Chytej.cz

rybaření na Odře necteno

17.3.2005 | Dafi | 28.233 zobrazení | 22 odpovědí

Máte někdo nějaké zkušenosti s chytáním na Odře? Jde mi o mimopstruhovku od Odry 7 až po 1. Víte, co tam jsou za ryby? Někde jsem četl, že převážně ostroretky, jelci a kapři, občas parma a dost taky úhoř, z dravců maximálně štika

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 6. ledna 2012 v 19:22 ® Forme

chlapy žije se tady na forku ještě?? mám dotazy na odru 1

reagovat
Středa 23. března 2005 v 1:06 ® jelen

hele bando vy snad chcete ať se upíšu k smrti chytáme na bójku,na okouna,tlouště,ka­rase,plotici,céj­na podle toho co se nám podaří lapnout,prut na sumce 210–240cm,šňůra na 50kg(možná moc,ale nikdy nevíš jak velký sumec zabere)a ostatní vybavení máme asi jako jiní sumcaři,pořád se ještě učíme a snažíme vylepšovat sestavy,chce to zkoušet a zkoušet vlastní pokusy jsou k nezaplacení

reagovat
Středa 23. března 2005 v 0:53 ® jelen

Quote: On 2005–03–22 20:38, bedna napsal: Jelen. Ještě jsi zapoměl,že jsem tam chytil štiku a Josef taky a hned 70 na chleba. Jo a letos musíme koupit bivák, ať to nemusíme ,hned jak spadne první kapka, balit.

hele bedno máme stan NÉ,nebo už né?

reagovat
Úterý 22. března 2005 ve 21:38 ® bedna

Jelen. Ještě jsi zapoměl,že jsem tam chytil štiku a Josef taky a hned 70 na chleba. Jo a letos musíme koupit bivák, ať to nemusíme ,hned jak spadne první kapka, balit.

reagovat
Úterý 22. března 2005 v 16:05 ® rybar11

jelen- napsal jsem Ti osobní zprávu, tak si ji přečti!

reagovat
Úterý 22. března 2005 ve 14:44 ® Ciffik
Ciffik

jelen. a jak chytas?? na tezke. nebo kacena…+ na co + jake vybaveni

reagovat
Úterý 22. března 2005 ve 12:26 ® jelen

na odře 2 není taky žádna extra hloubka,tam kam chodím je jen 1,6 –2,2m,sumci možná budou i na odře 3,po povodních jsou skoro všude,jestli někdo víte o pěkných místech na odře 3 tak mi prosím napište,rád bych si tam někde zachytal,pokud jde o místa kam na sumce na odře 2 tak od mostu v koblově až po soutok odra opava,jsou všude,na soutoku odra opava byl předloni chycen sumec skoro 2m,byl vyfocen i v některém časopise

reagovat
Pondělí 21. března 2005 v 16:00 ® Dafi

Rybaření na Odře Díky za reakce všem, ptal jsem se na osádku v Odře a dost mě překvapili ti sumci, párkrát jsem byl v Suchdole, chytl jsem tam pár kaprů cca 40cm a úhořů kolem 1 metru, havěť typu okoun a tloušť nepřeberně, nic jiného zatím ne, proto jsem chtěl vědět, jestli tam je i něco jiného. Ti sumci a mníci budou asi ve velké vodě kolem Ostravy, v Suchdole má řeka max. 8metrů a hloubka kolem metru v tůních dva. Od Mankovic po Odry vypadá Odra jako větší potok a výš to už je pstruhovka a tam kromě pstruhů a lipanů už snad nic jiného není

reagovat
Pondělí 21. března 2005 v 15:56 ® Ciffik
Ciffik

kde presne chodite chytat na tu dvojku ty sumce…???? taky me to zajima ale nemam vybavu na velky macky…

reagovat
Pondělí 21. března 2005 v 11:57 ® jelen

Quote: On 2005–03–19 09:56, rybar11 napsal: jelen- tyky se zajímám o sumce a bydlím kousek (Havířov). Mám dva dotazy: Pouštíš ty sumce? Nemohl bych se někdy přidat do Vaší sumcové výpravy. Chytám dva roky a měl jsem jen jeden záběr. Já osobně to chci pouštět. Napiš mi když tak osobní zprávu.

pouštíme skoro vše,vzali jsme jen jednoho sumce a 3 úhoře,s tím přibraním do party to asi pude,musím se zeptat kámoše,na sumce začináme chodit v květnu,to chytáme ne rousnice,tak se pak koncem dubna ozvi PS:sumce(30cm)jsem chytil už i na ostravici

reagovat
Pondělí 21. března 2005 v 11:45 ® jelen

koudy:chodím výhradně na odru 2,ale letos se chystám prošméjdit i odru 3,tam jsem ještě nikdy nebyl a už vůbec nechytal tak jsem moc zvědav jak tam odra vůbec vypadá

reagovat
Sobota 19. března 2005 ve 22:17 ® festr

dneska jsem tu odru zkontroloval a tipuju to tak na 1 stupeň povodňové aktivity doufám,že to nebude horší. byl jste někdo v Porubě na rybářské burze?

reagovat
Sobota 19. března 2005 ve 12:52 ® Koudy
Koudy

jelen:a na kterou odru(které číslo) chodíš?

reagovat
Sobota 19. března 2005 v 10:56 ® rybar11

jelen- tyky se zajímám o sumce a bydlím kousek (Havířov). Mám dva dotazy: Pouštíš ty sumce? Nemohl bych se někdy přidat do Vaší sumcové výpravy. Chytám dva roky a měl jsem jen jeden záběr. Já osobně to chci pouštět. Napiš mi když tak osobní zprávu.

reagovat
Pátek 18. března 2005 ve 22:45 ® fikus
fikus

nevíte jaká je obsádka ryb v okolí Suchdolu nad Odrou? Jezdím tam pracovně a skoro vždycky se zastavím u Odry a čučím jak je tam krásně. Kvůli tak hezké řece jsem ochotný si letos ještě přikoupit MP povolenku.

reagovat
Pátek 18. března 2005 ve 22:36 ® jelen

v odře je snad všechno,chodím tam s kámošem hlavně v létě na sumce,na rousnici se tam dá chytit cokoliv, v květnu až srpnu jseme chytli plno zajimavých ryb,třeba i mníka,sumečka amerického,plno sumců(15–124cm),parmu,lí­na,krásne karasy,úhoře, myslím ,že to pro ilustraci stačí, v létě tam hlavně berou sumci ve všech velikostech,tak lovu zdar

reagovat
Pátek 18. března 2005 ve 13:23 ® Ciffik
Ciffik

festr. jestli ti nevadi ze bys sel s 16 letym parchantem (to jsem ja) tak to beru. mohli bychom nekdy

rybar11. klidne zajdu ale nemam musak. takze na plavanou nebo polozenou…

reagovat
Pátek 18. března 2005 v 11:38 ® rybar11

Chtěl bych tam vyrazit s muchou na parmy. myslím Odru 3. Byl tam chycený republikový rekord, tak proč to nevyzkoušet. Nepřidal by se někdo??

reagovat
Čtvrtek 17. března 2005 ve 22:12 ® festr

Ciffik-můžem to zkusit až to bude teplejší a bude tepleji. Teď je to rozvodněné jak to taje. Je mi 39 ,jak jsi na tom ty ???

reagovat
Čtvrtek 17. března 2005 ve 21:45 ® Ciffik
Ciffik

jsem tam jako doma hlavne na 2 a 3 . je tam spousta oukleji nejaky ten kapr ostroretka jelci. hodne jelcu candati a taky hodne uhoru a sumcu. okouny a hrouzky ani nepocitam…

to festr: nezajdes se mnou nekdy . kde bydlis kolik mas......

reagovat
Čtvrtek 17. března 2005 ve 21:20 ® festr

Na Odře je velké množství ryb. Od ouklejí až po sumce. Já mám prošlápnutou Odru2 a Odru3 -tu obvzlášť. je to dosti velký revír a místy špatně dostupný,ale stojí to zato!!!!

reagovat
Čtvrtek 17. března 2005 ve 20:24 ® Koudy
Koudy

dafi:zatim nevim ale letos se to chystam prozkoumat

reagovat