Vyhledávání
východočeské moře Rozkoš
21.3.2012 | pytlak | 23.562 zobrazení | 5 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto revírem?Ať už co se úlovků týče ,nebo i chováním u vody.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 15. února 2017 ve 12:46 ® vasik
-
Aktualní stav
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 4:54 ® hrudik
-
Záleží kde, jestli na malý nebo na velký. Málá je poměrně mělká a dosti bahnitá. Na velký do jde, horší je když začnou odpouštět, to jsou pak místy břehy samé bahno. Hořší než poláci a některý duchodci (salátoví dědci) je strašný bordel okolo vody. Ryby se tam dají nachtat, ale nesmí se zavážet ani označovat místo bojkou.
reagovat - Neděle 22. dubna 2012 ve 21:24 ® kulin reakce na …
-
Ryby se tam dají chytat téměř všude a pořád.Jen najít to správné místo.
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 ve 22:56 ® denhol
-
byl jsem na Rozkoši v loni se synem a začátkem června dobrý,pěkně jsme si zachytali,ale podruhé jsme tam byli v srpnu a bylo málo vody a všude plno bahna a do vody daleko.Viděl jsem ale pěkný úlovky,třeba amur 87 cm a candát 76 cm
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 7:49 ® Troopik
-
záleží kam chceš jet, je to docela velká voda, a tak co jsem postřehl panují všude trošku jiné poměry, ale co se chování týče vyloženě pohromou tam jsou poláci. chytěj kapra 30 cm, šup s ním do pytle, ale nejhorší je, že se chovaj i špatně k rybám – táhnou ho po kamení, vyháčkujou a jdou nahazovat a rybu tam nechat se plácat mezi kameny … a co se týče úlovků? je to jak den a noc, někdy si zachytáme pěkně (tak 1–2 víkendy do roka:D), ale jinak spíš co tam nedaj, tak se nechytí, ale viděl jsem i pár zajímavějších ryb, ale to je strašně omezené. problém bych tam asi viděl v tom, že když tam dávaj ryby – kapry kolem 35, tak tím akorát krmí tam podle všeho přemnožené sumce …
reagovat