Chytej.cz

Pozor na PODVOD - FISHINGTRAVEL.CZ EU s.r.o. necteno

11.4.2012 | HaD | 35.742 zobrazení | 63 odpovědí

POZOR NA PODVOD! pana Václava Antoni – FISHINGTRAVEL.CZ (došlo do naší redakce a po prověření na www.justice.cz – firma skutečně neexistuje, zveřejňujeme)

„Dobrý den, píši Vám ohledně "cestovní kanceláře“ kterou máte na stránkách uvedenou právě v sekci cestovní kanceláře a která má také občas vidět banerovou reklamu. Kamarád je jejím velice nespokojeným zákazníkem (to sem ovšem tak úplně nepatří) a když se po návratu z Itálie rozhodl podívat na tuto firmu do obchodního rejstříku, tak zjištění bylo takové, že společnost FISHINGTRAVEL.CZ. s.r.o. je v likvidaci a tudíž by neměla dále prodávat žádné zájezdy. Majitel si nejspíše právě proto změnil název na Fishingtravel EU s.r.o. Tuto společnost ovšem nemá zapsanou v obchodním rejstříku a proto by opět v této oblasti neměl nabízet žádné služby. Píši Vám to z toho důvodu, abych před touto formálně neexistující společností a jejími „službami“ v zahraničí ochránil další případné kliety, kteří by také mohli být po návratu značně rozčarováni nabízenými a skutečně realizovanými službami. Proto si myslím, že by tato „firma“ neměla být vidět na tak navštěvovaných stránkách, kterými bezpochyby chytej.cz jsou. XXXXXXX Jde mi o to, aby mu už nenaletěli další klienti podobně, jako naše parta. Děkuji XXXXXX. Výpis z obchodního rejstříku: http://www.justice.cz/…t/insl/index?… ysinf.@strana=se­archResults&hle­dani.@typ=oso­ba&hledani.pod­minka.prijmeni=Ant oni+&hledani.pod­minka.jmeno=V%E1clav"

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Úterý 24. dubna 2012 ve 21:28 ® HaD
HaD

Tak alespoň něco – po zveřejnění naše ukradené texty konečně zmizely vč. maleb pana Hýska. Že bychom přeci jen udělali zveřejněním dobrý skutek a někomu alespoň v náznaku pohnuli svědomím?

reagovat
Středa 18. dubna 2012 v 9:32 ® džigit

to jsou strasti v této vlasti :-)) teď jsem koukal na zprávy-nějaká soudkyně přišla podloudně k domu dlužníků,kteří jej chtěli za co největší peníz prodat.Ona to nějak nastavila tak,že barák koupila za pár šupů.
Trest?!? Rok nějaké srážky z platu a tytyty od kárné komise.
Kdyby to novináři nezveřejnili,skon­čilo by to tím.Teď se tím budou zabývat,jen dům už prý nemusí vracet.Takže tyhle vychcánky ZVEŘEJŇOVAT ZVEŘEJŇOVAT A ZVEŘEJŇOVAT!!!!!!!!!!

reagovat
Středa 18. dubna 2012 v 8:20 ® kety.vydra
kety.vydra

David Havlíček> Já se divím,že se divíš… :-|

reagovat
Úterý 17. dubna 2012 v 18:33 ® HaD
HaD

příklad FB

reagovat
foto/forum/2012/th-img20302.jpg
Úterý 17. dubna 2012 v 18:24 ® HaD
HaD

Zajímavé je, že podvodníček a zlodějíček (ukradl nám a wikipedii texty, panu Hýskovi malované obrázky) nás někde údajně napadl a trvá na tom, že je vše smyšlené. Předpokládám, že i ona neexistující s.r.o.. Zajímavé však je, že ve videích, na profilu na FB a všude jinde onu s.r.o. uvádí. Kde to jsme? V zemi lhářů, zlodějů a podvodníků. Achjo…

reagovat
Úterý 17. dubna 2012 v 18:18 ® HaD reakce na …
HaD

regulus> To je fuk :-)

reagovat
Úterý 17. dubna 2012 v 1:04 ® regulus reakce na …
regulus

David Havlíček> no teď jsem to nepobral, já nepsal, že to posílají tak, že jsou vidět všicni příjemci, to se vztahovalo jem k dotyčnému, co poslal maila mě a spoustě dalších chytejáků, ty teoretický maily od firem co tu inzerují jsou (pokud se vůbec jejich zasíláním obtěžují) samozřejmě bez seznamu adresátů.

No nic, možná jsem to blbě přečetl, mám zavařenej mozek, jdu se na to vyspat, ráno moudřejší večera …

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 14:41 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> neni duležite vidět, ale poslat!

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 14:37 ® džigit reakce na …

nnnap> že Ty mně vališ po kytach.Taku knajpu sem ešče neviděl…

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 14:33 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> ne, to je poste restaurante! Já to sním na poště. Podělím se s doručovatelkou.

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 14:15 ® džigit reakce na …

nnnap> nebo na osobku od chytej :-)) to restante bude určitě nějaké sprosté slovo.Já sem jen obyčejné dělnické hovado a nechal by sem se napálit,tůdle…

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 14:01 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> kurňa, jestli mi ta svoboda a demogracija za to stoja! Ale je to o tom, že jsem línej si jí udělat sám. Jenomže, když jí neochutnám, tak zůstanu nepolíben a budu mrzký, kopat kolem sebe.. Nechceš mi poslat kousek třeba na poste restante? Pro dobro věci.

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 13:56 ® HaD reakce na …
HaD

džigit> :-D

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 13:43 ® džigit reakce na …

nnnap> nedaš adresu,nemaš jitrničku :-))

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 12:36 ® HaD reakce na …
HaD

nnnap> :-)

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 12:32 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> pošli mi kousek jitrničky, plís.

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 12:27 ® džigit reakce na …

David Havlíček> mám pocit,že je to tak trochu o PC gramotnosti a selském rozumu.Teď jsem řešil nevyžádané žádosti a příspěvky na soc. síti.Odpovědí mi bylo,že si to mám u sebe zablokovat,neb oni žadači si nemůžou pokaždé všimnout,že Tě obeslali…

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 12:23 ® nnnap reakce na …
nnnap

David Havlíček> ono, prakticky se nic nestalo, jsme slušní lidé, ale principiálně, proč usnadňovat lidské špíně cestičku k nám. Já třeba se osobně vzdávám výhod plynoucích z jmenovité komunikace ať už nerealizací kontaktů, neprofituji ani na profesionální bázi, proto jsem náročnější k tomu, jak s mými daty zacházejí druzí.
Člověk ani zpočátku neví, co kliknutím způsobí, dozví se to až následně z reakcí zhrzených kámošů, kteří si mysleli, že si stojí v žebříčku výše nebo výlučněji. Nemluvě o přítelkyních, o kterých si manželka počte v přeposlaném vtipu :-D

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 ve 12:07 ® HaD reakce na …
HaD

nnnap> stává, i já takhle párkrát chyboval, ale je to ostuda

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 v 11:56 ® kerob reakce na …
kerob

Prichy> mam na schrance samolepku „Vkladejte pouze adresovanou postu“ a funguje to, postak to respektuje.

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 v 11:45 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> to se stává i ve velkých firmách. Můj dodavatel, obrat v miliardách, vlastní ajťáci, ale mejly nakonec posílají obyčejní lidé. Tak jsem se jednou dozvěděl prakticky o všech jejich odběratelích, tedy své místní konkurenci. Ti prostější mají příjmení v mejlu nebo název firmy, do některých bych to neřekl… Tehdy jsem byl rád za to, že mám mejl bezpohlavní. Čekat, až nějakého namotivovaného napadne, že kde je pán, je i krám, tak o to opravdu celou svou bytostí nestojím a dost jsem je tam tehdy zmrdal. Už se to pak nestalo ale dodneška mám seznam své konkurence někde v archívu.

reagovat
Pondělí 16. dubna 2012 v 8:54 ® džigit reakce na …

David Havlíček> to přesně miluji.Přeposlané zprávy s „celou rolí toaleťáku“ popsanou adresama přeposílačů a na závěr drobný odkaz na nějakou hovadinu :-))

reagovat
Neděle 15. dubna 2012 ve 23:48 ® HaD reakce na …
HaD

regulus> nejenom, i v tom že to posílají tak, že jsou vidět příjemci. Amatérismus na všech frontách.

reagovat
Neděle 15. dubna 2012 ve 23:19 ® regulus reakce na …
regulus

David Havlíček> nějak jsem nepobral v čem se mýlím, možná v tom, že má 30% lidí mail nick@chytej.cz , to bych ti věřil, ale v tom ostatním jsem si vcelku pevnej v kramflekách.

Pokud tu byla řeč o spamovacích robotech, tak základní ošetření je neuvádět maily v klikatelné podobě, způsobů je mnoho, ale myslím si, že to je tady zatím zbytečný, jak jsem už psal, spamů u kterejch bych měl podezření, že mailová adresa pochází z Chytej je zanedbatelný množství blízký mule.

reagovat
Neděle 15. dubna 2012 ve 21:37 ® HaD reakce na …
HaD

superweb> to si nemyslím. To je svoboda a omezovat ji nechci.

reagovat
Neděle 15. dubna 2012 ve 21:14 ® Prichy reakce na …
Prichy

pokud mi prijde reklama na rybarske potreby rad se podivam na akce atd., clovek tu rozsiruje obzor kde co nakoupit atd. Pokud mi nekdo nabizi prodlouzeni penisu, kliknu na spam filtr a vymazu to. Tj. cele, vic to neresim. Jinak mam tu soukromy mail uz nekolik dlouhych let a nejaky narust spamu nepozoruji, neco odfiltruje volny a neco mozzila.

co je pruser, kdyz odjedu na tyden pryc a couhaji mi letaky ze schranky, decka a nenechavci to pak tahaji ven a kdyz ti s tim vytahnou napr. slozenku (nebo neco jeste dulezitejsiho) je pruser.

reagovat
Neděle 15. dubna 2012 ve 21:08 ® superweb reakce na …
superweb

David Havlíček> No je otazka jestli by nebylo lepsi proste to neumoznit a nastavit standartne upozorneni na soukromou zpravu do mailu. Takhle si mene technicky zdatni uzivatele chytej(a mesi rybari bude ajtaku asi mensina) zaskrtnou zverejnit s tim, ze jim nevadi kdyz ostatni uzivatele uvidi jejich mail. Ale uz jim treba nedojde, ze existuje neco jako robot na sbirani e-mailu z webu a ze si mohou snadno nechat „zasvinit“ svuj mail..

reagovat
Neděle 15. dubna 2012 v 18:32 ® HaD reakce na …
HaD

superweb> Takto to defaultně nastaveno je. Takže pouze v případě, že někdo svůj mail zveřejnit chce, zveřejní ho.

regulus: bohužel se mýlíš

reagovat
Neděle 15. dubna 2012 v 15:34 ® regulus reakce na …
regulus

superweb> takovejch 30% lidí tady má mail nick@chytej.cz , při troše inteligence z této strany a debility z druhé, to prostě pokud budu chtít zkusím. Nicméně nemyslím si, že by právě kvůli zde uvedenýmu mailu mě zasypaly spamy, tohle byla asi vyjímka. Kolikrát pokud jen strčíš nos na některej e-shop, máš do 24 hodin majla s nějakou super nabídkou, naposledy třeba www.sportfish.co.uk , nikdy jsem tam nic nekoupil, neobjednal a ani se tam nezaregistroval, jen jsem tam včera nakouknul a ejhle, ráno jsem měl maila. Je zajímavý, že přišel na ten soukromej, zcela evidentně je to z nějaký databáze oborově zaměřený, nikdy mě na firemní nepřišlo nic přes ryby a na soukromej nic z oblasti co dělám, přestože mi maily chodí do jednoho komplu i když přes různý poštovní servery. Samozřejmě si nedělám iluzi o tom, že zde inzerující firmy občas zkusí nějakou nabídku poslat, možná i vybírají podle toho co kdo v diskusích píše (ale tomu moc nevěřím), spíš bych to viděl na vytvoření databáze a náhodný výběr několika jedinců, za týden zase několik jiných lidí aby nebylo zřejmý odkudže ty maily jsou a navíc to nedělají tak blbě, že je vidět komu všemu to poslali.

reagovat
Neděle 15. dubna 2012 ve 13:42 ® superweb
superweb

no ja v profilu mail zverejnenej nemam. Mozna by to mohlo byt defaultne nastaveno vsem, myslim ze kvuli zverejneni mailu na chytej tech spamu dostavate daleko vic, jen si to s tim nespojujete :-)

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1