Vyhledávání
Parmy
13.3.2012 | alexdelpiero | 43.260 zobrazení | 53 odpovědí
Nevíte někdo z brňáků, kde se dá chytit nějaká parma v brně nebo okolí? Ryby pouštím vodě.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 20. března 2012 v 8:57 ® alexdelpiero reakce na …
-
tenhle myslím byl chycenej u mostu ale u ZOO u toho druhýho jsem je ale taky chytal… dával sem mix střídku rohlíku uzavřenej červíkem.. silon 0,10 háček 12
reagovat - Úterý 20. března 2012 v 8:54 ® alexdelpiero reakce na …
-
už mám jednu vyhlídlou má kolem 70 ale dostat ji na háček bude nadlidskej výkon…
reagovat - Úterý 20. března 2012 v 0:18 ® noba
-
Tak kde teda kurník jsou ty parmy? potřebuju letos nějakou nutně chytit
reagovatA fakt netuším kam. Snad budu muset jet do Brna či co
- Pondělí 19. března 2012 ve 20:35 ® Robur reakce na …
-
alexdelpiero> ten cejn je ze Svratecké z pod mostu?
reagovat - Pondělí 19. března 2012 ve 14:51 ® alexdelpiero
-
cejnek ze 4 jelci ze svitavy
reagovat - Pondělí 19. března 2012 ve 14:47 ® alexdelpiero reakce na …
-
na 4 jsem byl v sobotu a přišla mi v pohodě cejni braly byl jsem na třech místech a pouze na jednom bez záběru na posledním fleku ryby braly po dopadu nástrahy do vody..
reagovat - Pondělí 19. března 2012 ve 14:41 ® Robur
-
S4 vypadala podobně, nakrmený flek, 2 splávky, rohlíček 10 návazec a bez potahu 90 minut, na dohled 3 rybáři a taky jsem je neviděl sekat
reagovat - Pondělí 19. března 2012 ve 14:18 ® alexdelpiero
-
byl jsem na svratce 3 a přišlo mi to jako mrtvá voda podle mě vyluxovaný od kormoránů svitava je v pohodě
reagovat - Úterý 13. března 2012 v 16:39 ® alexdelpiero reakce na …
-
jak se oteplí objedu tu 3 na kole snad nějaké objevím
reagovat - Úterý 13. března 2012 v 16:38 ® alexdelpiero
-
šlo mi jen o to že jsem chytával vždy u přehrady na 4 a tam jsem o parmu nezavadil ani jsem tam žádnou neviděl z mostu nebo ze břehu.. asi budou tedy níž na té 3 kde je mělčeji.. chtěl jsem spíše nějaké vodítko jak je najít v té řece, jinak parma je krásná ryba možná ta nejhezčí našich vod…
reagovat - Úterý 13. března 2012 v 16:32 ® Robur reakce na …
-
regulus> v pravěku parmy nebyly, kdo ví, cos chytal.-D
reagovat - Úterý 13. března 2012 v 16:12 ® regulus reakce na …
-
Robur> regul parmy na feeder nechytá, to DVD myslím nemám a pokud mám, tak jsem se na něj ještě nepodíval stejně jako na ty ostatní (za tohle mě David asi mít rád nebude
reagovat), parmy byli od mého mládí nebo spíš dětství cílová ryba č.1 po mnoho let.
- Úterý 13. března 2012 v 16:07 ® regulus reakce na …
-
osprey> kormoráni možná (doufám) tak kritický nebyli, v každým případě to není úplně vyluxovaný, na Svratce jsem o víkendu chytil jelca cca 25–30cm co měl sice šrámy, takže tam určitě byli, ale z druhé strany i slušný plotice 20+, parmy mám letos už 3, sice dorostenci, ale člověka potěší, že tam jsou. Na Svitavě prý kormoši byli taky, ale celkově bych řekl, že se nic tak hroznýho nestalo, bylo celkem teplo, takže stojáky nezamrzly a když začlo mrznout, tak zamrzly i řeky. Řeky taky rozmrzaly celkem dlouho, takže měli dietu nebo to obsraly pstruhovky pokud roztály dřív, každopádně si myslím, že ti co tu zimují už odtáhli, takže pro letošek snad bude klid.
reagovat - Úterý 13. března 2012 v 15:58 ® Robur
-
jenomže Regul má DVD o feedru, víš. Takže nachytá
reagovat - Úterý 13. března 2012 v 15:54 ® osprey reakce na …
-
regulus> Nevím, jak je dobrej, občas se stane, že nejdou… Navíc jsem slyšel něco o kormoránech v Brně, tak je otázka, jak to na jaře bude.
Na dobrém fleku to nemusí být problém, ale taky se mi stalo, že tam byly, drbaly mi do toho a nedal jsem ji.
reagovat - Úterý 13. března 2012 v 15:39 ® regulus reakce na …
-
osprey> boha jakejch pár dní???
Stačí se projít kolem vody a pokud budu chtít chytit parmu tak ji chytnu téměř vždy i když nebudu vědět kde. Konec konců není ani nutný mít nějakej konkrétní flek, jen vyhledat úsek kde se asi budou zdržovat, není to sice na tuty, ale nejmíň na 80% jo. Pravda nemluvím o osmdesátkách ale normální velikosti. Z druhé strany, pokud se zvolí blbá technika lovu, tak ji jeden nechytne ani tam kde je jich mraky.
Jinak fleky se na internetu zásadně neprozrazují, to je snad všem jasný.
reagovat - Úterý 13. března 2012 v 15:00 ® osprey reakce na …
-
alexdelpiero> Já běhal v létě po Brně kolem řeky dvakrát tak po čtvrt hodině. Cesta od nádraží nevím kam už.
Vidět parmu nebyl problém. Normálně v centru. U nás vidím jednu do roka, u vás mi přišlo, že jich tam máte hafo. Jenom jsem slyšel něco o kormoránech, takže nevím, jak jste na tom aktuálně.
Ale parmu v Brně nemůže být těžké chytit, pokud si na to dáš pár dní.
reagovat - Úterý 13. března 2012 ve 14:47 ® alexdelpiero reakce na …
-
i na svratce 3 to mi nevadí když rybu stejně pouštím
reagovat - Úterý 13. března 2012 ve 14:41 ® hraji
-
Na celém toku mimopstruhové Svitavy 1 je parma celoročně hájená.
reagovat - Úterý 13. března 2012 ve 14:17 ® alexdelpiero reakce na …
-
díky robure
reagovatvýbornej článek o sumcích a brněnské přehradě
- Úterý 13. března 2012 ve 14:15 ® Robur
-
všude na Svratce 3 a všude na Svitavě 1, nadji si flek, kde se ti líbí. V létě je dobré vzít kolo, okolo obou revírů jsou cyklostezky a stačí se dívat.
reagovat - Úterý 13. března 2012 ve 14:06 ® alexdelpiero reakce na …
-
ahoj jestli máš zkušenosti s lovem parem nemůžeš trochu upřesnit? od hráze po komín v úseku nevím že by se chytaly.. ještě jsem žádnou nechytl a letos bych chtěl aspoň jednu vidět
reagovat - Úterý 13. března 2012 ve 14:02 ® hraji
-
Parmy jsou v řece Svratce od přehrady až po vtok do Dyje.
reagovat