Vyhledávání
BEROUNKA 2 - tůně ve Všenorech
15.3.2012 | TarzanCZ | 22.970 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím, Má někdo zkušenosti s rybařením na Horní a Dolní tůni ve Všenorech (revír Berounka 2)? Popřípadě prý je i nějaká tůň i v Dobřichovicích, je to pravda? Zajímalo by mě co se zde dá chytit…jestli jen nějaké plotice nebo i něco lepšího…a celkově jak to tam vypadá – jaký je tam přístup, jak je to velké apod. Chodím na Berounku a chtěl jsem prozkoumat i jiné možnosti v této lokalitě. Díky za odpovědi. TarzanCZ
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 16. března 2012 v 19:09 ® TarzanCZ reakce na …
-
OK, udělám si prut na plavačku
reagovat - Pátek 16. března 2012 v 18:49 ® kerob
-
spodni tun je vetsi a hlubsi s relativne cistym dnem (cca 1,5m), chyta se hlavne cejn, kapr obcas amur. Horni tun je hodne melka a v lete dost zarostla, skoro nikdo tam nechodi. Ryby hlavne male i kdyz par peknejsich tam urcite plave, ale na tezko si tam nezachytas, hodne vetvi na dne.
reagovat - Pátek 16. března 2012 v 18:24 ® TarzanCZ
-
Tak to tam teda půjdu zkusit a uvidíme
reagovat - Pátek 16. března 2012 v 16:03 ® osprey reakce na …
-
paia> Ve Všenorech jsou ryby zvyklé na pořádný zákrm od závodníků. Potřebuješ 17 l krmení a 2.5 l živé.
reagovat - Pátek 16. března 2012 v 15:02 ® skwor reakce na …
-
paia> Ve Všenorech na řece mi to taky nikdy nešlo.
reagovat - Pátek 16. března 2012 ve 14:21 ® paia
-
Ono hlavně jde o to, že každej asi radši nahodí do řeky než do těch tůní, ktery má za zády. Já už o nich taky uvažoval, když jsem byl párkrát ve Všenorech a za celou rybačku jsem vymodlil jednu podoustev.
reagovat - Pátek 16. března 2012 v 10:37 ® Bigpista
-
Sám jsem tam nechytal, chodím na Berounku 2 vláčet a na těch tůňích je přívlač zakázána. Ale z rozhovorů s místními rybáři vím, že se tam dá chytit okoun, cejn, plotice a kapr. O amurovi jsem neslyšel, tak nevím.
reagovat - Pátek 16. března 2012 v 0:46 ® osprey reakce na …
-
hecht> Řeky, o jakých psal Ota Pavel, už nejsou a za našeho života nebudou.
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 ve 23:29 ® hecht
-
osprey> zrovna jsem tu s firmou (Lety u Dobřichovic), řeku jsem zkouknul letmo z mostu, ale tohle je jiná Berounka než ta, co o ní psal Ota Pavel. Křivoklátsko je jinší…
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 ve 22:08 ® osprey
-
Moc velké to není, ale chytat se tam dá. Oběhl jsem to skoro celé a vyfotil tam želvu. Nějaké ryby jsem viděl, ale co to bylo, nevím. Nechytal jsem.
Myslím, že se tam normálně vysazuje nějaký kapr a možná i pár amurů.
reagovat