Vyhledávání
Splávek jako vábnička na sumce!
18.3.2005 | rybar11 | 3.501 zobrazení | 11 odpovědí
Mám dotaz na sumcaře. V jednom z pořadů s Vágnerem jsem viděl, jak chytal na kačenu, která vydávala stejný zvuk jako vábnička. Když ryby zabrala a kačenu zatáhla pod vodu, tak to šplouchlo. Jelikož se u nás nesmí používat vábnička rád bach vyzkošel tohle. Nevíte jestli to funguje, kolik to stojí a jak se to jmenuje?? Máte s tím nějaké zkušenosti?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 19. března 2005 ve 20:16 ® Radim
-
Klon:ja sem snim mluvil a rikal mne,ze muze natocit 5 videokazet se 2 sumikama!!!!takze nevim kolik jich oporavdu chytil. On ma prachatyho otca-je to vsechno o penezich!!!!
reagovat - Sobota 19. března 2005 v 15:41 ® HaD
-
Moc zkušeností s tím nemám, ale ty které jsem udělal byly takové, že ryba (karas, tloušť,, kapr, plotice…) sama moc „nešplouchala“, spíš by to mohlo „mlaskat“ ve vlnách. Možná i splávek, který jsem si udělal nebyl to pravé „ořechové“, nicméně by to pouze možná ovlivnilo zvuk, ale pokud s tím ryba nepracuje (a mě nepracovaly-jen občas), tak je to stejně jedno. Vlny by myslím byly lepší.
reagovat - Pátek 18. března 2005 v 17:16 ® MichalB
-
machy: Dik za vysvetleni, ted v tom mam jasno…
rybar 11: Ja jsem se docela v klidu zeptal a upozornil jsem, ze sumce nechytam, vis? Svou odpovedi jsi vyvratil svou domnenku, ze rybari jsou inteligenti..
reagovat - Pátek 18. března 2005 v 16:50 ® rybar11
-
To michalB- Myslel jsem, že rybáři jsou inteligenti. Je to myšleno tak, že když zabere nástražní ryba a kaču stopí.
reagovat - Pátek 18. března 2005 v 16:35 ® machy
-
Je tim myšleno- když zabere nástražní ryba(začne pumpovat)
reagovat - Pátek 18. března 2005 v 16:30 ® Klon
-
Radim: Vágner je možná podle tebe debil,ale nechtěl bys být pořád u vody a mít takový úlovky jako on????? Já se přiznám že bych se chtěl mít jako on,a určitě o rybařině bude mít velké zkušenosti. Moc rád bych se s ním setkal.
reagovat - Pátek 18. března 2005 v 16:11 ® MichalB
-
Sumce nechytam, ale chci se zeptat zasvecenych … Na co mi bude, ze kacena vyda zvuk jako vabnicka pote, co ryba zabere? To se jako prijedou podivat ostatni sumici, jak se jejich kamos mrska na trojhaku? Berte to s rezervou, ale ja to nechapu
reagovat - Pátek 18. března 2005 v 16:10 ® machy
-
Je to popsany v srpnovym cisle kajmana,ale s tim že se používa na trhačku vyvazanou k druhymu břehu ,vyrobit si ho budeš muset asi sam pochybuju že se to da koupit (je to tam popsany)když s tím uspěješ dej vědět.
reagovat - Pátek 18. března 2005 v 15:47 ® Radim
-
Vagner je podle me debil,kterej to dela jenom pro prachy!!!!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Pátek 18. března 2005 v 15:15 ® ywan
-
Vágner,Vágner........ ešte som o niečom takom nepočul, ale snáď tam bude kúsok pravdy P. S : spýtaj sa HaDa by o tom niečo mohol vedieť
reagovat - Pátek 18. března 2005 ve 12:42 ® Klon
-
ještě jsem o tom neslyšel,taky by mě to zajímalo
reagovat