Chytej.cz

Kam za rybařením necteno

16.3.2012 | benciš | 21.996 zobrazení | 23 odpovědí

Dobrý den, rád bych se prostřednictvím těchto stránek a tohoto fóra zeptal na nějaký příjemný a klidný rybolov na našich vodách… Konkrétně bysme chtěli s partou 4 lidí (2 muží +2 ženy) zajet do nějakého hezkého rybářského kempu, kde je možný rybolov! Jedna z důležitých přání je aby tam byly k dispozici chatky a aby se dal u vody dělat oheň, samozřejmě si chceme hlavně zachytat, klidně i na chovném rybníku.. proto prosím o radu kde tyto podmínky spíše ve středních a jižních čechách najdeme.. mockrát děkuju za tipy, případně odkazy na konktérní webové stránky… Mockrát děkuju rybář Jirka (bencis@seznam.cz)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 24. března 2012 ve 12:45 ® Troopik reakce na …

už jsem si všiml :-) dík za info, právěže budu doplňovat výbavu tak nevím přesně čím :-)

reagovat
Pátek 23. března 2012 ve 22:58 ® timbab reakce na …
timbab

Troopik> Četl jsi osobku? Nejlepší je vzít oboje.S oblibou používám banja od Relaxu.

reagovat
Pátek 23. března 2012 ve 22:55 ® Troopik reakce na …

a může se aspoň zeptat, jaký nástrahy se ti tam víc osvědčily? gumové ? větší menší či wobler nebo třpytky? já to tam vůbec neznám, tak co myslíš, že je tam nejlepší vzít spíš něco lehčího či něco většího ?

reagovat
Pátek 23. března 2012 v 11:15 ® timbab reakce na …
timbab

Troopik>Takovej není.Když vezmeš správnej cajk,popřemýšlíš o tom, tak vždy něco chytneš.

reagovat
Pátek 23. března 2012 v 7:37 ® Troopik reakce na …

ok to chápu, tak možná úsek na kterej rozhodně nejít?

reagovat
Čtvrtek 22. března 2012 ve 13:11 ® timbab reakce na …
timbab

Troopik> Znám Pastiny ale nebudu tady psát kterej úsek je zajímavej.Potom už by totiž zajímavej být nemusel,znáš to.

reagovat
Středa 21. března 2012 v 8:18 ® Troopik reakce na …

mě to spíš nejde než jde a hlavně mi o nic nejde, prostě spíš si jen odpočinout a je škoda toho nevyužít být někde a nezachytat si aspoň chvíli :-) na Seč mám v plánu jet pak na víkend s bráchou takže tam bych to nechal spíš na krátkodobou návštěvu, ale co se týče Pastvin tam čtu docela rozporuplný reakce, někdo říká, že se nechá aspoň nějaký ten okoun chytit, někdo o tom mluví jako o mrtvé vodě – je pravda, že to jsou spíš reakce kaprařů, ale to mne v tuto chvíli nenapadá – znáš Pastviny, který úsek je tam třeba zajímavý? tak Labe bych bral všema deseti jen jsem nenašel nic, kde bych skloubil oba požadavky dohromady:(

reagovat
Úterý 20. března 2012 ve 23:09 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

benciš> Tak to ti neporadim. :-(( Já na soukromý revíry jezdim jen v zimě… Skus kontaktovat majitele třeba poradí. :-93; Co sem tam byl na dírkách tak se nezdál jako ferda. Když sem se ptal ochotně radil. A když pojedete 4 tak to bude kšeft a když si zachytáte i dobrá reklama. ;-)

reagovat
Úterý 20. března 2012 ve 23:05 ® timbab reakce na …
timbab

Troopik> Tak ji vem na Labe :-D Ne,ještě můžeš zkusit Pastviny,to taky ujde.Na Seči určitě něco lapneš.Záleží jak ti to jde :-)

reagovat
Úterý 20. března 2012 ve 22:58 ® Troopik reakce na …

díky za tip. ale tak profláknuté místo mě nenapadlo, je v úvahách, ale spíše bych bral něco na doporučení, kde je to zajímavé i co se týče nerybářského vyžití, jedu s přítelkyní tak, abych zase neměl celej rok, že jsme tam byli jen na rybách :-D neočekávám kapitální úlovky, ale uvítal bych tip na nějakou vodu, která není absolutně mrtvá ? … chytáš na seči? jak to tam je třeba co se týče vláčení? jsou tam nějaké zajímavé úseky?

reagovat
Úterý 20. března 2012 ve 22:49 ® timbab reakce na …
timbab

Troopik> Tak jeď na Seč :-))

reagovat
Úterý 20. března 2012 ve 22:42 ® Troopik

něco ve východních čechách se zhruba stejným zadáním, ale spíš na procházky s vlačákem – nějaká řeka či pěkný rybník s ubytováním v chatkách?

reagovat
Neděle 18. března 2012 ve 12:38 ® benciš reakce na …

Jo,jo lidí tam asi moc nebude,takže v tomlhe směřu to asi bude v pohodě…Neporadil by si mi prosím tě jak a na co tam chytat…Mockrát děkuju :-) lovu zdar

reagovat
Sobota 17. března 2012 ve 22:08 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

benciš> Zdar. No Mrhal.. majitel podivín, ale ryby tam sou a podmínky cos psal, že bys rád taky. Příde mi to hooodně komerčně laděný, ale to je můj pocit. A v ten termín co bys chtěl jet tě nebudou obtěžovat koupálisti a i lidu tam bude pomálu. Klidně bych to skusil. :->

reagovat
Sobota 17. března 2012 ve 21:04 ® stump
stump

Zkus revír Štít patřící rybářství Chlumec nad Cidlinou. Pro podrobnou informaci si zavolej na telefon +420774006808­. Jenom honem nevím, zda mají k dispozici ty chatky.

reagovat
Sobota 17. března 2012 v 18:11 ® Robur
Robur

a to je problém, se tam zeptat na nové údaje?

reagovat
Sobota 17. března 2012 v 17:27 ® benciš

díky za odkaz…ale tam jsou bohužel dost starý články a diskuse… z minulého roku tam nic není :-((

reagovat
Sobota 17. března 2012 v 16:55 ® Robur reakce na …
Robur

benciš> http://www.chytej.cz/vyhledavani/?… obnov si něco tady, díky

reagovat
Sobota 17. března 2012 ve 14:35 ® benciš

Nevíte něco o rybníku Mrhal??? Chtěl bych ho zkusit,máte s ním v poslední době nějaké zkušennosti? Děkuji :-)

reagovat
Sobota 17. března 2012 v 0:53 ® benciš

Vášův mlýn má bohužel otevřeno až od 20.dubna.. my chceme jet týden předtím..takže smůla! :-(( Koukal jsem na roudnici a tak je plno, něco jsem slyšel o Mrhalu u českých budějovic, byl jsem nadšenej jejich stránkama, ale do čtu diskuse,tak na ně zrovna nejsou moc dobrý články… nevíte o tomhle revíru něco??

reagovat
Sobota 17. března 2012 v 0:39 ® osprey
osprey

Zkus třeba Vášův mlýn u Milevska. V podstatě to odpovídá tomu, co bys rád. Ale asi by se našlo víc revírů.

reagovat
Pátek 16. března 2012 ve 22:08 ® Shrek
Shrek

doporučuji prohlédnout si zdejší galerii soukromých revírů a podle mapy vybrat ten nejvhodnější.

reagovat
Pátek 16. března 2012 ve 20:35 ® benciš

Samozřejmě mám namysli rybolov hlavně kaprů!! Děkuji

reagovat