Chytej.cz

P. zahájení vs. počasí necteno

14.4.2012 | BikeFisher | 16.628 zobrazení | 14 odpovědí

Předpověď nezní vůbec příznivě, jaký jsou vaše plány na 16., necháte se odradit sněhem či deštěm a sním spojeným nepříznivým stavem vody?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 16. dubna 2012 ve 20:28 ® sethy
sethy

Voda byla kalná, pršelo, zima jak sviňa ale tomu pulmetrovému potočákovi to vůbec nevadilo :-D
Jen já pořád rozmrzám.

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 20:09 ® Barr

Otava 7 v podstatě nechytatelná,8 mož­ná,nezkoušel jsem.Symbolická půlhodina,jedno utržení,jedna kontrola RS,velmi mladý,měl sebou psa,Border teriéra,vesele se na mě v tom dešti šklebil.Pes.

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 v 16:18 ® BikeFisher
reagovat
foto/forum/2012/th-img20289.jpgfoto/forum/2012/th-img20290.jpgfoto/forum/2012/th-img20291.jpg
Pondělí 16. dubna 2012 v 16:09 ® BikeFisher

Musim říct, že ačkoliv nás celý dopoledne doprovázel sníh, déšť, zima a vítr, tak to nakonec byla parádní chytačka a pár opravdu nádherných ryb. Lidi co nás potkávali tak nám říkali, že musíme být fakt blázni:D

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 v 15:14 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

osprey> přesně, mě nejde až tak o ty ryby je to spíš to, že můžu být v přírodě, mužu procházet krásnými místy. Můžu pozorovat chování nejenom ryb. Už se těším až za měsím čapnu sváču veznu na lehko vláčak s gumou nebo mušák, třísknu sebou vo zem a budu si užívat volného dne, narvu do sebe kus žvance (rozuměj poctivě připravenou svačinu) za přispění specifických zvůku křídel motýlice, šumu vody která přetýká přes přirodní jezík. Každý si v tom najde své. Ale abych musel za každou cenu hrotit 16.4. mě přijde jako davová mimoza na silvestra, všichni chlastaj, tak se taky musím wožrat.

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 14:59 ® osprey reakce na …
osprey

MP-E65mm> Já jsem spokojenej. Opravdu není za čím se honit. Stejně přelom dubna a května je daleko krásnější a barevnější, takže jestli se té doby dožije víc ryb, bude to o to lepší.

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 14:29 ® MP-E65mm
MP-E65mm

Není potřeba se někam honit. V klidu jsem si dnes zašel pro povolenku a ještě větším klidu si zajdu zítra prohodit pár tůněk. A vůbec se mnou nic nedělá pocit, že byl někdo přede mnou a ty vysazené, pomlácené „krmítkové“ duháky lapil.

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 14:21 ® kamos007
kamos007

pršelo, voda na prd, já jsem šel a nechytil jsem ani mřenku :-/ snad příští rok.

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 13:45 ® osprey
osprey

Tož jsem tam byl. Pršelo, ze stromů padaly kapky jak malý rumy, ptáci střídavě řvali a střídavě se koupali v kalužích a třešně mají na květ. Špica.

Řeka ovšem vzdutá a kalná jako hnůj, takže jsem coby rybář aktivoval jen tak, aby se neřeklo.

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 12:56 ® fojtas
fojtas

Já teda jedu…!!! :-)

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 v 5:32 ® BikeFisher

povinnou výbavou je však rum…

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 v 1:36 ® Segoves
Segoves

nejradši bych jel déšť nedéšť bohužel si můžu vzít volno jenom jeden den a ten si chci u vody opravdu užít proto pojedu až v úterý doufám že řeka nebude zakalená a zvednutá zž se nemůžu dočkat :-)

reagovat
Neděle 15. dubna 2012 ve 23:03 ® osprey reakce na …
osprey

jeňa 02> Vyspím se a taky se dojedu podívat. Není důležité to vychytat, důležité je, že se to může.

reagovat
Neděle 15. dubna 2012 v 17:26 ® jeňa 02
jeňa 02

I kdyby padali h…a s hákama(i s pro­tihrotem),tak jedu!:-)

reagovat