Chytej.cz

SG Bushwacker necteno

14.3.2012 | Bulb | 38.392 zobrazení | 6 odpovědí

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat, jestli je tu někdo kdo má osobní zkušenosti s prutem Savage gear Bushwacker 2.43m 10 – 40g?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 26. května 2012 v 0:43 @ dantes

Zdravím,SG 213cm 15–40g mám třetí rok a mohu jen doporučit,na 40g je trochu tvrdší,štiky kolem 100cm zvládá bez problémů a losos 90cm byla lahůdka.Je radost s ním chytat a můžete se na něho spolehnout.Chytal jsem už na lecos a SG řadím k nejoblíbeněj­ším,takže doporučuji…

reagovat
Pondělí 19. března 2012 ve 21:44 ® Bulb reakce na …

Taky jsem si přečetl ty recenze. Bylo to sice trochu, hrbolate, přece jenom google není všemocný. Ale vesměs ty pruty chválí, což je samozřejmě pro nás jenom dobře :-D Tak jak budeš mít klacek doma a vyzkoušený, tak kdyžtak napiš.

reagovat
Pondělí 19. března 2012 v 17:31 ® Kubis01

Vyzkoušíme uvidíme. Mám spadeno na verzi 20–60g 258cm na těžší přívlač. V Polsku na fishing-test.pl vyšlo na pruty Savage Gear nedávno pár výborných recenzí a jsou prý vesměs všude vyprodané. Prý značky Dragon atd. budou mít doma brzy problém…

reagovat
Čtvrtek 15. března 2012 ve 22:18 ® osprey
osprey

Na výstavách pravidelně osahávám a není to zlé. Mohl bych s tím klidně chytat. Ovšem zkušenost u vody nulová.

reagovat
Čtvrtek 15. března 2012 v 15:26 ® Bulb reakce na …

Kubis01> Mně by právě tužší prut nevadil. Chtěl bych to hlavně na vodění woblerů, třpytek a sem tam bych tam pověsil gumu.

reagovat
Čtvrtek 15. března 2012 ve 13:16 ® Kubis01

Taky se o něj zajímám, našel jsem akorát zahraniční zkušenosti uživatelů, tady to moc lidí asi nemá. Prý výborně pracující lehký, ale tuhší blank, který při náhozu krásně funguje a líta to prý moc pěkně. Akce srovnatelná s mnohem drahšíma prutama a všeobecně velká spokojenost. Našel jsem ale pár stížností, že jim za spojkou praskl při náhozu. Jinak prý na to tahají 110 cm štiky bez problémů tak to asi i větší rybu vydrží. Tož tak, asi ho vyzkouším a uvidím.

reagovat