Vyhledávání
Šluknovský výběžek
30.3.2012 | monaster | 56.140 zobrazení | 49 odpovědí
rybaření ve Šluknovském výběžku.......vážení pánové, páni kluci milé dámy, děvčata …vzhledem k faktu , že jsem se přistěhoval do této bohem a svatým Petrem zapomenuté části naší země kde netečou řeky (nepočítám li pstruhové) a kde je člověk odkázaný na menší či větší louže skoro pořád zamrzlé rád bych v tomu foru probíral revíry, úlovky, zážitky .apod
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 27. června 2012 v 18:22 ® monaster
-
tak na jednom z rybníčků Velkošenovkého potoka. na feeder na červa
reagovat - Pátek 18. května 2012 ve 20:52 ® Mális reakce na …
-
Tak určitě na mandavě něco je, ale jsou to daný úseky. A aby člověk lítal dnes už jenom po tůních je smutný.
reagovat - Čtvrtek 17. května 2012 v 10:23 ® monaster
-
tak jsem viděl včera poprvé v Mandavě lipana.......... krasavec
reagovat - Středa 16. května 2012 ve 13:25 ® monaster reakce na …
-
až uvidíš blbnou co čumí do řeky klidně se přihlaš, dělám to ráno i večer než jede bus
reagovat - Středa 16. května 2012 ve 13:24 ® monaster reakce na …
-
mális: j potoka jsem tam viděl nádhernýho jen doufám, že ho nikdo nechytí a když tak pustí
reagovat - Úterý 15. května 2012 ve 20:47 ® Mális reakce na …
-
monaster> JO taky mám osobáka potočáka z mandavy
reagovat, ale bohužel co se nenatáhne z Německa tak jedině nějakej kočárek nebo jinej bordel od našich milovaných romů z VDF .
- Pondělí 14. května 2012 v 9:42 ® monaster reakce na …
-
kecáš
reagovatve VDF se v mandavě pstruzi proháněj a v Rumburku je v ní miliardu hrouzků
- Neděle 13. května 2012 v 11:35 ® Mális
-
Šluknovskej výběžek je sežranej…
reagovat - Středa 9. května 2012 v 9:30 ® monaster reakce na …
-
hraz opravena. uprostred kupka hnoje. jak nasazeno nevím
reagovat - Úterý 8. května 2012 ve 22:38 ® Filip00 reakce na …
-
monaster> kačák byl můj dětskej rybník, kuba je dobrá jsou tam amuři a byl tam i rak, dříve jim uteklo z lesního divadla mraky pstruhů i ten tam může nějaký být,cihelna má hodně překvapení, hodně se chytá na tom velkym ve Šluknově, škoda zámečáku,že ho mají unterwasermani a nedostali ho rybáři, dotace jsou dotace
reagovat - Úterý 8. května 2012 v 17:27 ® Petas reakce na …
-
monaster> Kačák je napuštěnej??? Maličký rybník v poli nad Lipovou směr na Šluknov.
reagovat - Úterý 8. května 2012 v 17:25 ® Petas
-
O víkendu se chystám na sever ke tchánovi. Rád bych zašel na Salmov. Nějaké info či postřehy??
reagovat - Pondělí 7. května 2012 v 11:39 ® monaster reakce na …
-
filip000: ten první z Lipový na Šenov už je napuštěnej ale asi bez ryb. nejblíž to mám asi na KUBU ale tam nikdy ani tuk. no a nebo na cihelnu do Vilémova
reagovat - Sobota 5. května 2012 ve 22:21 ® Filip00 reakce na …
-
monaster> v Lipový mám chatu, dobrej rybníček byl kačák nad vjezdem do vesnice a pod králem na výjezduj do vilémov oba vypuštěný
reagovat - Pátek 4. května 2012 v 9:52 ® monaster
-
Mandava ve Vdf dnes i včera přikalená.
reagovat - Pondělí 30. dubna 2012 v 11:18 ® monaster reakce na …
-
včera na hodinku na čerňáku (Černý Rybník v Šenově) ani ťuk. cestou domů jsem zjistil proč
reagovatvšechny ryby chytaly bronz na druhý straně rybníka
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 17:51 ® hering reakce na …
-
monaster> Bohužel není
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 12:52 ® monaster reakce na …
-
oblast je siroka. protoze makam ve VDF. TZn jezdim od Senova na Sluknov,RBK,VDF. nejde mi o kapra. rád chytám cejny, plotice, líny.......kdysi jsem se zaměřoval na cejna na Nechrance, na plotici na Ohři a v Chlumci na rybníce, na hady v Chabařovicích na dnešním Liščáku – od tý doby co se tam objevil trumen to nebylo lehký.......plotice v chlumci to byla zábava. lupal jsem jeden kousek za druhým když kapraři tvrdili že se to celej den nehne
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 12:25 ® monaster
-
je tu někde nějaká říčka která není pstruhovka a nebo musím až na Labe nebo Ploučnici? dik
reagovat - Středa 25. dubna 2012 v 9:18 ® monaster reakce na …
-
v Lipový
reagovat - Úterý 24. dubna 2012 ve 22:01 ® Filip00 reakce na …
-
ty bydlíš ve Velkém Šenově?
reagovat - Úterý 24. dubna 2012 v 15:08 ® monaster reakce na …
-
z Rybniště je Dvořáček a Merežková
reagovatjj vejběžek je mrňavej
- Pondělí 23. dubna 2012 v 18:57 ® tutamilan reakce na …
-
ja do Usti rekneme z Rybniste,jeste nez si se odstehoval jsme spolu chvilku chytali v Mojziri
reagovat - Pondělí 23. dubna 2012 v 17:50 ® monaster reakce na …
-
ahoj. nepsali jsme si uz driv ohledne neceho? prestehoval jsem se z Usti. rekneme do Senova.
reagovat - Pondělí 23. dubna 2012 v 17:18 ® tutamilan
-
Ahoj,kde na sluknovsku bydlis?respektive kam az saha oblast o ktere by jsi rad mluvil?bydlel jsem tam 22 let a prochytany to tam mam celkem slusne,a jelikoz tam mam spoustu starejch dobrejch kamaradu tak i tusim na kterem krcalku jsou,nebo spis nejsou ryby
reagovat.v kazdem pripade bych rad o tomto kraji pokecal,jelikoz zadnej z tamnich kamaradu net nema tak o tom nemam s kym pokecat
- Pátek 20. dubna 2012 v 10:19 ® monaster reakce na …
-
na čerňáku vím že ryby jsou ale chytal jsem tam 2× a zatím nic. Salmov je pěkná voda, tam bych rybu čekal ale nevěděl jsem kudy k němu a když jsem měl ještě Colta stálo ně to 2× uražení vejfuku
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 19:54 ® jiret
-
Nazdar všichni, je super že se tady otevřelo tohle fórum. Na šluknovsko jezdíme k rodičům na chatu a na tamních rybnících jsem po letech znovu propadl rybaření. Úlovky nic extra (ale ty nemám ani jinde
reagovat, ale klid, pohoda a krásná příroda. Malé rybníky okolo 1–2 hektarů se mi líbí mnohem víc než obrovský nádrže typu Rozkoš atp. Osobně nejraději chodím na Černý rybník a na Salmovský. S pozdravem Jirka.
- Úterý 17. dubna 2012 v 15:08 ® monaster
-
dnes na Mandavě ve VDF jeden Muchoň u Alberta. málem jsem přišel pozdě do práce
reagovatdocela mu to šlo ikdyž já bych zvolil jinou mouchu
chytal na suchou......
- Čtvrtek 12. dubna 2012 v 9:10 ® Blondak01
-
No oni mají všechny rybníky pěkný a starají se o ně. Jsou to sice takové louže ale… Nejradši chodím na mexiko (mezi Rumburkem a Jiříkovem)
reagovat - Středa 11. dubna 2012 v 9:23 ® monaster
-
myslíš ten rybník co je u silnice vidět z busu? s ostrůvkem?
reagovat