Vyhledávání
Rozdíl Team Dragon 7-21g vs Skeletor Pro 4-24g
10.4.2012 | xhekm00 | 22.805 zobrazení | 84 odpovědí
Zdravím všechny kolegy a prosím o pomoc a radu. Rozhoduji se mezi 2 přívlačovými pruty. Jedná se mi o Team Dragon http://www.rsp-fishing.cz/…m-7-21g-akce a Berkley Skeletor http://www.rsp-fishing.cz/…-40m-4-24g-2. Mohl by mi někdo upřesnit rozdíl v gramážích (7–21g vs 4–24g)? Respektive jak mám chápat udávané rozpětí? To, že má Skeletor „širší“ rozpětí znamená, že je „univerzálnější“? Je mi jasné, že příznivce zde mají obě značky, ale budu samozřejmě rád, pokud zde uvedete Vaše zkušenosti a názory na oba proutky a ulehčíte mi tím rozhodování. Předem díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 15. dubna 2012 v 7:32 ® troutkiller reakce na …
-
kubas>Nejde o to že nadšení opadlo ale Pořídil sem skoro zadara Cardiff od šíma a s podobnejma parametrama mám ještě Daiwu.Po prohlídce zásob sem usoudil že něco pustim dál
reagovatPokud mi zbyde na boatu se pro něj uplatnění najde.
- Neděle 15. dubna 2012 v 0:41 ® kubas reakce na …
-
troutkiller> Co nadšení z prutu nějak rychle opadlo ne? Mě ten prut na veletrhu nezaujal vůbec se přiznám
reagovat…
- Sobota 14. dubna 2012 ve 21:52 ® jajco reakce na …
-
troutkiller> Dík za nabídku,ale já chci 2.70m.
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 21:06 ® troutkiller reakce na …
-
jajco>Pokud o ten Asparagus stojíš tak po prohrabání skříně je to favorit na prodej
reagovat2.10m tuším 2–12g.Je funglovka a ještě sem ho ani neosadil navi
- Sobota 14. dubna 2012 ve 21:03 ® troutkiller reakce na …
-
skwor>Nevim jak u tebe ale u mně fídr Daiwa začíná u Skotské produkce a ta zrovna neni za dvojku
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 21:01 ® troutkiller reakce na …
-
Libor>Nic nehrotim protože zrovna ten korek na dělený rukojeti se tu rozpadl víc lidem
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 20:09 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Vypadá luxusně.
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 v 19:50 ® cormaxx reakce na …
-
skwor> Co se na nich zkurvilo a po jaký době? Nebyl to mrštík?
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 v 19:15 ® jajco reakce na …
-
Stroft>Prut Ryobi wild aspagus.
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 v 19:09 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Nevím co máš na mysli, pod žlutým Ryobi. Ale když žlutý naviják,tak jedině Daiwa Sol
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 v 18:10 ® jajco reakce na …
-
Stroft> Já mám dva a ten co mám na štiky chci pustit,páč sem s ním vydoloval tu loňskou kudlu.Letos chci chytat hlavně okouny a candáty a taky se zas po dlouhé době občes kouknout na Bečvu.Chci pořídit to žluté Ryobi.
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 v 17:41 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Neboj, dělám si legraci.Mám na draky odchytáno spousty ryb.Pruty to jsou fajn, sedí v ruce, mají rychlou akci jen bohužel maj tenké blanky a tím i větší náchylnost k prasknutí. Na poslední moře jsem si od Draku koupil těžkou vláčku a jsem zatím spokojen, tak uvidíme.
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 14:28 ® Libor reakce na …
-
osprey> samosssebou, jasna paka, tak to je a tak to chodi.
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 14:28 ® skwor reakce na …
-
osprey> Ten exceler jsem zmínil, protože je za podobný peníze jako TD. Materiály už jsem nezkoumal, ostatně trout taky odepsal rovnou celý Dragon, tak proč to nevzít stejně jako on, jenom opačnou cestou?
reagovatPravda, nepíšu tolik vykřičníků
- Sobota 14. dubna 2012 ve 14:26 ® džigit
-
se můžete večer zastavit,tihle dva už slaví 20.let „společného“ Praskání
reagovat
https://www.facebook.com/…84828582443/ - Sobota 14. dubna 2012 ve 14:26 ® osprey reakce na …
-
skwor> Exceler by měl mít očka z oxidu zirkonia. Jedna z levnějších keramik.
Draky mají vesměs Fuji Alconite – nejkvalitnější očka z oxidu hliníku. Když se mi Drak rozpadne, zůstanou mi slušné komponenty na nějakou vlastní stavbu. I s tím při nákupu počítám.
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 14:21 ® osprey reakce na …
-
Libor> Jo, jsou to v podstatě emotivní diskuze založené na pocitech zúčastněných.
Firmy si svou strategii určují samy, oslovují určité typy zákazníků, bojují cenou, vlastnostmi produktů či servisem. Dragon nezkrachoval, tak mu to asi funguje.
A o tom, jak fungují giganti typu Daiwa a Shimano bych nepolemizoval. Oni vědí co dělají, protože na to mají lidí jako psů. I když se jim taky nepovedou některé série. Navíc jim se to řeší snáz – jsou to globální firmy s obrovskou produkcí.
A láme se furt a když na to přijde, tak skoro všechno. Poslední nezlomitelný prut zlomil v Brně na výstavě sám dovozce, když demonstroval jeho nezlomitelnost
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 14:15 ® skwor reakce na …
-
cormaxx> Exceler 2,7m 10–40g. Prut podobné cenové kategorie jako TD (ty mají Fuji očka). Přitom jinak se mi ten prut celkem líbil, dražší daiwácké kousky jsem pustil zpátky do stojanu bez toho, že by zanechaly dojem.
troutkiller> Takže aqualite praskají běžně? A proč tady v jednom kuse píšeš, že Dragony praskají, ať si lidi koupí Daiwu? U které jsi právě přiznal, že praská taky.
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 14:00 ® Libor reakce na …
-
troutkiller> a stim autem. Vypada to, ze vsichni ostatni jezdi v pohode. Nikomu kolo neupadlo, jen tobe hned 5× za sebou. Nesmis jezdit pres obrubniky. Prdime na to, uz jsme mimo tema fora. Mozna neco obcas praskne, ale ze by se s tim nedalo jit k vode je scestnej nazor. Moc to hrotis, a oproti tomu to ja moc zlehcuju
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 13:40 ® Libor reakce na …
-
troutkiller> porad plácání a pořád dokola. Ja nic nezboznuju, destiny nemam. Ale jak znova rikam, mam spoustu znamych co jsou s dragony maximalne spokojeni. Tobe se rozpadne korek a delas z toho aferu. Pockej az Te dragon zazaluje pro pomluvu
reagovat. Fakt nic ve zlym, jen diskuze, moc to hrotis.
- Sobota 14. dubna 2012 ve 12:48 ® cormaxx reakce na …
-
skwor> U jaký řady byly ty očka?
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 12:19 ® troutkiller reakce na …
-
skwor>že praskaji Aquality ví snad každej co fídr chytá ale pořád to neřeší prodej klacku u kterejch vim že maji špatné rukojeti a místo stažení z trhu je vpoho prodávám dál
reagovatAle to mi asi nevysvětlíš.
- Sobota 14. dubna 2012 v 11:42 ® skwor
-
Já hlavně nechápu, proč si někdo koupí těch prutů, se kterými fakt není spokojený, hned osm
reagovatMimochodem, kamarádovi se zkurvili očka na vláčáku Daiwa a jinému kamarádovi se podařilo během vytahování krmítka zlomit jejich feeder. Ale proč z toho dělat aféru, že?
Shimanu zdar.
- Sobota 14. dubna 2012 v 11:04 ® troutkiller reakce na …
-
Libor>No nevim co bude padat z tebe až budeš stát na lodi 2500km od náhradního prutu s Destinou prasklou 10cm od spoje
reagovatTo co v tu chvilku padalo ze mně se před 10h nedá publikovat!Jen na okraj se zeptám,jak buděš chválit třeba automobilku která vyrábí auto u kterého upadává přední kolo,ve fabrice o tom ví ale auto prodávaji se stejnou vadou dál?Asi moc né
A tak nějak je to třeba u rukojetí tebou zbožnovanejch Destin!
- Sobota 14. dubna 2012 v 10:35 ® Libor reakce na …
-
troutkiller> při vší úctě, to jsou hrozný plky co tady z tebe padají. Prostě to přeháníš.
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 v 9:48 ® jajco reakce na …
-
troutkiller> Aby vůbec ale něco vyrostlo,vedle draka!
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 v 9:26 ® troutkiller reakce na …
-
jajco>Rajčata,fazole,chmel!Je to fuk jen s nim nechodit k vodě
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 v 8:40 ® jajco reakce na …
-
troutkiller> To já taky,páč mám prostor ve skříni a za skříní omezenej.Ale stroft mi dal tip s rajčatama
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 v 8:16 ® troutkiller reakce na …
-
jajco>Né neboj takovej hrdina už nejsem!Včera sem přehrabal skřín a taky budu muset něco poslat do světa
reagovat - Pátek 13. dubna 2012 ve 22:11 ® jajco
-
Stroft> Věříš že sem čekal tvou reakci!Ale na rajčata sem nemysle
reagovatl,asi si ho nechám!