Vydra> Jak tady, tak u sousedů máš seznam soukromých revírů, tak k tomu sedni, vem telefon a volej :-)

reagovat
Pátek 18. května 2012 v 16:12 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

valcha186> Každá ryba by se pustila a skoro každý znich v rybaření závodí a společně jezdí i na Ebro dodržování pravidel je samozřejmostí

reagovat
Pátek 18. května 2012 v 0:24 ® valcha186

To není rybolov, ale příprava na masakr. Mám s. vodu a nikdy bych vás tam takto nepustil. Připadá v úvahu jen přísné dodržování pravidel a vyhazov při porušení. Peníze nejsou vše. Názor.

reagovat
Čtvrtek 10. května 2012 ve 14:35 ® hraji reakce na …
hraji

Mr. Vydra> v tom případě Františkův rybník

reagovat
Čtvrtek 10. května 2012 ve 14:12 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

hraji> Celá čr

reagovat
Čtvrtek 10. května 2012 ve 14:05 ® hraji reakce na …
hraji

Mr. Vydra> ale kde? Vo Východnej pri Čope?

reagovat
Čtvrtek 10. května 2012 ve 12:50 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

hraji> o peníze nejde a potřebujeme to větší nebo alespoň 5 ha 8-(

reagovat
Čtvrtek 10. května 2012 v 8:49 ® hraji
hraji

Nenapsal jsi ve svém požadavku nic relevantního, ani termín, ani místo (rámcově) ani počet lidí ani kolik do toho chcete nainvestovat peněz. Těžko potom radit.

reagovat
Středa 9. května 2012 ve 23:23 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

JenTak> jednodení a může to být kdekoliv hlavně aby si zachytali

reagovat
Středa 9. května 2012 ve 22:54 @ JenTak

A v jakém kraji by to mělo být? Co od toho revíru čekáš? Závody vícedenní nebo jednodenní gulášovky?

reagovat
Středa 9. května 2012 ve 22:34 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

1Mara> ne myslel jsem firemní jakože to pořádá firma ve které táta pracuje a poprosil mě abych vybral nějaký revíry

reagovat
Středa 9. května 2012 ve 22:31 ® 1Mara
1Mara

Jakože lidi od vás z firmy budou chytat , i když nemají vůbec žádné zkušenosti jakožto rybáři ? Rozumím tomu dobře ?

reagovat