Vyhledávání
POMOC
9.5.2012 | Mr. Vydra | 19.323 zobrazení | 29 odpovědí
Zdravim všechny rybáře a rybářky byl jsem osloven abych vybral několik návrhů soukromých revírů na rybářské závody, závody jsou to firemní které se konají každý rok na jiném místě a pokaždé to byla tragédie takže bych potřeboval poradit nějaký revír kde je hondě zarybněno a hlavně dostatek velkých ryb. Rozloha nejméně 5 ha
Díky moc
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. května 2012 v 7:56 ® Robur reakce na …
-
Mr. Vydra> pak je nejjednodušší m u dovézt pár ryb do vany či bazénu u něj doma.-D,ale chápu, jak to myslíš.
reagovat - Čtvrtek 24. května 2012 v 0:35 ® valcha186
-
Zkus Kunratice. Taky dobrý.
reagovat - Úterý 22. května 2012 ve 13:59 ® Mr. Vydra reakce na …
-
DJ> pan ředitel firmy to chce hlavně taky aby nemusel nic dělat jenom zaplatit
reagovat - Úterý 22. května 2012 ve 13:34 ® DJ reakce na …
-
Mr. Vydra> Zdravím tě polabáku
reagovatpár akcí pro partenry tohoto druhu jsem dělal a párkrát jsem se v našem okolí dohodl s některou z místní org. je fajn cpát peníze do našeho – svazové vody. Místní org. ti na jeden den půjčí vybraný revír a ty jim za to zaplatíš a necháš přivezt ryby. Vše je jen o dohodě.
- Neděle 20. května 2012 ve 13:39 ® Mr. Vydra reakce na …
-
osprey> konečně odpověď kteroui jsem chtěl díky
reagovat - Neděle 20. května 2012 v 0:49 ® osprey reakce na …
-
Mr. Vydra> Hele, zeptej se v Jestřabicích, tam jsou zvyklí na kdejakou šarádu. Pak zkus Dobrou vodu u Příbrami.
reagovat - Sobota 19. května 2012 ve 23:46 ® Mr. Vydra reakce na …
-
Robur> na vzdálenosti nezáleží a na penezích taky ne já to nepořádám jenom se m ě zeptali jestli bych mohl zjistit nějaký revír kde by se to dalo uskutečnit
reagovat - Sobota 19. května 2012 ve 22:40 ® Robur reakce na …
-
Mr. Vydra> ale proč to pořád řešíš. Na Mrku i tady je atlas revírů, tak si vem telefon a volej. Aji když ti něco doporučím, tak tě třeba majitel vyhodí nebo to pro tebe bude daleko.
reagovat - Sobota 19. května 2012 ve 22:25 ® Mr. Vydra reakce na …
-
radimekk> všechno to jsou veterináři kteří kupují výrobky od firmy Bioveta a za nákup obdrží nějaké body za které se pak uspořádá tato akce a nevím jestli je vhodné aby se dohadovalo přes padesát lidí na kterej chtějí jet revír prostě se potom rozešlou pozvánky a zařídí vše kolem chtěl jsem jen poradit
reagovat - Sobota 19. května 2012 ve 20:02 ® Bigpista
-
Většina dotazů tu končí útokem na tazatele. Přijde vám to normální? Tak se zeptal. Když mu nechcete odpovědět, tak to nedělejte.
reagovat - Sobota 19. května 2012 v 19:12 ® radimekk
-
„skoro každý znich v rybaření závodí a společně jezdí i na Ebro“ …a to si nejsou schopní najít revír sami???
reagovat - Pátek 18. května 2012 ve 23:54 ® valcha186 reakce na …
-
Já jsem jednou takové závody měl. Je to s tím rozdílem, že jsem si rybník opravil, ryby vychoval od malých a pak jsem se nechal vyhecovat. Dobrý ceny, prase, kočky na podpadcích u vody atd. Vše zadara, pro dobrý pocit. Každý kočár za mega, pak značkový lahve a nakonec je nikdo neuhlídal a bylo po zábavě. Auty k vodě, nahozíno a tvrdé chrápání.Přežil jsem to. po týdnu několik padlých K 15 a nákaza. 8000 antibiotika, 1500 veterina a nervy. Dnes si tam pouštím jen dobré rybáře a mám výhodu, že každou padlou rybu hned najdu. Když mi nic nepadne po zimě, tak nevím proč by mělo jinak. Líni 49–50 jsou běžné a 23 letí kapři taky. Mám to pro radost svoji, moc nechytám, ale jen se na ně dívám a pro radost dobrých rybářů, kteří to jinde nevidí. Názor.
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 18:56 @ Bushmanx reakce na …
-
Robur> Všichni jsou pohodlní. Chtějí všechno na podnose direkt pod čumák.
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 18:56 @ Bushmanx
-
Tak tebe pověřili, vydro. To si našli pravého. A ty pověřuješ výběrem jiné…
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 18:54 @ Bushmanx
-
Vydro, zavleč je do hypáče, ať soutěží, kdo v mrazáku chytí větší rybu.
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 17:37 ® Robur
-
skoro každý závodí, ale nikdo asi neumí číst a psát, sorry, tady je něco divné. Pokud závdí, tak by teoreticky měli umět zachytat. Navíc by měli znát revíry, takže by nezakládali takové fórum. Prostě je to divné.
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 17:23 ® osprey reakce na …
-
Mr. Vydra> Určitě seženeš vhodnou vodu. Nabídka je široká a majitelé potřebují vydělávat.
Jinak souhlasím s kolegou valcha186. Ale stejně jako napsal on – je to jen názor.
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 16:57 ® Alov reakce na …
-
Mr. Vydra> Jak tady, tak u sousedů máš seznam soukromých revírů, tak k tomu sedni, vem telefon a volej
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 16:12 ® Mr. Vydra reakce na …
-
valcha186> Každá ryba by se pustila a skoro každý znich v rybaření závodí a společně jezdí i na Ebro dodržování pravidel je samozřejmostí
reagovat - Pátek 18. května 2012 v 0:24 ® valcha186
-
To není rybolov, ale příprava na masakr. Mám s. vodu a nikdy bych vás tam takto nepustil. Připadá v úvahu jen přísné dodržování pravidel a vyhazov při porušení. Peníze nejsou vše. Názor.
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 ve 14:35 ® hraji reakce na …
-
Mr. Vydra> v tom případě Františkův rybník
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 ve 14:12 ® Mr. Vydra reakce na …
-
hraji> Celá čr
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 ve 14:05 ® hraji reakce na …
-
Mr. Vydra> ale kde? Vo Východnej pri Čope?
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 ve 12:50 ® Mr. Vydra reakce na …
-
hraji> o peníze nejde a potřebujeme to větší nebo alespoň 5 ha
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 v 8:49 ® hraji
-
Nenapsal jsi ve svém požadavku nic relevantního, ani termín, ani místo (rámcově) ani počet lidí ani kolik do toho chcete nainvestovat peněz. Těžko potom radit.
reagovat - Středa 9. května 2012 ve 23:23 ® Mr. Vydra reakce na …
-
JenTak> jednodení a může to být kdekoliv hlavně aby si zachytali
reagovat - Středa 9. května 2012 ve 22:54 @ JenTak
-
A v jakém kraji by to mělo být? Co od toho revíru čekáš? Závody vícedenní nebo jednodenní gulášovky?
reagovat - Středa 9. května 2012 ve 22:34 ® Mr. Vydra reakce na …
-
1Mara> ne myslel jsem firemní jakože to pořádá firma ve které táta pracuje a poprosil mě abych vybral nějaký revíry
reagovat - Středa 9. května 2012 ve 22:31 ® 1Mara
-
Jakože lidi od vás z firmy budou chytat , i když nemají vůbec žádné zkušenosti jakožto rybáři ? Rozumím tomu dobře ?
reagovat