Vyhledávání
Potkání blbce
2.5.2012 | Mr. Vydra | 36.173 zobrazení | 71 odpovědí
Včera jsem byl na rybách (Labe) trošku poškádlit ryby, sedl jsem si a chytal asi tak 7 hodin pak přijel chlap v autě stáhl okýnko a začal na mě řvát že si na tomto místě už měsíc krmí Boilim, vedle mě bylo všude asi 5 metrů místa, tak si řikám blbec jeden ten mě nena..re takže jsem mu jenom odpověděl že už tam 7 hodin chytám tak aby šel jinam. Nevím proč si nesedl vedle mě nebo se nezeptal jestli bych se nemohl trošku posunout ale to ne začal na mě hned řvát a tak se chci zeptat zda má někdo podobné zkušenosti a jak je vyřešil a kolik je ještě na světě blbců
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 8. května 2012 ve 21:28 ® nnnap reakce na …
-
Mr. Vydra> to nic nemění na tom, že to nikdo do vody neháže. Víš kolik toho do tý vody naperete? Proč mám já jíst kapra po vás, domrveného barvivem, konzervanty, stabilizátory, aromaty, jsem sumec nebo co? Kapr je jídlo! Kámoše můžeš mít ve vaně.
reagovat - Úterý 8. května 2012 ve 21:22 ® Mr. Vydra reakce na …
-
nnnap> nemyslím si že je boilie něco špatného, je to vyrobený z přírodník surovin a jediné chemické složky co tam jsou je nějaký stabilizátor, konzervant a možná aroma nebo barvivo a tyto všechny složky obsahuje i většina výrobků určených pro lidskou konzumaci
reagovat - Úterý 8. května 2012 ve 21:19 ® nnnap reakce na …
-
Mr. Vydra> já si taky nemyslím, že jsi to , cos o sobě napsal, ale proč hážeš do vody ty otrávený chemický koule? Víš, že jseš podle zákona zločinec? Hodit todle do nádrže s pitnou vodou, tě zavřou. Proč to hážeš do jiné vody?
reagovat - Úterý 8. května 2012 ve 21:16 ® Mr. Vydra reakce na …
-
kamos007> nemyslim si o sobě že bych byl hovado když chytám na boilie, ale když si někde krmim a pak si mi tam někdo sede tak to je k nas..ání, kdyby en chlap řekl jestli si nemůže sednout vedle mě nebo jestli bych nešel o flek vedle klidně bych mu vyhověl ale jak na mě začal řvát tak sem mu řek aby šel jinam
reagovat - Úterý 8. května 2012 ve 20:24 ® timbab reakce na …
-
Fryw> No kdyby to napsali tak jak je to s tou vzdáleností, tak by si ten stav každej představoval jinak
reagovat - Úterý 8. května 2012 ve 20:24 ® kety.vydra
-
Opilecké bandy boilísáků-potažmo bivakářů u vody nemaj co dělat.To ať si chodí dělat bordel na soukromáky…
A čekám narážky typu-Nehaž je všechny do jednoho pytle.Nehážu.Jen si myslím,že by papíry neměly být „pro každého“,kdo nemá vztah k přírodě,v našem případě k vodě (a okolí),nic víc
reagovat - Úterý 8. května 2012 ve 20:19 ® Fryw
-
Tak v řádu je něco o tom, že musí být rybář u prutů tak daleko, aby mohl v případě potřeby reagovat. Nemělo by to být jen o vzdálenosti, ale i o tom stavu…
reagovat - Úterý 8. května 2012 ve 20:09 ® timbab reakce na …
-
nnnap> To máš pravdu.Chlastání na rybách je děs.Ožralí rybáři motající se kolem vody(někdy i do ní padající) jsou opravdu děs.
reagovat - Úterý 8. května 2012 ve 20:01 ® nnnap reakce na …
-
timbab> to už nemá s rybářstvím nic společného. Vandalové na rybách. Ale já proti tomu nikterak nebrojím. Taky jsem si musel poblít nějaký roh. Ale jak jsem proti zákazu alkoholu za volantem, tak bych to zavedl u jakéhokoliv lovu. Lovíš, rozhoduješ o životě a smrti, musíš být schopen rozřešit příhody z lovu- nechlastej. Ožralému rozlámat pruty a hodit do vody. Kamizolka bumbala? Tak se jdi proběhnout do honitby. Co si nevychováme, to nemáme.
reagovat - Úterý 8. května 2012 ve 20:00 ® Fryw
-
Tak občas se to neuhlídá, když je kupa lidí. Duležity je, aby se to co nejdřív uvedlo do puvodniho stavu. Taky jsem to někdy neuhlidal. Ale mám dva sáčky bojlís, tak na tom mám právo…
reagovat - Úterý 8. května 2012 v 19:51 ® timbab reakce na …
-
nnnap> No když je banda tak to je na ho… Taky už jsem u řeky potkal party stan se sudama a grilem.Lešení na kapry stálo opodál a bordel jak kráva.
reagovat - Úterý 8. května 2012 v 19:42 ® nnnap reakce na …
-
timbab> sólo bojlíz ještě jde. Skupinka je …
reagovat - Úterý 8. května 2012 v 19:32 ® timbab reakce na …
-
kamos007> No já bych to do jednoho pytle neházel.Je spousta dobrejch lidí kteří chytají na boilies nebo prostě kapraří.
reagovat
Stejnou várku hovad najdeš i u feedrařů,plavačkářů atd. - Úterý 8. května 2012 v 18:25 ® kamos007
-
U mě jsou boilisaři banda hovad, která si myslí že voda je jen jejich a sypou tam hromadu boilisu ze kterých se ryby akorát nažerou a neberou a nejlépe zakrmit 150 m od břehu kde téměř nikdo nedohodí a zakrmovat zanášením nebo zavážením ( unás se to nesmí ) a nedej bože jak tam někdo sedne.
reagovat - Úterý 8. května 2012 v 9:06 ® džigit
- reagovat
- Neděle 6. května 2012 ve 23:11 ® Mr. Vydra reakce na …
-
Maťko>
je pravda že jsem za 7 hodin rybolovu vytáhl asi tři kapry a jinak nic :-/
Zdarec
reagovat - Neděle 6. května 2012 ve 23:10 ® Mr. Vydra reakce na …
-
lunimus>
reagovat - Neděle 6. května 2012 ve 22:29 ® lunimus
-
k tejto teme, resp k spominanym individuam mozem len skonstatovat to, co pan Hasek povedal ustami Svejka: „Lide jsou ruzni, povetsinou jsou to hovada …“
reagovat - Neděle 6. května 2012 ve 22:04 ® nnnap reakce na …
-
tomashr> tak já jsem se například, s vyhrazováním místa kvůli zakrmení, nesetkal.
reagovat - Neděle 6. května 2012 v 17:37 ® Maťko
-
reagovatJako student jsi měl pozdravit a oponovat tím že zakrmeno je asi špatně, málo, jaké boilís používá, velikost, příchuť a neustále se dožadovat informací.A na konec mu potvrdit že na tak špatně zakrmený místo už nikdy nepůjdeš. Jinak aktivní blbec je horší něž třídní nepřítel. Ahoj
- Sobota 5. května 2012 ve 12:13 ® tomashr
-
nnnap> Blbci jsou všude na světě, přirozeně se ale liší konkrétní příznaky, kterými se blbost projevuje. A popravdě zrovna ve výskytu typu blbce, popsaného v tomto dotazu, je ČR opravdu v žebříčku velice vysoko, ne-li úplně na špici – bohužel
V jiných typech blbců si třeba můžeme stát i docela dobře, ale jaksi dotaz je na jeden typ poměrně charakteristický právě pro ČR.
reagovat - Sobota 5. května 2012 v 11:38 ® Mr. Vydra reakce na …
-
sagittarius> no myslím si že jejich počet se bude zvětšovat a zvětšovat
, ale stím asi nic neuděláme jedině jejich stavy zredukovat násilím
a k povolence k rybolovu by se dalo přikoupit povolení zabíjet
PS: James Bond
reagovat - Sobota 5. května 2012 v 10:54 ® sagittarius
-
Také na Hněvkovicích se potkávám s podobným úkazem.Penzista na lodičce objíždí místa a sleduje kde si kdo zakrmuje.Druhý den jede chytat na zakrmená místa,je velice lačný na rybí masíčko. Když mu někdo z naštvaných rybářů něco řekne tak se dočká odpovědi"já zde chytám 30 let a ty táhni do …" Přeji všem ať je blbců u vody co nejméně. Sagittarius
reagovat - Sobota 5. května 2012 v 9:55 ® BigMike reakce na …
-
Mr. Vydra> jo, jo, znám to! Proto jsem nechal i funkci RS! Zkazí ti skoro celý den, přemýšlíš o tom, co je na světě za lidi, kolotoč v hlavě, znechucení atd.atd!
reagovat - Pátek 4. května 2012 ve 23:59 ® Mr. Vydra reakce na …
-
BigMike> přeně ale jak na mě začal řvát měl sem ho plný zuby blbce
reagovat - Pátek 4. května 2012 ve 23:10 ® BigMike
-
Kamarádka psycholožka říká, že 60% lidí jsou blbci!!! Asi se o tom i učili, takže každej 2., kterého potkáš je potencionální blbec. A nebo prostě vyjímka potvrdí pravidlo! Freud mluvil něco o lidském bahně a procenta byla ještě vyšší.))) V případě, že by někdo takto prudil, jsou dvě možnosti – moudřejší ustoupí, ale zase – kdyby platilo, že to tak bude vždy, byl by svět pod vlivem samých blbů!!! Což mi přijde, že se zrovna děje! Takže neustupovat!!!!! Pak nastává 2. možnost: pokud by začal prudit přímo na místě hned vedle mě rybolovem – být tvrdší, být vynalézavější v prudění a totál mu to znechutit za to, že nebyl slušný!:))Na hrubý pytel, hrubá záplata!!! Na závěr sehrát epileptický záchvat a zpřelámat mu pruty a vše okolo rohrabat.)) Osobně, pokud by slušně přišel a začal o tom, že si tam krmí, bych to zabalil a nechal ho osudu a štěstěně!!!
reagovat - Pátek 4. května 2012 v 17:31 ® kubas reakce na …
-
mishpulin> Tak si hold najdu takový zastrčený místo, kam nikdo nevleze. Když každej nejradši chodí na fleky, kde je mraky místa, zajede autem až k vodě a podobně, tak se není čemu divit
reagovat.
- Pátek 4. května 2012 v 16:58 ® mishpulin
-
Jo tak to uz se mi parkrat taky stalo…vzdy me napadne jen jedno…kdo pozde chodi, sam sobe skodi(debile)
reagovatAle priznejme si,kdyz jezdite 3 dny 15km tam a 15 zpet,nahazite boilie za nakou korunu,vezmete si pak dovolenou a dorazite na sve predkrmene misto a tam dva panaci,kteri na otazku jak to de odpovi „skvele“ jako v mem pripade..jde uz o infarktovou situaci:)
- Středa 2. května 2012 ve 21:05 ® kety.vydra
-
Není nad to si blbce vyškolit,pokud týden pyskuje,že mu sedím na fleku a nevím o tom…Vetšinou to nervově blbec nevydrží a vzdá to
reagovat - Středa 2. května 2012 ve 20:43 ® Fryw
-
vovo> Tohle ne. Já naštěstí pěkny ryby nechytám
reagovatAle stává se mi občas, že si nějak tak usmyslim kam pojedu a mam namyšleny mista(většinou každy na jinym revíru), rozhodnu se a jedu. To konkrétní o kterym mluvim je docela nepřistupny, a další chytatelnej flek je dost daleko, krkolomnou cestou. Vidět na něj nejde, takže jestli tam někdo je, zjistím až téměř na místě. No a občas tam někdo je, tak se plazím na protější břeh, rozdělam cajky, nahodim a ten dotyčnej to sbalí a odplouvá (loďkou se tam da dostat krásně) pryč. Trošku zamrzí, ale nemam právo si o tom nic myslet.