Vyhledávání
SG Bushwacker
14.3.2012 | Bulb | 38.392 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat, jestli je tu někdo kdo má osobní zkušenosti s prutem Savage gear Bushwacker 2.43m 10 – 40g?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 26. května 2012 v 0:43 @ dantes
-
Zdravím,SG 213cm 15–40g mám třetí rok a mohu jen doporučit,na 40g je trochu tvrdší,štiky kolem 100cm zvládá bez problémů a losos 90cm byla lahůdka.Je radost s ním chytat a můžete se na něho spolehnout.Chytal jsem už na lecos a SG řadím k nejoblíbenějším,takže doporučuji…
reagovat - Pondělí 19. března 2012 ve 21:44 ® Bulb reakce na …
-
Taky jsem si přečetl ty recenze. Bylo to sice trochu, hrbolate, přece jenom google není všemocný. Ale vesměs ty pruty chválí, což je samozřejmě pro nás jenom dobře
reagovatTak jak budeš mít klacek doma a vyzkoušený, tak kdyžtak napiš.
- Pondělí 19. března 2012 v 17:31 ® Kubis01
-
Vyzkoušíme uvidíme. Mám spadeno na verzi 20–60g 258cm na těžší přívlač. V Polsku na fishing-test.pl vyšlo na pruty Savage Gear nedávno pár výborných recenzí a jsou prý vesměs všude vyprodané. Prý značky Dragon atd. budou mít doma brzy problém…
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 ve 22:18 ® osprey
-
Na výstavách pravidelně osahávám a není to zlé. Mohl bych s tím klidně chytat. Ovšem zkušenost u vody nulová.
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 v 15:26 ® Bulb reakce na …
-
Kubis01> Mně by právě tužší prut nevadil. Chtěl bych to hlavně na vodění woblerů, třpytek a sem tam bych tam pověsil gumu.
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 ve 13:16 ® Kubis01
-
Taky se o něj zajímám, našel jsem akorát zahraniční zkušenosti uživatelů, tady to moc lidí asi nemá. Prý výborně pracující lehký, ale tuhší blank, který při náhozu krásně funguje a líta to prý moc pěkně. Akce srovnatelná s mnohem drahšíma prutama a všeobecně velká spokojenost. Našel jsem ale pár stížností, že jim za spojkou praskl při náhozu. Jinak prý na to tahají 110 cm štiky bez problémů tak to asi i větší rybu vydrží. Tož tak, asi ho vyzkouším a uvidím.
reagovat