Chytej.cz

Pozor na PODVOD - FISHINGTRAVEL.CZ EU s.r.o. necteno

11.4.2012 | HaD | 35.743 zobrazení | 63 odpovědí

POZOR NA PODVOD! pana Václava Antoni – FISHINGTRAVEL.CZ (došlo do naší redakce a po prověření na www.justice.cz – firma skutečně neexistuje, zveřejňujeme)

„Dobrý den, píši Vám ohledně "cestovní kanceláře“ kterou máte na stránkách uvedenou právě v sekci cestovní kanceláře a která má také občas vidět banerovou reklamu. Kamarád je jejím velice nespokojeným zákazníkem (to sem ovšem tak úplně nepatří) a když se po návratu z Itálie rozhodl podívat na tuto firmu do obchodního rejstříku, tak zjištění bylo takové, že společnost FISHINGTRAVEL.CZ. s.r.o. je v likvidaci a tudíž by neměla dále prodávat žádné zájezdy. Majitel si nejspíše právě proto změnil název na Fishingtravel EU s.r.o. Tuto společnost ovšem nemá zapsanou v obchodním rejstříku a proto by opět v této oblasti neměl nabízet žádné služby. Píši Vám to z toho důvodu, abych před touto formálně neexistující společností a jejími „službami“ v zahraničí ochránil další případné kliety, kteří by také mohli být po návratu značně rozčarováni nabízenými a skutečně realizovanými službami. Proto si myslím, že by tato „firma“ neměla být vidět na tak navštěvovaných stránkách, kterými bezpochyby chytej.cz jsou. XXXXXXX Jde mi o to, aby mu už nenaletěli další klienti podobně, jako naše parta. Děkuji XXXXXX. Výpis z obchodního rejstříku: http://www.justice.cz/…t/insl/index?… ysinf.@strana=se­archResults&hle­dani.@typ=oso­ba&hledani.pod­minka.prijmeni=Ant oni+&hledani.pod­minka.jmeno=V%E1clav"

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 14. dubna 2012 v 18:30 ® nnnap
nnnap

svéprávní problémy se spamem nemaj. Jestli si někdo myslí, že si pamatuju heslo k účtu u mého uvedeného mejlu, je naivní. A chitrí k tomu.

reagovat
Sobota 14. dubna 2012 ve 13:46 ® džigit reakce na …

superweb> těch by tam,podle toho komu to odeslal,bylo.Já to dostal taky :-)

reagovat
Sobota 14. dubna 2012 ve 13:34 ® superweb reakce na …
superweb

kety.vydra> http://www.uoou.cz/uoou.aspx?…

reagovat
Pátek 13. dubna 2012 v 10:12 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

kety.vydra> s tím spamem nejsi sám…

reagovat
Pátek 13. dubna 2012 v 9:54 ® chosebaits
chosebaits

To že se takováto věc pustí do eteru pro ochranu jiných lidí považuji za správné a majitel stím musel počítat.Vadí mi co se rejpe lidí v jednom howně.Jen se těším až tu někdo bude zase podávat klamnou reklamu,tak mu to omlátim o hubu!!!!PS-toho pána a ani fa neznám a také od nich nic nechci.To je vzkaz pro ty chytrý lidi!!!!!

reagovat
Pátek 13. dubna 2012 v 9:02 ® kety.vydra
kety.vydra

Vena 1> Když jsme u toho…Můj e-mailový kontakt na mém profilu u Chytej.cz není určen pro příjem CIZÍCH reklam!!! Nesnáším reklamy! Pokud mi cokoliv pošle server Chytej.cz tak to jsem ještě ochotný tolerovat,protože jsem ZDE registrovaný,ale ne aby kdosi cizí vytáhnul moji „adresu“ z profilu a pak tam něco posílal.Nemám zájem,kapiš to?!

reagovat
Pátek 13. dubna 2012 v 8:02 ® Martin Chmelík

rgb23> Už si připadám za šťourala, ale jestli si někdo myslí, že vyřeší svůj problém tím, že uvede nějaké s.r.o., které zastřešuje služby neexistující společnosti, tak se mýlí. Uvedená společnost nemá k provozování cestovní kanceláře oprávnění! Navíc PROVOZOVÁNÍ CESTOVNÍ KANCELÁŘE je živnost KONCESOVANÁ!!!! To znamená, že žadatel o koncesovanou živnost musí získat souhlas státního orgánu na uvedenou činnost. Mohlo by se tedy teoreticky stát, že zastřešující společnost může dostat pokutu až do výše 5 mil. Kč za neoprávněné poskytování služeb. :-)

reagovat
Pátek 13. dubna 2012 v 0:32 ® HaD reakce na …
HaD

rgb23> tato věta je tam až ode dneška po naší intervenci

reagovat
Pátek 13. dubna 2012 v 0:11 ® rgb23 reakce na …
rgb23

a já vůbec nerozumím oč tu běží a možná by stálo za to objasnit tento spor nejenom mě, ale i všem nahlížejícím, kterých se to může týkát.

Martin Chmelík> na tom fishingtravel.eu je poznámka, že Veškeré služby zde nabízené dočasně zastřešuje firma BIENVENUE s.r.o. C 25224 vedená u Městského soudu v Praze IČO: 60201584. Klamavá reklama je ošimetné téma a lépe to definuje klamání spotřebitele.

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 ve 23:38 ® regulus
regulus

Vena 1> původně jsem na tebe nechtěl reagovat vůbec a vlastně ani na tohle fórum, ale když jsem před chvilkou dojel domů a prohlížel došlý maily, tak ten tvůj byl jasnej jako sviňa. Sem tam se stane, že nějakej zoufalec postahuje maily ze zájmovýho, třeba rybářskýho, serveru a použije je k zaslání nějaké nabídky, vlastně mě to ani nijak zvlášť nepohoršuje, ale udělat to tak blbě, že těch XXX lidí vidí všechny ty mailový adresy na který to šlo :-O . My se tu dost známe, často známe i maily dost lidí a tohle bylo fakt úsměvný, asi ti to dalo fušku to celý posbírat, ale myslím, že to bylo ku hownu, zbytečná ztráta času.

Ke tvojí nabídce, nebudu si na tvým webu objednávat reklamu a to ani dokonce když je to do srpna zadarmo. Vůbec ne z důvodu, že by mne odradilo co se tu napsalo, nebo co mi prozradí google když tam zadám tvoje jméno nebo ...... vždyť je to jedno. Důvod je jinej, dělám v úplně jiným byznysu a reklama na rybářským webu by mi byla ku hownu a to i zadarmo. Jinak příště mi piš obchodní nabídky na firemní mail, ten na internetu taky najdeš, jen trochu někde jinde. ;-)

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 ve 23:20 ® regulus reakce na …
regulus

HaDová> to neřeš, napsal jsem to v souvislosti s nnnapovým příspěvkem, kdysi jsem si z profilu nechal vymazat skutečný jméno a David se tehdy divil.

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 v 19:19 ® troutkiller reakce na …

Martin Chmelík>Máš recht!Na dovču jezdíme jedině od Z.Edelmana a jeho PEPY(doufám že sem mu nezmastil jméno:-)) Vše od papíru,pobytu a dohodnutých služeb klape na jedničku!Nemáme duvod měnit:-))

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 ve 14:09 ® Fryw
Fryw

Na co si dát pozor při nákupu zájezdu? http://www.accka.cz/listarna.asp

Než se rozhodneme svěřit své peníze nějaké společnosti, je vhodné vyhledat informace v jak v obchodním rejstříku, tak v insolvenčním rejstříku.

Přístup chytej.cz k tomuto problému oceňuji. Ale přístup pana Vena 1 nechápu. Nevysvětlil vůbec nic.

Vena 1> pokud nabízíte služby jako neexistující společnost, je to minimálně eticky problematické. Pokud jste měl na takovou službu inzerci na chytej.cz, je naprosto jasné, že to nějakou reakci vyvolá. Vy jste s ničím takovým nepočítal? Stalo se Vám něco takového poprvé, s takovým přístupem k podnikání?

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 ve 13:35 ® Martin Chmelík

Robur> Za sebe mohu říct, že dovolenou, ať rodinnou či rybářskou, hledám pouze u zavedených CK. Nikdy se mi nestalo, že bych si „naběhl“. Skoro bych to shrnul baťovsky: nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci. To platí i u těch CK. Takže nabídky nějaké pofiderní CK FISHINGTRAVEL EU s.r.o. jsou mi víš kde? :-)

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 ve 13:31 ® nnnap reakce na …
nnnap

Robur> zkoumal bych to, zkoumal, ale samozřejmé věci mne neberou:-D . Naštěstí. Stejnak bych to nikdy nedotáhl do konce a v půlce na to vylezl.

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 ve 13:09 ® Robur
Robur

a abych se držel tématu, tak bych rovněž prosil o vsvětení, na které se ptá Hraji a Martin. Právě začínám uvažovat o dovolnece s rybařením v teplé vodě a toto mně zase bere iluze.

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 ve 13:03 ® Robur
Robur

podle toho, co napsal Martin Chmelík a pak Osprey kolegovi Nnap, že jeho příspěvku nutí ke stimulaci mozku, tak bachá, páč vědci přišli na převratnou novinku,věnujte pozornost hlavně pasáži o té stimulaci mozku:-D a možná začínám tušit, proč se ty nnnap příspěvky Opsreyovi tak líbí. http://www.novinky.cz/…choleni.html

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 ve 12:31 ® HaD
HaD

Vena 1> Moc pěkný příspěvek:-) , nicméně pojďme zpět k tématu: nespokojenost ani řešit nemusíte, to je někdy velmi subjektivní ;-) , ale pojďme k faktickým věcem – jak je to s těmi s.r.o. a s tou neexistující firmou? Je to podvod nebo ne? Vzhledem k tomu, že jste měsíce za objednané služby neplatil ani nám (a nakonec ani nezaplatil), mám důvod se domnívat, že je vše pravda a jste skutečně mimořádně neseriózní.

Btw: nic smyšleného není, klient si nepřál zveřejnění. Příslušným orgánům klidně mail doložím.

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 ve 12:22 ® HaDová reakce na …
HaDová

osprey> jasan, souhlas

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 ve 12:18 ® osprey reakce na …
osprey

HaDová> Tak se zaregistruju třeba jako Mehmed Ali a přečtu si všechno, co budu chtít. Je na každém, kolik svého soukromí provalí na síti.

Proto mi nikdy nevadili anonymní uživatelé, pokud ovšem měli jasný a čitelný projev. Typicky právě nnnap – nemění přezdívky, stojí si za svým, je to jasně definovaná osobnost, se kterou se tu můžu a nemusím bavit.

Pak jsou lidé, kteří nevyužívají anonymitu Internetu k ochraně svého soukromí, ale k útokům na soukromí druhých.

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 ve 12:03 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

osprey> Souhlasím

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 ve 12:00 ® HaDová reakce na …
HaDová

regulus> když někdo není registrovaný a přihlášený, tvůj profil si nemůže prohlédnout – hodí mu to tuto hlášku Právě se pokoušíte zobrazit profil uživatele Chytej.cz, ale nejste přihlášeni. Přihlašte se prosím (nebo se zaregistrujte).

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 v 11:53 ® osprey reakce na …
osprey

nnnap> I když musím občas zhrzeným návštěvníkům vysvětlovat, že tvé příspěvky nejsou mířeny proti nim, jsem rád, že sem pravidelně chodíš. Tvoje příspěvky mají hlavu, patu i vnitřní obsah, třebaže se občas nacházejí v pozici lotosového květu a člověk se musí podívat, kde přesně se ony tělesné části zrovna nacházejí.

Nicméně nutí to jednoho myslet a za to ti děkuju:-))

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 v 11:47 ® Martin Chmelík reakce na …

regulus> tak to podepiš. :-) Víš jak to bylo ve filmu Pupendo. :-)

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 v 11:27 ® regulus reakce na …
regulus

Martin Chmelík> tak pod tohle se klidně podepíšu

nnnap> pravdu díš, není třeba o sobě sdělovat víc než je nutné nebo rozumné, před pár lety jsem zde byl považován pomalu za blázna když jsem chtěl z profilu smáznout určité údaje (nic podstatnýho) protože jsem zjistil, že to nevidí jen místní komunita, ale kdokoli, ono je to konec konců jedno, kdo chce zjišťovat, ten se zaregistruje.

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 v 11:13 ® kubas reakce na …
kubas

nnnap> Pěkně a výstižně napsáno :-) .

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 v 10:51 ® Martin Chmelík reakce na …

nnnap> internet je metla lidstva, protože člověk jeho přednosti zneužívá. Ale je to každého věc jestli používá „fejsbůky“ a další podobné sociální sítě. Z mého pohledu budu sociální síť využívat pouze marketingově z pohledu businessu, ale že bych světu dával na obdiv soukromý život, do kterého je každému hovno, to ne. Jsou jedinci, kteří světu den co den sdělují jak se ráno dobře vysr…, že dnes mají migrénu, krámy atd. atd. Lidi už žijí vlastně jen virtuálně, pomalu přes web kamery provozují i sexuální život. Nadejde doba, kdy se lidi nebudou umět bavit „face to face“. Jen namátkou, v Německu zmizelo ze světa přes 1/4 hospod. To je smutné. A vím o čem mluvím, 10 let jsem žil v Bavorsku a vím jak tam lidé žili společensky? Dnes? Ta starší generace už do hospody nedojde, ta mladá generace dřepí u „fejsbůku“ a podobných virtuálních nesmyslů. Jak říkám, internet je fantastická věc, leč lid s ní neumí zacházet.

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 v 10:36 ® Martin Chmelík

Vena 1> Vážený pane Antoni, neznám Vás a tak nemohu soudit. Jediné co však mohu, tak je to vytknout Vám, že na vašem webu www.nahodsi.cz máte reklamu na neexistující firmu FISHINGTRAVEL EU, s.r.o. Vaše předchozí firma FISHINGTRAVEL CZ, s.r.o. je v likvidaci. Pokud máte reklamu na neexistující společnost, je to klamavá reklama. Cituji Vás z vašeho webu: Společnost Fishingtravel EU s.r.o. byla založena..... Těžko byla založena, když v Obchodním rejstříka není vedena. Navíc předpokládám, že vaše cestovní kancelář není pojištěna proti úpadku, nejste členem ACK ČR atd. atd. Co mi na toto sdělíte?

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 v 10:17 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

nnnap> Já bych řekl že si toho k tématu napsal poměrně dost.

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 v 10:06 ® nnnap
nnnap

jsem svéprávný. A raději to nerozvedu. Ale internet už je takový- o vás bez vás. To je vada internetu. To je brzda internetu a na to taky internet dojede. To je důvod, proč ode mne internet nikdy nedostane to nejlepší- profesní, osobní zkušenosti, plody mých nadání, pouze rozsypané drobky daruji. Já kdybych zjistil, že se o mně zmínil nějaký klient, ať už v dobrém či zlém na internetu, tak má u mě doživotního padáka. V další fázi, kdyby potřeby rybiček hnaly tuto touhu se vyblít na net a začalo to být normální, tak ústně se domluvím na nepublikaci a když ti šproti fejsbůkoví nepochopí, že to je vážné, tak poté písemně do smluv se smluvní pokutou ve výši zakázky. Ale v podstatě se na vás tehdy už vykašlu a nechám vás tu fízlárnu budovat samotné, beze mě. Obraťte se o mé služby k důvěrníkům. Těm horlivým hlídačům .
Anonymita na netu není zbabělost, anonymita na netu je nutnost. Je to jeho naděje a budoucnost. Kdo stojí o pepu vonáska a jeho story? Maximálně konzumující nula, kterou potěší hlavně to, že je někdo ve stejných nebo lépe, ve větších sračkách než ona.

Je to základní prvek sebezáchovné hygieny. Kdo na toto rezignuje není upřímný, paradoxně jeho projev je třeba brát jako běžnou, opatrnou, hospodskou mluvu před kamarády. Nic se nedozvíte. Max že prší, berou nebo neberou. Teď hovořím o konzumentech webu, ne o tvůrcích, ti to mají za práci, tam je možné se něco dozvědět, občas něco spustí.
Proto já nikdy nedostanu čepičku. Proto já nikdy nedostanu divko. Svoboda projevu stojí za více. Stojí za nejvíc.

V této fázi internet stagnuje. Přešlapuje. Vědomostní hodnota je nulová, nic co by člověk nevěděl, je de fuckto na úrovni křížovkářského slovníku, zde je prakticky mrtev už několik let.

Komunikace je to, oč tu běží a poběží. To je nová výzva. Velké pokušení pro všechny v nás. Konzumenty i tahače za provázky. Neví, co si s novými komunikačními možnostmi počít. Přešlapuje. Lze se zbavovat mantinelů, ale to si můžou dovolit jenom silní jedinci, kteří umí s touto zbraní pracovat a nezneužívají tohoto, používajíc to k nějakému všeobecnému směřování. V podstatě ale také manipulátoři. Ovce, má li svobodu pohybu si najde nový , nachystaný krmelec sama. Většina dá přednost nasypanému korýtku, některé se najedí cestou. Důležité jsou jenom ty, co se napasou cestou. Ty bych chránil jako oko v hlavě.

Až to začne internet přehánět, reklamou, dusnem, špiclováním, pak jej jednoduše, ze dne na den opustím. Jsem připraven. Ostatně- o nic nejde. Vyměním virtuální kontakt za skutečný.

A možná se ptáte- jak to souvisí s touto cestovkou? No nijak. Prostě sem si vypsal svou fixu tady. A mimochodem jsem lhal už v druhé větě.:-D

reagovat