Chytej.cz

Žermanice od desíti k pěti necteno

21.3.2012 | petrro | 25.783 zobrazení | 7 odpovědí

Jaký máte názor na zvýšující se rybářský tlak na revír Lučina 2 (Žermanice)? Dnes už tato voda nemůže přinést jakékoliv rybářské uspokojení, protože nelze na ní nalézt klidné místo.vypadá to na ní, jako by člověk chytal pod Sýkorovým mostem.Zarybnění tohoto revíru je prachmizerné.zej­ména deficit dravců již nikdy nemá šanci být doplněn.Jediné, v čem se na Žerkách mohou rybáři vyžít je v anrchie, neboť mimo noční rybolov je tu povoleno vše.Možná právě toto láká rybáře, kterým nevadí že si jdou zachytat na Václavské náměstí.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 20. června 2012 ve 14:09 @ aln reakce na …

Dík za odpověď, určitě nemáme v plánu dělat binec a pořádek, chceme vypadnout do přírody, spočnout od každodenního shonu a snad i chytnout nějakou tu rybu,nejlépe štičku :-)

reagovat
Úterý 19. června 2012 ve 22:15 ® rybardusacek reakce na …
rybardusacek

Pokud se budete chovat slušně, nenecháte kolem sebe binec, budete udržovat pořádek a chovat se prostě tak, jak se v přírodě má, mohu Vám s klidným svědomím říct, že problém mít nebudete.

reagovat
Pondělí 18. června 2012 v 15:30 @ Aln

Dobrý den, snad mi poradíte, chci se zeptat, zda se dá u Žermanické přehrady bivakovat kdekoli, chystáme se tam podívat, zachytat ryby, relaxovat, tak na dvě noci. Nechceme nikde do kempu, ale zase nechceme mít problémy, děkuji Alena

reagovat
Sobota 16. června 2012 ve 13:02 @ pitrr

Taky se mi zdá že vy rybáři jste moc ufnukani žermanice jsou taky rekreační středisko a těch v okoli moc není když jsi chcu zaplavat nebo přespat na noc a se znamyma něco vypít jdu tam, rybáři pak prudí že jim plašime ryby tak mužou jit jinam určitě je víc mist na rybaření než na koupani zajdi si třeba na některou lagunu kolem karviné tam budeš mít klidu habaděj .

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 21:30 ® vikikaca
vikikaca

seká se mi to tady.

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 21:30 ® vikikaca
vikikaca

nezdá se vám ,že kolem Těrlic a žermanic umíte většinou jen fnukat!!!!!!

reagovat
Středa 21. března 2012 v 17:45 ® kety.vydra
kety.vydra

Tobě nestačí diskuse u „sousedů“? Neboj se,„monitorů“ je tu dost (i vedle).Nechce se mi dublovat názory tam i tady.Nic proti :-) Co se týče Žermanic,jsem poměrně radikální.

reagovat