Vyhledávání
Šluknovský výběžek
30.3.2012 | monaster | 56.145 zobrazení | 49 odpovědí
rybaření ve Šluknovském výběžku.......vážení pánové, páni kluci milé dámy, děvčata …vzhledem k faktu , že jsem se přistěhoval do této bohem a svatým Petrem zapomenuté části naší země kde netečou řeky (nepočítám li pstruhové) a kde je člověk odkázaný na menší či větší louže skoro pořád zamrzlé rád bych v tomu foru probíral revíry, úlovky, zážitky .apod
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 11. dubna 2012 v 8:58 ® Blondak01
-
No ono to tady u nás prostě stojí za prd. Ale s tím asi nepohnem. Myslím si, že nejlépe to asi vede Jiříkov. Taky tam nejradši chodím.
reagovat - Úterý 10. dubna 2012 ve 20:19 ® monaster reakce na …
-
taak ještě fotky z Cihelny
reagovat - Úterý 10. dubna 2012 ve 13:28 ® monaster reakce na …
-
jinak jsem viděl pořádný kusance na Čerňáku ale chytal jsem tam jen jednou
reagovat - Úterý 10. dubna 2012 ve 13:28 ® monaster reakce na …
-
petas: v neděli na cihelně. za dvě hodinky jedna plotička – první ryba letos. plavačka bez krmení zakrmeno jen několika zrníčky kuku.
reagovat - Pondělí 9. dubna 2012 v 1:38 ® pipa
- No tady máš dobrou pstruhovku,no možná po těch vymáchanejch
pampeliškách,už mimopstruhovku
reagovat
- Sobota 7. dubna 2012 v 8:28 ® Petas reakce na …
-
Na Kubajzovy nějaké rybky jsou, ale aktuální info nemám, jezdím tam párkrát do roka do Lipové za tchánem. Nečekej tam žádné zázraky, jak sám říkáš malá louže. Lepší je rybník ve Šluknově. Jen bacha na těžká olova, na dně je spousta bahna, ať to v něm neutopíš.
reagovat - Pátek 6. dubna 2012 ve 13:30 ® monaster
-
tak granuláči nasazeni. ale jestli i do potoků to nevím
reagovat - Pátek 6. dubna 2012 v 1:01 ® superweb reakce na …
-
osprey> Kdyz nepocitam soukrome reviry, nejvice kapru nad 10kg mam z rybniku do 3ha. Ten moment prekvapeni, kdy clovek na 1. pokus na novem reviru ceka v lepsim pripade lina nebo K50 a prijde K80+ byva nepopsatelny. Prestoze jsem mel(a stale mam) rad reky, i tenhle rybolov ma neco do sebe. To ze mi z 1,5ha chovnaku 150m od domova udelali loni revir me hodne potesilo
reagovatDo te doby to bylo k nejblizisimu pro pouzitelnemu kolem 20km..
- Pátek 6. dubna 2012 v 0:55 ® jirka st reakce na …
-
zdar šluknováku. znám to tam a na ryby bych tam ani nechodil,možná jedině s ruskou třpytkou bys tam snad něco dostal,ale to nezkoušej.Jestli jsi mobilní zvu tě na náš revír do České Lípy na dubici,ploučnici,nebo robečský potok.Slibuji Ti že si dobře zachytáš.
reagovat
přeji dobré úlovky j. - Čtvrtek 5. dubna 2012 v 15:19 ® osprey reakce na …
-
monaster> Ale stejěn mají ty krcálky s pár rybama kouzlo. I to jejich objevování stojí za to. Dlouho si myslíš, že tam jsou jen karásci a pak se třeba nestačíš divit.
reagovat - Středa 4. dubna 2012 v 18:23 ® monaster
-
jinak vím že ty rybníčky jak dlaň nejsou státní rozpočet tzn co se do nich nedáý to se znich na vlasci nevytáhne. a to co sežere Franta Blábol kormorán nebo volavka já už nechytím. v tom je Labe jiný,. něco se narodí, něco splave, něco nasadí ČRS..........
reagovat - Středa 4. dubna 2012 v 17:45 ® monaster
-
osprey: tak tak nějak postupně. ten kapr v profilovce je z Ebra kdy jsem velekapry chytal poprve a naposlad ale vzhledem k velikosti nebo spíš mrňavosti toho egologa jsem tam dal větší rybu.
větší kouzlo pro mně má velký cejn, plotice k 45 to samý karas ale to by nebylo vidět
reagovat - Středa 4. dubna 2012 ve 12:24 ® osprey reakce na …
-
monaster> Ono to máš těžký. Vody tam moc nemáte a pokud si tam někdo dokáže slušně zachytat, tak to nikde vykřikovat nebude.
Jde i o to, co bys rád chytal. Ty malé říčky, co tam máte, nejsou úplně bez ryb a třeba objevíš jejich kouzlo. Jestli ti jde spíš o takové kousky, jako máš na profilové fotce, tak to bude nejspíš problém.
A pokud jde o kolegu nnnapa, ten ti svým osobitě specifickým způsobem sděluje velkou pravdu. Ve Šluknovském výběžku (a nejen tam) se zanedbalo mnohé – zapomínalo se i na lidi, natož na ryby. Jediná cesta je, že lidi pochopí, že se o své věci musejí postarat sami. To je třeba i důvod, proč já, ač od přírody líný, pomáhám sem tam našemu starostovi.
reagovat - Středa 4. dubna 2012 v 11:46 ® nnnap
-
bohem a státem zapomenutý kout. Centrální vlády vždycky sraly na pohraničí. Jenom tvrdý kapitalismus na místní úrovni, přechod válčících stran, nebo návrat k feudalismu může vrátit ryby do místního vodstva. Takže ryby budou, jen je otázka kdy. Pouze církev a to píšu jako antikrist ateistický, se starala o půdu svou i v těchto prdelích.
reagovat - Pondělí 2. dubna 2012 v 17:58 ® monaster
-
mne zajimalo kde ma cenu chytat a tak a ne kde beha jaka skodna..........
reagovat - Pondělí 2. dubna 2012 v 15:53 ® nnnap reakce na …
-
monaster> zřejmě nejenom kovovým šrotem je živ náš etnický kolektiv. Ale můžeš si to vynahradit- poslechem alba Věry Bílé.
reagovat - Pondělí 2. dubna 2012 v 9:01 ® monaster
-
o víkendu Velkošenovský – Kuba. ani ťuk
reagovat - Sobota 31. března 2012 v 0:11 ® TarzanCZ
-
Mám pár tipů na zdejší revíry
- parkovat auto tak abyste na něho celou dobu viděl
- neotáčet se k prutům a rybářskému vybavení zády
- nosit u sebe projistotu pepřák, kdyby na vás náhodou nějaká zdejší
plevelná ryba zaútočila
- Pátek 30. března 2012 v 19:19 ® nnnap
-