Chytej.cz

s predni brzdou nebo s baitem? necteno

8.4.2012 | johnny knoxwil | 11.727 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

rozhoduju se jestli koupit nove navyjaky na kaprarinu jen s predni brzdou nebo i s baitrunerem?do­ted sem mel s baitem a celkem mi to vyhovuje ale tech par malo nazoru co sem pozbiral je spis jen pro predni brzdu.ale zas si moc neumim predstavit ze prijde jizda ja budu sekat budu drzet civku a do toho utahovat brzdu kdyz s baitem jen staci otocit klickou a z volnobehu mi prepne na druhou jiz serizenou brzdu o kterou se nemusim starat.takhle po kazdem nahozu budu muset povolovat a po zaseku zas utahovat a serizovat.jak jste na tom vy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 12. dubna 2012 ve 21:37 ® MIG-35
MIG-35

Mam bajty na kapro prutech. Už se mi jeden pokazil a až pude do kopru i druhej pudu do přední brzdy. :-> Navíc dost záleží jaký máš zlozvyky. :-D Já si třeba cívku přidržuju tudíž můžu snadno ladit brzdu. Ale říkam každej to má jináč. :-93;

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 v 18:16 ® silonn reakce na …
silonn

džigit> přední vidlička to jistí už párkrát mě zachránila:-)

a volil bych bait jestli u toho nechceš pořád sedět a koukat na to co to dělá.

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 v 17:50 ® džigit reakce na …

nnnap> imbecil si budeš říkat,až uděláš prutu papá :-))

reagovat
Čtvrtek 12. dubna 2012 v 10:58 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> taky mám na fídru okumu s bajtem. A vzhledem k tomu, že klipuju natvrdo na naviják výhradně u fídru, dá se říci, že jsem tedy imbecil. Ale každý jsme nějaký:-D

reagovat
Úterý 10. dubna 2012 v 11:27 ® džigit reakce na …

Libor> taky nemám,za to bait na feedrech ano.Už se mi párkrát vyplatil :-)

reagovat
Úterý 10. dubna 2012 v 11:24 ® Libor reakce na …
Libor

džigit> jj vím, já se chtěl vytáhnout že nemám ani bojovku :-)

reagovat
Pondělí 9. dubna 2012 ve 23:55 ® džigit reakce na …

Libor> bait není bojovka :-)

reagovat
Pondělí 9. dubna 2012 ve 23:08 ® Libor
Libor

přední brzda je nej, v jednoduchosti je síla. Nikdy jsem bojovku neměl.

reagovat
Pondělí 9. dubna 2012 ve 20:31 ® Lajos173
Lajos173

někdo si na tento systém zvykne někdo ne, já sám je koupil na bayaru na Mrku že původnímu majiteli tento systém vadil ale mě to naprosto vyhovuje :-)

reagovat
Pondělí 9. dubna 2012 v 19:32 @ johnny knoxwil reakce na …

to vypada hodne zajimave!dneska sem po 4 hodinach chytani a sledovani toho jak casto prehazuju krmelec zjistil ze s navyjakem bez baitu by to asi opravdu bylo trosku silenost porad stelovat brzdu

reagovat
Pondělí 9. dubna 2012 v 18:49 ® Lajos173
Lajos173

Ahoj já si loni pořídil okumu viz odkaz, má v matici zabudovaný překlapěč na bait takže po záběru jen přecvakmnu a mám naviják s přední brzdou!!! Tohle řešení je super :-) http://www.usumce.cz/…-dci-80.html

reagovat
Neděle 8. dubna 2012 ve 22:51 ® PETR-rybar

já, když jem měl jen přední brzdu, tak se mi z toho neustálého seřizováni pokazila, pak jsem si koupil s volnoběhem a je to mnohem lepsi, třeba když chytáš v noci atd…

reagovat