Vyhledávání
nejhezčí česká ryba
21.3.2012 | alexdelpiero | 30.063 zobrazení | 87 odpovědí
Chtěl bych vědět jakou rybu z českých vod považujete za nejhezčí případně nejoblíbenější a proč? :)U mě vede Parma a Candát :)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 28. března 2012 ve 21:05 ® ladamaj reakce na …
-
Fryw>jo to znám ale chce to trpělivost někdy ktomu přijede parkrát,jinak sem je chytal i na rákos toje podívaná.
reagovat - Středa 28. března 2012 ve 20:56 ® Fryw
-
džigit> Je to běžná ryba našich vod. Jestli byl dovezen někdy v 60. letech, tak je pomalu jednou tolik domácí než já .-) (myslím amura, ne klobásu)
ladamaj> a hlavně jak přehlíží chleba co jim doplave až pod nos
reagovat - Středa 28. března 2012 v 17:51 ® ladamaj reakce na …
-
Fryw>tak tak mám takhle amury natočené něco užasného.
reagovat - Středa 28. března 2012 v 17:51 ® ladamaj reakce na …
-
Fryw>tak tak mám takhle amury natočené něco užasného.
reagovat - Středa 28. března 2012 v 16:01 ® džigit
-
když už tu někdo jmenoval i import,já dávám hlas pro Csabai kolbász
reagovat - Středa 28. března 2012 ve 13:32 ® Fryw
-
Koukám, že cejn tu je jen jednou. Lopata nad 50 cm, to je přeci paráda. I takový perlín je moc hezká ryba. Ani ne tak na prutu, jako spíš ve vodě, když se hezky krmí z hladiny. A myslím, že ani amur, takové torpédo když se vyhřívá na hladině, nemůže nechat žádného rybáře chladným… Jsem rád, že se to ubjevil i ježdík
reagovat - Středa 28. března 2012 v 9:59 ® ladamaj reakce na …
-
chosebaits>naprosto stebou souhlasím říkám to samé každá má své kouzlo ať malá či velká hlavně že ještě máme co chytat.
reagovat - Úterý 27. března 2012 ve 21:43 ® hraji reakce na …
-
nedby> slunečnice pestrá má malou vadu, není to původní česká ryba, nýbrž import
reagovat - Úterý 27. března 2012 v 19:08 ® nedby
-
říkám pořád slunečnice pestrá to je paráda
reagovat - Neděle 25. března 2012 v 19:44 ® chosebaits
-
Sumec,parma,lín,okun,mník,červenopeřice...... Každá má svá kouzlo a každá ryba muže být krásná a není to dáno velikostí.
reagovat - Neděle 25. března 2012 v 17:55 ® PetrS
-
na potocaka bych nezapominal
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 ve 23:57 ® alexdelpiero
-
člověk si vzpomene na dětství a svoje první úlovky když si vyrobil ze silonu pytlačku ještě si pamatuju ty malý splávky na který jsem chytával
reagovatkdyž jsem chytl něco většího než plotici upaloval jsem tu „velkou“ rybu ukázat mámě.. Dostal jsem nadáno, že pytlačím a že mě chytne porybnej
- Čtvrtek 22. března 2012 ve 22:47 ® Bigpista reakce na …
-
stump> Máš pravdu! Úplně jsem zapomněl na mou první rybu! Taky to byl karas z jednoho vesnického kachňáku. Bylo mi 8 let a byl jsem s kamarádem na prázdninách u jeho babičky. Chytil jsem ho pěkně poctivě na pytlačku. Ach bože, způsobils mi záchvat nostalgie
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 ve 21:59 ® Dawee
-
Pro mě neexistuje nejhezčí ryba, všechny jsou svým způsobem krásný
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 ve 20:09 ® Segoves reakce na …
-
stump> karase obecnýho sem viděl zatim jenom na obrázku to může bejt vážně pěkná rybička:)
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 19:56 ® stump
-
Nikdy nezapomenu na první rybku, kterou jsem jako malý kluk chytil v návesním rybníčku. Byl to karásek (zakrslá forma karase obecného). Dodnes ho považuji za nejhezčí a nejhodnotnější úlovek svého rybářského života.
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 16:12 ® vovo
-
Pro mě je to Lín, Ježdík, hrouzek,
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 15:31 ® skwor
-
Okoun a tloušť, obě naše původní krásné ryby.
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 15:09 ® Cudla
-
To nejde říct ta je nejkrásnšjší ,i vošklivec jako je vranka je nádherná.I to švícko když se naježí atd…všechny jsou nej.
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 11:49 ® nnnap reakce na …
-
pianista> …z Troch studničiek…
reagovat
prošel sem kolem, říkáš, že jsem udělal chybu? - Čtvrtek 22. března 2012 v 10:56 @ pianista
-
Vono se to „nejhezčí česká ryba“ a já vo žrádle. Nejhezčí česká ryba je určitě tadle:
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 10:51 @ pianista reakce na …
-
MP-E65mm>Lín je krom salmonidů, úhoře a mníka asi nejchutnější ryba domácí. Na všechny způsoby. Tŕeba uzený v majonéze s chilli je výtečný. Nebo pečený s hříbky z Troch studničiek nemá chybu. Slintám…
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 10:48 @ pianista reakce na …
-
Segoves> Mně nezmateš ani rodidly prababičky, ba ani ne šťávou z mezonů. Nevím, co by mě zmátlo… Snad seppuka páně prezidentova na Karlově mostě.
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 10:40 ® MP-E65mm
-
Každá má něco do sebe, ale když bych měl nějakou vyzdvihnout je to lín
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 10:22 ® Segoves reakce na …
-
pianista> snad sem tě tim odbočením od tématu moc nezmátl jestli jo tak promiň jen sem chtěl říct že se těším na uzenou domácí rybu protože ty kupovaný mi už lezou krkem
MIG-35> tak tak:)
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 9:44 @ pianista reakce na …
-
Segoves> Makrely jsou už v českém absurdistanu označované za „českou rybu“? Nebo je to jen delirium tremens notorika?
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 9:43 ® MIG-35 reakce na …
-
Segoves>kety.vydra> Jakákoliv ryba či jiný pokrm připravený doma je o X tříd jinde než koupenej!
reagovatA nej ryby pro mě: okoun, candoš,lín.
- Čtvrtek 22. března 2012 v 9:29 ® Segoves
-
kety.vydra> o uzený rybě mi nemluv tuhle sem si koupil makrelu a nevim co stim ti bejci dělaj ale nebyla k žrádlu…jo ale ten uzenej cejn nebo kapřík to je jiná lahůdka:)
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 9:14 ® -tom-
-
Asi sleď. Podle ouředníků je to naprosto běžná česká ryba, tak bych hlasoval pro ní.
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 9:06 ® kety.vydra
-
Ale abych tu neprudil…Všechny ryby jsou hezké.Ale jetli si mám vybrat tak – candát a jeho nádherné oči a pak asi lín.
reagovat