Chytej.cz

zápis do povolenky necteno

4.5.2012 | efifwe | 20.128 zobrazení | 38 odpovědí | upravit

dobrý den chtěl bych se zeptat jak byste do povolenky MRS-pstruhové vody zapsali třeba 6 tloušťů. jestli se píše jenom jednou název ryby a kusy jestli se píšou dohromady a kila? chci si udělat povolenky a potřeboval bych to vědět

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Sobota 5. května 2012 ve 12:05 ® b.gun reakce na …

efifwe> Pokud si chceš „udělat povolenku“, předpokládal bych, že v první řadě navštívíš stránky příslušného sdružení a přečteš si pravidla k lovu. Pokud jsi tak učinil, není mi jasné, co ti není jasné…
„Přisvojené druhy ryb, které nemají stanovenou minimální lovnou délku, zapisuje osoba provádějící lov pouze druh ryby, a to bezprostředně po ulovení. Počet a jejich celkovou hmotnost zapisuje po skončení lovu, nejpozději do příští docházky k vodě.“

reagovat
Sobota 5. května 2012 v 11:59 ® fojtas reakce na …
fojtas

kety.vydra> A jak ale chceš zapsat 10 různých mír do jednoho řádku? Přece nebudou mít všichni třeba 28cm.

reagovat
Sobota 5. května 2012 v 11:58 ® fojtas reakce na …
fojtas

kety.vydra> Tak jistej si nejsem, já chodím na pstruhy a ty se píšou zvlášt. Aspoň mi to říkal člověk, u kterýho jsem dělal zkoušky…

reagovat
Sobota 5. května 2012 v 9:12 ® kety.vydra
kety.vydra

fojtas> Když chytneš 10 půlkilových tloušťů,tak budeš psát každého zvlášť ??? On je totiž ten tloušť právě i na úrovni té oukleje,jen s tím rozdílem,že má míru a dá se to vše napsat do jednoho řádku…(milovníci tloušťů prominou).

reagovat
Sobota 5. května 2012 v 7:38 ® fojtas
fojtas

Každá ryba se píše zvlášť, pokud já vím. Když teda nejde o nějaké oukleje :-)

reagovat
Sobota 5. května 2012 v 7:37 ® fojtas reakce na …
fojtas

hecht> Já mám dojem , že pisatel dotazu se ptal TEORETICKY na 6 tloušťů. Prostě když uloví víc stejných ryb. Myslím, že diskuze jsou od toho, aby člověku poradily a ne se pořád do někoho navážet!

reagovat
Pátek 4. května 2012 ve 22:59 ® hecht
hecht

Nechápu, proč chceš nosit 6 tloušťů ? Pokud narážíš na pojem ryba škodlivá, tak se nejdřív přesvěč, co vám tam v té vodě plave. Tady u nás když se vytahá jarní obsádka duháků, tak mám pocit, že je tloušť jedna z mála ryb, co tam plave v trochu slušnější velikosti.

reagovat
Pátek 4. května 2012 ve 21:50 ® kubas
kubas

Tlouště nemasím a mám to vyřešeno :-) .

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1