Vyhledávání
rybaření na Odře
17.3.2005 | Dafi | 28.233 zobrazení | 22 odpovědí
Máte někdo nějaké zkušenosti s chytáním na Odře? Jde mi o mimopstruhovku od Odry 7 až po 1. Víte, co tam jsou za ryby? Někde jsem četl, že převážně ostroretky, jelci a kapři, občas parma a dost taky úhoř, z dravců maximálně štika
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 6. ledna 2012 v 19:22 ® Forme
-
chlapy žije se tady na forku ještě?? mám dotazy na odru 1
reagovat - Středa 23. března 2005 v 1:06 ® jelen
-
hele bando vy snad chcete ať se upíšu k smrti chytáme na bójku,na okouna,tlouště,karase,plotici,céjna podle toho co se nám podaří lapnout,prut na sumce 210–240cm,šňůra na 50kg(možná moc,ale nikdy nevíš jak velký sumec zabere)a ostatní vybavení máme asi jako jiní sumcaři,pořád se ještě učíme a snažíme vylepšovat sestavy,chce to zkoušet a zkoušet vlastní pokusy jsou k nezaplacení
reagovat - Středa 23. března 2005 v 0:53 ® jelen
-
Quote: On 2005–03–22 20:38, bedna napsal: Jelen. Ještě jsi zapoměl,že jsem tam chytil štiku a Josef taky a hned 70 na chleba. Jo a letos musíme koupit bivák, ať to nemusíme ,hned jak spadne první kapka, balit.
hele bedno máme stan NÉ,nebo už né?
reagovat - Úterý 22. března 2005 ve 21:38 ® bedna
-
Jelen. Ještě jsi zapoměl,že jsem tam chytil štiku a Josef taky a hned 70 na chleba. Jo a letos musíme koupit bivák, ať to nemusíme ,hned jak spadne první kapka, balit.
reagovat - Úterý 22. března 2005 v 16:05 ® rybar11
-
jelen- napsal jsem Ti osobní zprávu, tak si ji přečti!
reagovat - Úterý 22. března 2005 ve 14:44 ® Ciffik
-
jelen. a jak chytas?? na tezke. nebo kacena…+ na co + jake vybaveni
reagovat - Úterý 22. března 2005 ve 12:26 ® jelen
-
na odře 2 není taky žádna extra hloubka,tam kam chodím je jen 1,6 –2,2m,sumci možná budou i na odře 3,po povodních jsou skoro všude,jestli někdo víte o pěkných místech na odře 3 tak mi prosím napište,rád bych si tam někde zachytal,pokud jde o místa kam na sumce na odře 2 tak od mostu v koblově až po soutok odra opava,jsou všude,na soutoku odra opava byl předloni chycen sumec skoro 2m,byl vyfocen i v některém časopise
reagovat - Pondělí 21. března 2005 v 16:00 ® Dafi
-
Rybaření na Odře Díky za reakce všem, ptal jsem se na osádku v Odře a dost mě překvapili ti sumci, párkrát jsem byl v Suchdole, chytl jsem tam pár kaprů cca 40cm a úhořů kolem 1 metru, havěť typu okoun a tloušť nepřeberně, nic jiného zatím ne, proto jsem chtěl vědět, jestli tam je i něco jiného. Ti sumci a mníci budou asi ve velké vodě kolem Ostravy, v Suchdole má řeka max. 8metrů a hloubka kolem metru v tůních dva. Od Mankovic po Odry vypadá Odra jako větší potok a výš to už je pstruhovka a tam kromě pstruhů a lipanů už snad nic jiného není
reagovat - Pondělí 21. března 2005 v 15:56 ® Ciffik
-
kde presne chodite chytat na tu dvojku ty sumce…???? taky me to zajima ale nemam vybavu na velky macky…
reagovat - Pondělí 21. března 2005 v 11:57 ® jelen
-
Quote: On 2005–03–19 09:56, rybar11 napsal: jelen- tyky se zajímám o sumce a bydlím kousek (Havířov). Mám dva dotazy: Pouštíš ty sumce? Nemohl bych se někdy přidat do Vaší sumcové výpravy. Chytám dva roky a měl jsem jen jeden záběr. Já osobně to chci pouštět. Napiš mi když tak osobní zprávu.
pouštíme skoro vše,vzali jsme jen jednoho sumce a 3 úhoře,s tím přibraním do party to asi pude,musím se zeptat kámoše,na sumce začináme chodit v květnu,to chytáme ne rousnice,tak se pak koncem dubna ozvi PS:sumce(30cm)jsem chytil už i na ostravici
reagovat - Pondělí 21. března 2005 v 11:45 ® jelen
-
koudy:chodím výhradně na odru 2,ale letos se chystám prošméjdit i odru 3,tam jsem ještě nikdy nebyl a už vůbec nechytal tak jsem moc zvědav jak tam odra vůbec vypadá
reagovat - Sobota 19. března 2005 ve 22:17 ® festr
-
dneska jsem tu odru zkontroloval a tipuju to tak na 1 stupeň povodňové aktivity doufám,že to nebude horší. byl jste někdo v Porubě na rybářské burze?
reagovat - Sobota 19. března 2005 ve 12:52 ® Koudy
-
jelen:a na kterou odru(které číslo) chodíš?
reagovat - Sobota 19. března 2005 v 10:56 ® rybar11
-
jelen- tyky se zajímám o sumce a bydlím kousek (Havířov). Mám dva dotazy: Pouštíš ty sumce? Nemohl bych se někdy přidat do Vaší sumcové výpravy. Chytám dva roky a měl jsem jen jeden záběr. Já osobně to chci pouštět. Napiš mi když tak osobní zprávu.
reagovat - Pátek 18. března 2005 ve 22:45 ® fikus
-
nevíte jaká je obsádka ryb v okolí Suchdolu nad Odrou? Jezdím tam pracovně a skoro vždycky se zastavím u Odry a čučím jak je tam krásně. Kvůli tak hezké řece jsem ochotný si letos ještě přikoupit MP povolenku.
reagovat - Pátek 18. března 2005 ve 22:36 ® jelen
-
v odře je snad všechno,chodím tam s kámošem hlavně v létě na sumce,na rousnici se tam dá chytit cokoliv, v květnu až srpnu jseme chytli plno zajimavých ryb,třeba i mníka,sumečka amerického,plno sumců(15–124cm),parmu,lína,krásne karasy,úhoře, myslím ,že to pro ilustraci stačí, v létě tam hlavně berou sumci ve všech velikostech,tak lovu zdar
reagovat - Pátek 18. března 2005 ve 13:23 ® Ciffik
-
festr. jestli ti nevadi ze bys sel s 16 letym parchantem (to jsem ja) tak to beru. mohli bychom nekdy
rybar11. klidne zajdu ale nemam musak. takze na plavanou nebo polozenou…
reagovat - Pátek 18. března 2005 v 11:38 ® rybar11
-
Chtěl bych tam vyrazit s muchou na parmy. myslím Odru 3. Byl tam chycený republikový rekord, tak proč to nevyzkoušet. Nepřidal by se někdo??
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 ve 22:12 ® festr
-
Ciffik-můžem to zkusit až to bude teplejší a bude tepleji. Teď je to rozvodněné jak to taje. Je mi 39 ,jak jsi na tom ty ???
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 ve 21:45 ® Ciffik
-
jsem tam jako doma hlavne na 2 a 3 . je tam spousta oukleji nejaky ten kapr ostroretka jelci. hodne jelcu candati a taky hodne uhoru a sumcu. okouny a hrouzky ani nepocitam…
to festr: nezajdes se mnou nekdy . kde bydlis kolik mas......
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 ve 21:20 ® festr
-
Na Odře je velké množství ryb. Od ouklejí až po sumce. Já mám prošlápnutou Odru2 a Odru3 -tu obvzlášť. je to dosti velký revír a místy špatně dostupný,ale stojí to zato!!!!
reagovat - Čtvrtek 17. března 2005 ve 20:24 ® Koudy
-
dafi:zatim nevim ale letos se to chystam prozkoumat
reagovat