Chytej.cz

Víkend se blíží :) necteno

13.3.2012 | alexdelpiero | 39.430 zobrazení | 20 odpovědí

Tak máme tu první oteplení kdo se těší k vodě tak jak já? Víkend to jistí :)Všem rybářům hodně štěstí v tomto roce, ale víc těm co ryby pouští… :)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 19. března 2012 ve 14:19 ® alexdelpiero reakce na …
alexdelpiero

ja o vikendu taky slušný byl sem na svratce cejni šli pěkně na plavanou v neděly na svitavě a prozměnu tloušti… spokojenost :-)

reagovat
Neděle 18. března 2012 ve 23:29 ® B_Nick

Tak co pánové jak se vam teda dařilo? Ja byl dnes na napul zamrzlem rybnicr ale kapřici šli pěkně až mě to překvapilo :-) 7 kapříku kolem 40cm + – na prvni letošní vycházche hodně potěšilo.

reagovat
Pátek 16. března 2012 ve 23:29 ® ART reakce na …
ART

(Z) začátečník> vyber si revír, koukni do databáze, zda nejsou nějaká místní ustanovení a jdi zejtra na ryby

reagovat
Pátek 16. března 2012 ve 22:26 ® hraji reakce na …
hraji

Největším přínosem tedy bylo, že sis konečně přečetl rybářské předpisy, tím jsi měl začít a nemusel ses vůbec ptát.

reagovat
Pátek 16. března 2012 v 19:47 @ (Z) začátečník reakce na …

Tak jsem si prostudoval rybářský řád, jak si mi doporučil a o tom že bych nemohl na ryby v době od 16.3. nebo o všeobecném zákazu lovu v tuto dobu jsem nenašel ani slovo, proto jsem se ostatně ptal Vás zkušenějších aby jste mi tuto problematiku osvětlili.. Tímto Vám proto děkuji za rady které jste mi doposud dali.

reagovat
Čtvrtek 15. března 2012 v 18:08 ® Bahňák reakce na …

regulus> ale jó :-) já jen aby řeč nestála

reagovat
Čtvrtek 15. března 2012 v 16:22 ® regulus reakce na …
regulus

Bahňák> a na blbou otázku blbá odpověď, člověk co si není schopen ani pořádně přečíst BP by povolenku asi vůbec mít neměl, nemyslíš??? ;-)

reagovat
Čtvrtek 15. března 2012 v 16:21 ® hraji reakce na …
hraji

B_Nick> já myslím, že Začátečník by neměl chodit raději nikam. Tedy než si nastuduje ten řád

reagovat
Čtvrtek 15. března 2012 v 16:06 ® Bahňák reakce na …

hraji> šíření poplašných zpráv je trestný

reagovat
Čtvrtek 15. března 2012 v 15:37 ® B_Nick reakce na …

hraji> To se týka ale řek z duvodu hajeni vetšiny ryb ne? Na kapry na rybnik vyrazit muže ne?

reagovat
Čtvrtek 15. března 2012 v 11:52 ® hraji reakce na …
hraji

(Z) začátečník> doporučuji ti nastudovat předpisy upravující rybaření, všeobecný zákaz lovu samozřejmě platí i u nás, jak jinak.

reagovat
Čtvrtek 15. března 2012 v 11:33 @ (Z) začátečník

Zdravíčko, v jedné publikaci jsem četl cosi o všeobecném zákazu lovu na mimopstruhových vodách od 16.3. Platí to u nás nebo v zemi autora tudíž můžu o víkendu na řeku? Díky

reagovat
Středa 14. března 2012 v 18:44 ® ART reakce na …
ART

Beer.Beda> Ty taky žiješ. Dobrej nápad, ale raději jí na to nejdřív psychicky připravím :-D

reagovat
Středa 14. března 2012 v 18:37 ® Beer.Beda
Beer.Beda

ART> Tak jí vem na ryby.Poznáš jestli bude k tomu.:-))

reagovat
Středa 14. března 2012 v 18:30 ® ART
ART

To já mám dilema, jestli rande nebo ryby :-D

reagovat
Středa 14. března 2012 v 16:42 ® alexdelpiero
alexdelpiero

já beru proutek na plavanou a zajdu na řeku si pohrá s cejny tak uvidíme jak to půjde.. :-)

reagovat
Středa 14. března 2012 ve 13:04 ® Řípák
Řípák

Já už se těším jak děcko na Vánoce.. Včera jsem byl u známého vláčet, pár sivenů zvedlo náladu, ale v pátek jdeme s kamarádem konečně kaprařit… Tak jsem zvědav, jestli se nějaký splete :-)

reagovat
Úterý 13. března 2012 ve 22:20 ® MIG-35
MIG-35

Víkend se kvapem blíží a já si ho užiju hlídáním ratolestí takže ryby až někdy v tejdnu. Snad… :-93; Takže velká závist těm co pudou a ať vám to bere!! :->

reagovat
Úterý 13. března 2012 ve 20:27 ® Zedtu reakce na …
Zedtu

tak jak říkáš u nás je to to stejný doufám že ty kry nevzaly všechny ryby sebou po proudu:)

reagovat
Úterý 13. března 2012 ve 14:27 ® sunet

No, zatím chodím jen kolem vody a koukám, co že se událo nového. A že tato zima nebyla jen tak ledajaká, to jde poznat hned. Nejvíc mám trochu obavu o osud pobřežních stromů. Po tom, ce se korytem přehnal malý ledovcový val, je většina stromů ohlodaná na holé dřevo. Ještě teď je kolem vody ledová bariera s ker až 30 cm tlustých.

Koryto řeky je též trochu pozměněné, některé stomy tu ledovou pohromu nepřežily, udělaly se nové vracáky, nově se zakousla řeka do svahu. Tak bude zase co nového objevovat. Jen mám trochu obavu, jak to přečkaly ryby. Ne, nebudu je ještě lovit, jen pozorovat, ony se ukažou. A první letošní úlovek? Celkem zachovalá sklenice s nakládačkama, že by někomu ze spížky? :-)

reagovat