Chytej.cz

Vzdálenost necteno

6.5.2012 | Mr. Vydra | 16.049 zobrazení | 6 odpovědí

Chytat pod nohama nebo to hodit tak daleko co to letí ?

Názory, tipy & triky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 10. května 2012 v 9:20 ® MIG-35
MIG-35

Tak záleží.. mě teď párkrát proškolil kolega plavačkář co chytal pod nohama a tahal kapří!!! :-D A to tam bylo sotva 1,30 hloubka. :->

reagovat
Čtvrtek 10. května 2012 v 8:45 ® chose120
chose120

Abych neco jeste dodal k te vzdalenosti.Mam stejne zkusenosti s lovem kapru jako Bachy který je nejlepsi kaprar co jsem kdy potkal a spolu jsme byli nekolikrat na kaprech a chytali kapry 1m od brehu a jednoho jsem chytil s nim mel 7 kg-samohrejme na svazove vode.Jinak tento clanek co napsal je nejlepsi co jsem kdy cetl a co ma hlavu a patu.

http://www.mrk.cz/clanek.php3?…

reagovat
Pondělí 7. května 2012 v 10:45 ® nnnap
nnnap

občas přemýšlím nad duševním zdravím některých svých kolegů, když to perou furt pryč a ryba se krmí evidentně na poloviční vzálenosti. Ale třeba ryba není to, co danný rybář hledá u vody. Třeba je to hod olovem. Proč ne.

reagovat
Pondělí 7. května 2012 v 6:19 ® chose120 reakce na …
chose120

Mr. Vydra>To byla jen ukazka s tim vlascem protoze takhle uz nechytam.Zjistil jsem ze velke olova plasi rybu a to tam staci nahodit 2 krat a mas po metrovkach amurech i kaprech.Chytam na splavky do 2 gramu abych tam byl schopen tech 5 metru nahodit a nerusene ho chytit asi 20 cm pod hladinou.To jsou pak jizdy vetsinou ti to amur upali hned za hackem je treba pouziti koncoveho navazce ze snury.

reagovat
Pondělí 7. května 2012 v 1:01 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

chose120> pěkný článek, praktikuji něco podobného chytám amury asi 5 metrů od břehu ale můj fígl je v jemnosti montáže a pravidelném krmení, navážu na kmenový vlasec asi 5 metrů čirého vlasce s menším průměrem a na konec čirého vlasce navážu háček (carpSystem D,E) a asi 5–8 cm od háčku nacvaknu větší broček který zabraňuje vyplavání háčku i s kukuřicí, pod háček dám kolem 8–10 kukuřic, před poslední kukuřici dám korek aby nástraha hezky plavala. Takto se mi povedlo docela dost pěkných ryb a tento způsob je asi jeden z mých nejoblíbenějších.

Petrův zdar pivo

reagovat
Pondělí 7. května 2012 v 0:14 ® chose120
chose120

Ja jsem pro chytani pod nohama.Je to citlivejsi presnejsi a 100 nasobne lepsi…:-) Precti si muj clanek v rubrice kaprarina – chytani kapru a amuru primo z vody.

reagovat