Vyhledávání
P. zahájení vs. počasí
14.4.2012 | BikeFisher | 16.477 zobrazení | 14 odpovědí
Předpověď nezní vůbec příznivě, jaký jsou vaše plány na 16., necháte se odradit sněhem či deštěm a sním spojeným nepříznivým stavem vody?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 16. dubna 2012 ve 21:28 ® sethy
-
Voda byla kalná, pršelo, zima jak sviňa ale tomu pulmetrovému potočákovi to vůbec nevadilo
reagovat
Jen já pořád rozmrzám. - Pondělí 16. dubna 2012 ve 21:09 ® Barr
-
Otava 7 v podstatě nechytatelná,8 možná,nezkoušel jsem.Symbolická půlhodina,jedno utržení,jedna kontrola RS,velmi mladý,měl sebou psa,Border teriéra,vesele se na mě v tom dešti šklebil.Pes.
reagovat - Pondělí 16. dubna 2012 v 17:18 ® BikeFisher
- reagovat
- Pondělí 16. dubna 2012 v 17:09 ® BikeFisher
-
Musim říct, že ačkoliv nás celý dopoledne doprovázel sníh, déšť, zima a vítr, tak to nakonec byla parádní chytačka a pár opravdu nádherných ryb. Lidi co nás potkávali tak nám říkali, že musíme být fakt blázni:D
reagovat - Pondělí 16. dubna 2012 v 16:14 ® MP-E65mm reakce na …
-
osprey> přesně, mě nejde až tak o ty ryby je to spíš to, že můžu být v přírodě, mužu procházet krásnými místy. Můžu pozorovat chování nejenom ryb. Už se těším až za měsím čapnu sváču veznu na lehko vláčak s gumou nebo mušák, třísknu sebou vo zem a budu si užívat volného dne, narvu do sebe kus žvance (rozuměj poctivě připravenou svačinu) za přispění specifických zvůku křídel motýlice, šumu vody která přetýká přes přirodní jezík. Každý si v tom najde své. Ale abych musel za každou cenu hrotit 16.4. mě přijde jako davová mimoza na silvestra, všichni chlastaj, tak se taky musím wožrat.
reagovat - Pondělí 16. dubna 2012 v 15:59 ® osprey reakce na …
-
MP-E65mm> Já jsem spokojenej. Opravdu není za čím se honit. Stejně přelom dubna a května je daleko krásnější a barevnější, takže jestli se té doby dožije víc ryb, bude to o to lepší.
reagovat - Pondělí 16. dubna 2012 v 15:29 ® MP-E65mm
-
Není potřeba se někam honit. V klidu jsem si dnes zašel pro povolenku a ještě větším klidu si zajdu zítra prohodit pár tůněk. A vůbec se mnou nic nedělá pocit, že byl někdo přede mnou a ty vysazené, pomlácené „krmítkové“ duháky lapil.
reagovat - Pondělí 16. dubna 2012 v 15:21 ® kamos007
-
pršelo, voda na prd, já jsem šel a nechytil jsem ani mřenku :-/ snad příští rok.
reagovat - Pondělí 16. dubna 2012 ve 14:45 ® osprey
-
Tož jsem tam byl. Pršelo, ze stromů padaly kapky jak malý rumy, ptáci střídavě řvali a střídavě se koupali v kalužích a třešně mají na květ. Špica.
Řeka ovšem vzdutá a kalná jako hnůj, takže jsem coby rybář aktivoval jen tak, aby se neřeklo.
reagovat - Pondělí 16. dubna 2012 ve 13:56 ® fojtas
-
Já teda jedu…!!!
reagovat - Pondělí 16. dubna 2012 v 6:32 ® BikeFisher
-
povinnou výbavou je však rum…
reagovat - Pondělí 16. dubna 2012 ve 2:36 ® Segoves
-
nejradši bych jel déšť nedéšť bohužel si můžu vzít volno jenom jeden den a ten si chci u vody opravdu užít proto pojedu až v úterý doufám že řeka nebude zakalená a zvednutá zž se nemůžu dočkat
reagovat - Pondělí 16. dubna 2012 v 0:03 ® osprey reakce na …
-
jeňa 02> Vyspím se a taky se dojedu podívat. Není důležité to vychytat, důležité je, že se to může.
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 v 18:26 ® jeňa 02
-
I kdyby padali h…a s hákama(i s protihrotem),tak jedu!
reagovat