Vyhledávání
Vzdálenost
6.5.2012 | Mr. Vydra | 16.049 zobrazení | 6 odpovědí
Chytat pod nohama nebo to hodit tak daleko co to letí ?
Názory, tipy & triky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 10. května 2012 v 9:20 ® MIG-35
-
Tak záleží.. mě teď párkrát proškolil kolega plavačkář co chytal pod nohama a tahal kapří!!!
reagovatA to tam bylo sotva 1,30 hloubka.
- Čtvrtek 10. května 2012 v 8:45 ® chose120
-
Abych neco jeste dodal k te vzdalenosti.Mam stejne zkusenosti s lovem kapru jako Bachy který je nejlepsi kaprar co jsem kdy potkal a spolu jsme byli nekolikrat na kaprech a chytali kapry 1m od brehu a jednoho jsem chytil s nim mel 7 kg-samohrejme na svazove vode.Jinak tento clanek co napsal je nejlepsi co jsem kdy cetl a co ma hlavu a patu.
http://www.mrk.cz/clanek.php3?…
reagovat - Pondělí 7. května 2012 v 10:45 ® nnnap
-
občas přemýšlím nad duševním zdravím některých svých kolegů, když to perou furt pryč a ryba se krmí evidentně na poloviční vzálenosti. Ale třeba ryba není to, co danný rybář hledá u vody. Třeba je to hod olovem. Proč ne.
reagovat - Pondělí 7. května 2012 v 6:19 ® chose120 reakce na …
-
Mr. Vydra>To byla jen ukazka s tim vlascem protoze takhle uz nechytam.Zjistil jsem ze velke olova plasi rybu a to tam staci nahodit 2 krat a mas po metrovkach amurech i kaprech.Chytam na splavky do 2 gramu abych tam byl schopen tech 5 metru nahodit a nerusene ho chytit asi 20 cm pod hladinou.To jsou pak jizdy vetsinou ti to amur upali hned za hackem je treba pouziti koncoveho navazce ze snury.
reagovat - Pondělí 7. května 2012 v 1:01 ® Mr. Vydra reakce na …
-
chose120> pěkný článek, praktikuji něco podobného chytám amury asi 5 metrů od břehu ale můj fígl je v jemnosti montáže a pravidelném krmení, navážu na kmenový vlasec asi 5 metrů čirého vlasce s menším průměrem a na konec čirého vlasce navážu háček (carpSystem D,E) a asi 5–8 cm od háčku nacvaknu větší broček který zabraňuje vyplavání háčku i s kukuřicí, pod háček dám kolem 8–10 kukuřic, před poslední kukuřici dám korek aby nástraha hezky plavala. Takto se mi povedlo docela dost pěkných ryb a tento způsob je asi jeden z mých nejoblíbenějších.
Petrův zdar
reagovat - Pondělí 7. května 2012 v 0:14 ® chose120
-
Ja jsem pro chytani pod nohama.Je to citlivejsi presnejsi a 100 nasobne lepsi…
reagovatPrecti si muj clanek v rubrice kaprarina – chytani kapru a amuru primo z vody.