Vyhledávání
K70 aneb kdo a kolik nad 70
17.3.2005 | Prichy | 7.479 zobrazení | 39 odpovědí
Zajmalo by me, kdo chytlil a kolik kapru nad 70cm (a nedejboze snedl)? !!!! Ovsem pozor, pocitaji se jen ti ze svazovych vod, za normalnich podminek ( ne na trdlisti, ne po povodnich apod.) a navic musi byt chyceni jinou metodou nez kaprarenim. Tzn. bez "tydenniho vnadeni , bez boilies apod. Takze napr. na feeder, plavacku, na polozenou s kolinkem, zizalou apod. (No, snad mi rozumite)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 17. března 2005 ve 22:17 ® Chose
-
No já mám 2 kapry ze svazovky nad 70cm. Jeden 71,druhej 72,na chleba z hladiny. parádní prožitek. puštěni oba zpět,asi před 4lety… jinak s K70 souhlasím jen do té míry že je škoda že jsou velké ryby masařeny,ale štvě mě,že je to záměr jen kaprařskej. co ostaní? pstruzi,parmy,candoší. Tt
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 ve 21:25 ® pupak
-
prichy – pochopil sem te dobre a nechtel sem se ke K70 uz vyjadrovat, ale ceho je moc toho je prilis, chce se mi verit, ze autori K70 to mysli dobre, ale tak diletantskej postup bez jediny studie bych ja osobne smetl ze stolu byt odpovedny urednik a dal se o tom nebavil. Nemaj v ruce jedinej dukaz, jen samy dohady o tom ze pan X nekde prodal kapra panu Y do soukromeho rybnika. Jsem zvedavej jestli s iniciatori a propagatori prihlasi i k odpovednosti za skody, ktere mohou nastat nikdo z nas nevi co to provede v reviru kdyz se ted bijou v prsa jako jedini spravedlivy.
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 ve 21:06 ® Prichy
-
pupak: no, prave, me jde o to, ze mi pripada, ze si ty kapry kaprari, tak nejak zerou sami a navic si pak stezujou svetu Tak plavackari, feederari, bobkari presvedcite me, ze si kaprari stezuji opravnene nebo se stala chyba, za par „jedincu“, kteri si z kaprariny udelali obchod (knizky, sponzoring apod.), „naucili“ chytat tyto velke kapry lidi, kteri na to nebyli tak nejak pripraveni?
PS: v zadnem pripade se nechci dotknout zadneho konkretniho cloveka, jde mi jen o to, jestli se nekdo nad problemem nezamysli…
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 ve 20:54 ® pupak
-
Ne nikdy v zivote jsem nechytil vetsiho kapra nez 65 cm a nikdy v zivote jsem nechytal na kulicky a nezakrmoval to tejden. A od letoska pude do nebe kazdej kapr co bude mit miru, uz mi s K70 štvete!
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 v 19:30 ® Tomash
-
Před šesti lety na položenou krmítko + foukaná kuku… 2 kapry 71 a 73cm. Sežráni. Masařil jsem. Bylo mi 11, nebo 12 let a chtěl jsem se pochlubit a slyšet – no jo, jsi pašák. Jinak ti ostatní boilie a brambory „s týdením“ vnaděním… C a R
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 v 19:26 ® Zlinsky_lovec
-
U nás tak velký ryby jsou?? Myslím,že jsem nějakýho nad sedmdesát vytáhl na soukrome vode,ale na svazovce nee. Kapraření se totiž nevěnuji…
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 v 18:55 ® vocko
-
Zatim sem nic tak velkyho nechyt. Nejvic asi 52cm jinak prevazne kolem tech 40 a ty vetsinou poustim. Takze sem na tom stejne 0:0
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 v 18:48 ® neberou
-
Můj největší kapr měl 48 cm. Vlastně jsem moc kaprů ještě nechytil. Myslím, že asi tak kolem 4 kusů. Chytám asi tak 10 let.
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 v 18:32 ® Prichy
-
Zacnu sam. Chytal jsem jako malej kluk cca 8 let, polozena. Ted treti rok jsem znovu „nasel“ tento konicek.
Vysledek 0/0. (chycenych/sezranych)
reagovat