Vyhledávání
Co myslíte, stojí za to rybářská značka SPRO?
12.3.2012 | Wiktor.c | 21.471 zobrazení | 14 odpovědí
Znáte rybářskou značku SPRO? A co si o ní myslíte? A kdyžtak mi, prosím, doporučte jinou. Děkuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 14. března 2012 ve 22:07 ® Dawee
-
Taky mám pár věcí od spro a nemůžu si stěžovat, vyvážená kvalita/cena. Určitě koupí neprohloupíš.
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 20:58 ® Fryw
-
Od spro mam velice levný naviják, asi za 250 kč. Koupil jsem feeder za pár stovek a neměl jsem na něj naviják. Chtěl jsem to jen na zkoušku tak jsem sáhnul po tom nejlevnějším. Nakonec mne feeder zaujal a bral jsem ho téměř na každou vycházku. Po sezoně nenese naviják žádné známky opotřebení, jemná a přesná brzda, dobrý návin. Z toho usuzuji, že spro i v nejlevnějším segmentu dostatečně poslouží minimálně začínajícímu rybáři. Je pravda, že na feederu 5–40 g moc zabrat nedostával…
reagovat - Středa 14. března 2012 v 17:32 ® skwor
-
Měl jsem dva Red arcy, s oběma spokojenost.
reagovat - Středa 14. března 2012 v 16:55 ® Knak
-
Jsem vlastníkem několika navijáků od SPRO a jsem velmi spokojen. Na ul.vláčku RED ARC a Passion na feedery.
reagovat - Středa 14. března 2012 v 9:17 ® tucnak11
-
Spročko se posledno zvedlo obzvlašč s prutama jak vlačka za par koron tak Feedraky,davam im 1-ku sahal jisem na ně a mě velmi překvapila jak spracovani tak cena obzvlašč v vlačecych.
reagovat - Středa 14. března 2012 v 8:39 ® Robur
-
ospreyovi nevěř, z jeho nicku je jasné, že je s tou zančkou propojen
reagovat - Pondělí 12. března 2012 ve 23:50 ® noba
-
já mám od SPRO feeder a za ty peníze jsem velmi spokojen.
reagovat - Pondělí 12. března 2012 ve 23:11 ® osprey
-
Solidní značka s dobrými výrobky za rozumné ceny a slušným servisem. Zaostává jen ve výrobě úplně špičkových výrobků, na které ty jako začátečník určitě zatím nepomýšlíš.
Ale jinak si u nich klidně můžeš něco koupit, nevidím v tom problém. Taky je ale otázka, co konkrétně bys rád.
reagovat - Pondělí 12. března 2012 ve 23:00 ® nnnap
-
no vidíš, bát se nemusíš. Je tak kvalitní, že se musí naředit, aby spadla do solidních.
reagovat - Pondělí 12. března 2012 ve 22:55 ® Alov reakce na …
-
Wiktor.c> Hele Viktor. Nemusíš kvuli každé otázky zakládat diskusi. Ptej se přímo v diskusích na to, co tě zajímá. Se tu v tom za chvilku prase nevyzná
reagovat - Pondělí 12. března 2012 ve 22:54 ® Wiktor.c reakce na …
-
hraji> jj děkuju
reagovat - Pondělí 12. března 2012 ve 22:53 ® Wiktor.c reakce na …
-
nnnap> jo to je fajn děkuji
reagovat - Pondělí 12. března 2012 ve 22:50 ® nnnap
-
určitě bych se jí nebál. Se vším od ní jsem spokojen.
reagovat - Pondělí 12. března 2012 ve 22:23 ® hraji
-
Hele, každá značka má většinou různě drahé a kvalitní řady prutů a navijáků. SPRO je známá firma, já bych ji ředil mezi ty solidní. Věci od nich, které mám, jsou dobré. Myslím, že pro tebe, jako pro začínajícího rybáře to bude přiměřené.
reagovat