Chytej.cz

Parmy necteno

13.3.2012 | alexdelpiero | 43.260 zobrazení | 53 odpovědí

Nevíte někdo z brňáků, kde se dá chytit nějaká parma v brně nebo okolí? Ryby pouštím vodě.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Úterý 20. března 2012 v 8:57 ® alexdelpiero reakce na …
alexdelpiero

tenhle myslím byl chycenej u mostu ale u ZOO u toho druhýho jsem je ale taky chytal… dával sem mix střídku rohlíku uzavřenej červíkem.. silon 0,10 háček 12 :-)

reagovat
Úterý 20. března 2012 v 8:54 ® alexdelpiero reakce na …
alexdelpiero

už mám jednu vyhlídlou má kolem 70 ale dostat ji na háček bude nadlidskej výkon… :-)

reagovat
Úterý 20. března 2012 v 0:18 ® noba
noba

Tak kde teda kurník jsou ty parmy? potřebuju letos nějakou nutně chytit:-) A fakt netuším kam. Snad budu muset jet do Brna či co:-)

reagovat
Pondělí 19. března 2012 ve 20:35 ® Robur reakce na …
Robur

alexdelpiero> ten cejn je ze Svratecké z pod mostu?

reagovat
Pondělí 19. března 2012 ve 14:51 ® alexdelpiero
alexdelpiero

cejnek ze 4 jelci ze svitavy :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img20071.jpgfoto/forum/2012/th-img20072.jpgfoto/forum/2012/th-img20073.jpg
Pondělí 19. března 2012 ve 14:47 ® alexdelpiero reakce na …
alexdelpiero

na 4 jsem byl v sobotu a přišla mi v pohodě cejni braly byl jsem na třech místech a pouze na jednom bez záběru na posledním fleku ryby braly po dopadu nástrahy do vody..

reagovat
Pondělí 19. března 2012 ve 14:41 ® Robur
Robur

S4 vypadala podobně, nakrmený flek, 2 splávky, rohlíček 10 návazec a bez potahu 90 minut, na dohled 3 rybáři a taky jsem je neviděl sekat

reagovat
Pondělí 19. března 2012 ve 14:18 ® alexdelpiero
alexdelpiero

byl jsem na svratce 3 a přišlo mi to jako mrtvá voda podle mě vyluxovaný od kormoránů svitava je v pohodě :-)

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 16:39 ® alexdelpiero reakce na …
alexdelpiero

jak se oteplí objedu tu 3 na kole snad nějaké objevím :-)

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 16:38 ® alexdelpiero
alexdelpiero

šlo mi jen o to že jsem chytával vždy u přehrady na 4 a tam jsem o parmu nezavadil ani jsem tam žádnou neviděl z mostu nebo ze břehu.. asi budou tedy níž na té 3 kde je mělčeji.. chtěl jsem spíše nějaké vodítko jak je najít v té řece, jinak parma je krásná ryba možná ta nejhezčí našich vod…

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 16:32 ® Robur reakce na …
Robur

regulus> v pravěku parmy nebyly, kdo ví, cos chytal.-D

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 16:12 ® regulus reakce na …
regulus

Robur> regul parmy na feeder nechytá, to DVD myslím nemám a pokud mám, tak jsem se na něj ještě nepodíval stejně jako na ty ostatní (za tohle mě David asi mít rád nebude :-)) ), parmy byli od mého mládí nebo spíš dětství cílová ryba č.1 po mnoho let.

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 16:07 ® regulus reakce na …
regulus

osprey> kormoráni možná (doufám) tak kritický nebyli, v každým případě to není úplně vyluxovaný, na Svratce jsem o víkendu chytil jelca cca 25–30cm co měl sice šrámy, takže tam určitě byli, ale z druhé strany i slušný plotice 20+, parmy mám letos už 3, sice dorostenci, ale člověka potěší, že tam jsou. Na Svitavě prý kormoši byli taky, ale celkově bych řekl, že se nic tak hroznýho nestalo, bylo celkem teplo, takže stojáky nezamrzly a když začlo mrznout, tak zamrzly i řeky. Řeky taky rozmrzaly celkem dlouho, takže měli dietu nebo to obsraly pstruhovky pokud roztály dřív, každopádně si myslím, že ti co tu zimují už odtáhli, takže pro letošek snad bude klid.

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 15:58 ® Robur
Robur

jenomže Regul má DVD o feedru, víš. Takže nachytá

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 15:54 ® osprey reakce na …
osprey

regulus> Nevím, jak je dobrej, občas se stane, že nejdou… Navíc jsem slyšel něco o kormoránech v Brně, tak je otázka, jak to na jaře bude.

Na dobrém fleku to nemusí být problém, ale taky se mi stalo, že tam byly, drbaly mi do toho a nedal jsem ji.

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 15:39 ® regulus reakce na …
regulus

osprey> boha jakejch pár dní??? :-O Stačí se projít kolem vody a pokud budu chtít chytit parmu tak ji chytnu téměř vždy i když nebudu vědět kde. Konec konců není ani nutný mít nějakej konkrétní flek, jen vyhledat úsek kde se asi budou zdržovat, není to sice na tuty, ale nejmíň na 80% jo. Pravda nemluvím o osmdesátkách ale normální velikosti. Z druhé strany, pokud se zvolí blbá technika lovu, tak ji jeden nechytne ani tam kde je jich mraky.

Jinak fleky se na internetu zásadně neprozrazují, to je snad všem jasný.

reagovat
Úterý 13. března 2012 v 15:00 ® osprey reakce na …
osprey

alexdelpiero> Já běhal v létě po Brně kolem řeky dvakrát tak po čtvrt hodině. Cesta od nádraží nevím kam už.

Vidět parmu nebyl problém. Normálně v centru. U nás vidím jednu do roka, u vás mi přišlo, že jich tam máte hafo. Jenom jsem slyšel něco o kormoránech, takže nevím, jak jste na tom aktuálně.

Ale parmu v Brně nemůže být těžké chytit, pokud si na to dáš pár dní.

reagovat
Úterý 13. března 2012 ve 14:47 ® alexdelpiero reakce na …
alexdelpiero

i na svratce 3 to mi nevadí když rybu stejně pouštím :-)

reagovat
Úterý 13. března 2012 ve 14:41 ® hraji
hraji

Na celém toku mimopstruhové Svitavy 1 je parma celoročně hájená.

reagovat
Úterý 13. března 2012 ve 14:17 ® alexdelpiero reakce na …
alexdelpiero

díky robure :-) výbornej článek o sumcích a brněnské přehradě :-)

reagovat
Úterý 13. března 2012 ve 14:15 ® Robur
Robur

všude na Svratce 3 a všude na Svitavě 1, nadji si flek, kde se ti líbí. V létě je dobré vzít kolo, okolo obou revírů jsou cyklostezky a stačí se dívat.

reagovat
Úterý 13. března 2012 ve 14:06 ® alexdelpiero reakce na …
alexdelpiero

ahoj jestli máš zkušenosti s lovem parem nemůžeš trochu upřesnit? od hráze po komín v úseku nevím že by se chytaly.. ještě jsem žádnou nechytl a letos bych chtěl aspoň jednu vidět :-)

reagovat
Úterý 13. března 2012 ve 14:02 ® hraji
hraji

Parmy jsou v řece Svratce od přehrady až po vtok do Dyje.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1